hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چه می کنید اگر یکسال برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه می کنید اگر یکماه برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه می کنید اگر یک روز برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟ پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود . 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ هیچی به روالم ادامه میدم 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ کار خاصی نمیکونم یه سفر مشتی میرم به رفقا سر میزنم میگیرم می خوابم 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بیست سال زندگی نکردیم این ی ماه /روز/سال هم روش 6 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به به . عجب جوابهای دقیق و واضحی دادید . خیلی جالب بودن . 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چه یک سال چه صد سال کاری از دستم نمیاد زندگی معمولیمو ادامه میدم.شاید کمی کارامو مرتب میکنم تا بعد از مردنم اطرافیانم به دردسر نیفتن 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چه می کنید اگر یکسال برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه می کنید اگر یکماه برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه می کنید اگر یک روز برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟ چه کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟ پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود . یه فیلم دیدم خیلی تو خاطرم موند به اسم "آخرین تعطیلات" خیلی جالب بود واسه همین همیشه فکر می کنم روز آخریه که زنده ام و هر کاریو که دوست دارم انجام می دم همه وقتم را با همه آنهایی که دوستشان دارم و در هر جایی که دوستش دارم به هر کاری که دوستش دارم می پردازم 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ هرچقدم مونده باشه سعي ميكنم خوش بگذرونم 2 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ عجبب ! ولی فکر نکنم اگه یک روز یا یه ساعت به مرگت مونده باشه بتونی خوش بگذرونی ! 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ عجبب ! ولی فکر نکنم اگه یک روز یا یه ساعت به مرگت مونده باشه بتونی خوش بگذرونی ! با مويي؟ خب اگه يك روز مونده باشه ميرم لب دريا خلوت ميكنم چون ممكنه اون دنيا دريا نداشته باشه يا من تو قسمت كويريش بيفتم اگه هم يك ساعت مونده باشه سنگين و رنگين ميشينم منتظر 1 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یعنی هیچ کاری واسه انجام دادن نداری ؟ لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یعنی هیچ کاری واسه انجام دادن نداری ؟ نه تو يك ساعت يا يك روز چيكار ميتونم بكنم؟يكم بيشتر وقت بده خسيس نباش لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من به این خیلی فکر کردم .. همیشه فکر میکردم اگه بدونم کی میمیرم خیلی کارا رو ردیف میکنم تا فرصت هست ... و کاره نصفه نیمه ای نمیمونه که بعدا عذاب بکشم تا مهر پارسال فکر میکردم فقط 1 سال دیگه زنده ام ... خب حس خوبی نیست کاری هم نمیشه کرد هیچکدوم از کارایی که فکر میکردم انجام میدم رو انجام ندادم 4 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ می بینم که همشهری هم هستیم . باشه حالا که اینطوریه بیشتر بهت وقت میدم 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ می بینم که همشهری هم هستیم . باشه حالا که اینطوریه بیشتر بهت وقت میدم به بچه ساري هستي و رو نميكني؟:167: لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من به این خیلی فکر کردم .. همیشه فکر میکردم اگه بدونم کی میمیرم خیلی کارا رو ردیف میکنم تا فرصت هست ... و کاره نصفه نیمه ای نمیمونه که بعدا عذاب بکشمتا مهر پارسال فکر میکردم فقط 1 سال دیگه زنده ام ... خب حس خوبی نیست کاری هم نمیشه کرد هیچکدوم از کارایی که فکر میکردم انجام میدم رو انجام ندادم من معتقدم که ما یک کاری واسه انجام دادن داشته باشیم و اگه اونکار برامون واقعاً مهم باشه بعد از اینکه فهمیدیم کی میمیریم در اولین فرصت به اون می پردازیم . در ضمن بچه هایی هم که می گن ما اون فرصت باقی مونده رو می ریم عشق و حال و تفریح می کنیم به نظر من اهمیت این خبر مرگ خودشون رو درک نکردن . من فکر می کنم اگه یه آدمی بدونه کی میمیره و اگه اون زمانش کم هم باشه از نظر روانی به هم میریزه و اصلاً نمیتونه شاد باشه و به عشق و حال کردن فکر کنه . 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ الان دلم میخواد تا یک ساعت دیگه بمیرم و راحت بشم 1 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به بچه ساري هستي و رو نميكني؟:167: آره دیگه . ما اینیم . 1 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ الان دلم میخواد تا یک ساعت دیگه بمیرم و راحت بشم حالا واسه چی ؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من معتقدم که ما یک کاری واسه انجام دادن داشته باشیم و اگه اونکار برامون واقعاً مهم باشه بعد از اینکه فهمیدیم کی میمیریم در اولین فرصت به اون می پردازیم . در ضمن بچه هایی هم که می گن ما اون فرصت باقی مونده رو می ریم عشق و حال و تفریح می کنیم به نظر من اهمیت این خبر مرگ خودشون رو درک نکردن . من فکر می کنم اگه یه آدمی بدونه کی میمیره و اگه اون زمانش کم هم باشه از نظر روانی به هم میریزه و اصلاً نمیتونه شاد باشه و به عشق و حال کردن فکر کنه . اره دقیقا خوشی که هیچ ادم زندگی هم نمیتونه بکنه حتی در حد روزمره واقعا ادم کاری نمیتونه بکنه من اینو تجربه کردم نه میخای و میتونی که چزی رو جبران کنی نه میخای و میتونی از چیزی لذت ببری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده