رفتن به مطلب

مرد سه زنه: اشتباه کردم آمدم تلویزیون!

ارسال های توصیه شده

باور کن حرف و عقیده ت دقیقا مشابه منه...متوجهم چی میگی اما درد من اینه که من هیچ تلاشی هم در تغییر این وضع نمیبینم برعکس زنانی رو میبینم که این قوانین به قول تو متحجرانه رو حق خودشون میدونن و زنانی رو که ازش سرپیچی کنن نااهل و ناباب میدونن!من با زنان نفهم بیشتر از مردان نفهم مشکل دارم!

هر تلاشی یه بستری میخواد.تو این 32 سال ما خیلی عقب افتادیم. از کشوری که وزیر و قاضی زن داشتیم رسیدیم به جایی که هنوز داریم بحث میکنیم رو اینکه آیا زن باید مطیع باشه یا اجازه اظهار نظر داشته باشه. هنوز یه سری نمیتونن قبول کنن زن هم باید بیرون از خونه باشه. تنها وظیفه زن رو بچه داری و شوهرداری میدونن. خب اینا براشون زوده تا بفهمن زن با مرد فرقی نداره و دخترشون رو درست تربیت کنن که توسری نخور نباشه. تو با آدمی که هنوز اینا براش حل نشده هیچ کاری نمیتونی بکنی. خیلی از این زنانی که میگی توان تغییر ندارن. نسل بعدیشون شاید 10% روشنتر بشه. تو جامعه مذهب زده تغییر سریع نیست. نمیتونه سریع اتفاق بیافته.حداقل من که فکر نمیکنم کاری برای این نسل بتونیم بکنیم. به یه آدم 40 ساله که نمیتونی بگی باورهاش اشتباه هستن و اونم بپرسه حالا درستش چیه. از بچگی باید رو آدما کار کرد. ما اول باید کسانی رو بیاریم تو کار سیاست گذاری اجتماعی که برابری رو باور داشتن باشن بعد شروع کنیم به تربیت نسل بعدی که درست بار بیان.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سیستم کلا تهاجمیه جیمی جان

با سیستم 1-9 بازی میکنیم.

اسی رو میذاریم نوک حمله.

بقیه پشتش نماز می خونیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
با سیستم 1-9 بازی میکنیم.

اسی رو میذاریم نوک حمله.

بقیه پشتش نماز می خونیم.

:banel_smiley_4:

تا حالا به یاد ندارم،عالمی ربانی خود به حمله رفته باشد. :zadan:

از ابتدای ظهور نسل ما بین عوام با بصیرت،ما در خیمه ها بوده ایم و ملت جانشان را کف دست گرفته و خون در رگ هایشان را به ما تقدیم کرده اند.

جای ما در خیمه است و دعا برای شما،حمله کنید ما اینجا براتون دعا میکنیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب من الان براتون توضیح میدم تا متوجه بشین برای چی بنده این را آوردم و 100 درصد مطمئنم جعلی نیست.

شما فرض کن که بنده مردی هستم که بیش از 10 تا زن دارم،شرایطی را در جامعه پیش آوردم که تمامی رفقای من هم چندین زن دارند.

این زن بدبخت،آدمه احساسات داره،وقتی میبینه شوهرش علاوه بر او ، پیش 10 تا زن دیگه هم هست،خوب ناراحت میشه،هرچند تو سری خور باشه.

من برای اینکه او را توجیه کنم که ناراحت نشه و بر این عمل من صبر کن چی باید بهش بگم؟

مخصوصا اینکه یک وجهه معنوی هم داشته باشم؟

اگر چیزی غیر از اینکه به زنانم بگم صبر شما بر هوو مانند جهاد است و بهشت از آنتان است،میتوانم چیز دیگری برای توجیهشان بگم،شما بگو.

کاملا این حرف هوشمندانه و حساب شده بوده،ما خیلی از مرحله عقب افتادیم و غافل شدیم به خاطر تعصباتمون.

حب ببین اسی حان این دیدگاه رو منم میدونم و میتونم برای توجیه و قانع شدن خودم هزار مدل از این دلایل بیارم و به نظرم منطقی باشه و میگم چون قانع کنندست پس حق بامنه. (میگم که منم همین بودم و بعدها روندمو تغییر دادم. واسه همین اینهارو منم میدونم)

ولی خب همه اینها با فرض قطعی جعلی بودنه.

جعلی بودن هم یعنی سخن پیامبر نبودن. نه هرعربی که اون زمان بوده

میدونی من میگم اینو میتونه یه عربی که اون زمان زندگی میکرده گفته باشه! دقیقا به همین دلیلی که میگی و دهن به دهن به اسم حدیث به ما رسیده باشه. اینو از کجا مطمئنی اینطور نبوده و مستقیما سخن پیامبره؟

چون اون زمان که داری دربارش حرف میزنی هرمرد میتونست و حقش بود خیلی بیشتر از 4تا زن داشته باشه که اسلام به 4 محدودش کرده. بنابراین 4 هوو داشتن اونم فقط درصورت رعایت مساوات برای زنی که داشتن هووی زیاد بدون هیچ حق برابری همیشه گریبانگیرش بوده یه وضعیت رو به بهبود و مطلوبتری نسبت به قبله! بنابراین نیازی به این حرفها نبوده و زنان مطمئنا خوشحالتر بودن که این محدودیت پیش اومده و حقوقی براشون درنظر گرفته شده و راحت میپذیرفتن.

به نظرم تو داری با دید امروز به این مساله نگاه میکنی درحالی که اون زمان چنین درکی وجود نداشته و این حق هر مرد شمرده میشه و هر زن اینو جزیی از زندگیش میدونسته و پذیرفته بوده و بهبودی هیچ وقت ناراحت کننده نیست!

ولی خب بازم میگم من نمیتونم جعلی بودن و نبودنشو به طور قطعی تشخیص بدم.(با حدس و اینطور دلیل اوردن میتونم ولی نه قطعی و با سند و مدرک) واسه همین درباره اسلام هیچ وقت با احادیث حرف نمیزنم و بحث نمیکنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
حب ببین اسی حان این دیدگاه رو منم میدونم و میتونم برای توجیه و قانع شدن خودم هزار مدل از این دلایل بیارم و به نظرم منطقی باشه و میگم چون قانع کنندست پس حق بامنه. (میگم که منم همین بودم و بعدها روندمو تغییر دادم. واسه همین اینهارو منم میدونم)

ولی خب همه اینها با فرض قطعی جعلی بودنه.

جعلی بودن هم یعنی سخن پیامبر نبودن. نه هرعربی که اون زمان بوده

میدونی من میگم اینو میتونه یه عربی که اون زمان زندگی میکرده گفته باشه! دقیقا به همین دلیلی که میگی و دهن به دهن به اسم حدیث به ما رسیده باشه. اینو از کجا مطمئنی اینطور نبوده و مستقیما سخن پیامبره؟

چون اون زمان که داری دربارش حرف میزنی هرمرد میتونست و حقش بود خیلی بیشتر از 4تا زن داشته باشه که اسلام به 4 محدودش کرده. بنابراین 4 هوو داشتن اونم فقط درصورت رعایت مساوات برای زنی که داشتن هووی زیاد بدون هیچ حق برابری همیشه گریبانگیرش بوده یه وضعیت رو به بهبود و مطلوبتری نسبت به قبله! بنابراین نیازی به این حرفها نبوده و زنان مطمئنا خوشحالتر بودن که این محدودیت پیش اومده و حقوقی براشون درنظر گرفته شده و راحت میپذیرفتن.

به نظرم تو داری با دید امروز به این مساله نگاه میکنی درحالی که اون زمان چنین درکی وجود نداشته و این حق هر مرد شمرده میشه و هر زن اینو جزیی از زندگیش میدونسته و پذیرفته بوده و بهبودی هیچ وقت ناراحت کننده نیست!

ولی خب بازم میگم من نمیتونم جعلی بودن و نبودنشو به طور قطعی تشخیص بدم.(با حدس و اینطور دلیل اوردن میتونم ولی نه قطعی و با سند و مدرک) واسه همین درباره اسلام هیچ وقت با احادیث حرف نمیزنم و بحث نمیکنم.

بر چه اساسی میفرمایید زن آنزمان به زن چندم بودن رضایت داشته؟

چون هیچ صدایی ازش در نمیومده؟

پس اون مادری هم که دخترش را قبل از اسلام زنده به گور میکردن به این عمل رضایت داشته،چون هیچ صدایی ازش در نمیومده.

فطرت انسان از آدم اولیه تا آخرین آدم روی کره خاکی ثابت است،این چیزی نیست که بنده به عنوان یک انسان امروزی آن را بگم.

اگر اون ده تا زن صدایی ازشون در نمیومد،به معنای رضایت اونها از شرایط موجود نیست،بلکه به معنای عدم توانایی آنها به اعتراض است.

امروز چند درصد زنان حجاب اجباری را تو ایران قبول دارند،چند درصد اعتراض میکنند؟

چون هیچکس اعتراض خاصی نمیکنه،پس آیندگان باید بگویند زنان در زمان حکومت ولایت،خودشان حجاب اجباری را دوست داشته اند.

این شیوه تفسیرتان اشتباه است.

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس اون مادری هم که دخترش را قبل از اسلام زنده به گور میکردن به این عمل رضایت داشته،چون هیچ صدایی ازش در نمیومده.

فطرت انسان از آدم اولیه تا آخرین آدم روی کره خاکی ثابت است،این چیزی نیست که بنده به عنوان یک انسان امروزی آن را بگم.

اگر اون ده تا زن صدایی ازشون در نمیومد،به معنای رضایت اونها از شرایط موجود نیست،بلکه به معنای عدم توانایی آنها به اعتراض است.

چون هیچکس اعتراض خاصی نمیکنه،پس آیندگان باید بگویند زنان در زمان حکومت ولایت،خودشان حجاب اجباری را دوست داشته اند.

ببین من نگفتم رضایت داشتن

گفتم اسلام شرایطو براشون بهتر کرد و بهبود داد. و گفتم با بهبودی همه راضیتر میشن (نه رضایت کامل!) پس نیازی دیگه به این گول زدنها و حرفا نبوده! چون قبلش بدتر بوده و الان وضع بهتر شده. و اگه حرفی میخواستن بزنن و گول بزنن از قبلش هم بوده که تونستن دووم بیارن و ده تا ده تا زن بگیرن و صدای کسی درنیاد!

من درباره رضایت زنان حرف نمیزنم! درسته ذات یکسانه. هیچ کسم خوشش نمیاد هوو داشته باشه مطمئنا اونها هم به خاطر اینکه نمیتونستن اعتراض کنن و کاری کنن پذیرفته بودن. شکی تو این نیست.

ولی تو حدیثی اوردی و با اون حدیث اسلامو زیرسوال بردی و دلیل اثبات جعلی نبودن حدیثتم این بود که گفتی یکی 10 تا زن داشته باید به زنش اینطور میگفته که راضی شه. پس حدیث درسته و مشکل از اسلامه! ولی این حدیثی که اوردی بعد از اسلامه نه قبلش!! اره خب شاید همینو میگفتن. ولی 10 زنی و بیشتر قبل اسلامم بوده. پس اگر اینو هم میگفتن از قبلشم بوده و ربطی به اسلام نداشته

من فقط حرفم سر اینه.

نه سر رضایت زنان و درستی اسلام و ...

اولشم گفتم درباره اسلام و دید اسلامیش بحثی ندارم. چون نه مسلمونم نه چیزی

ولی خب با دید بی انصافانه تو هر زمینه مخالفم.

میگی مشکل از اسلامه خب با مدرک مستند و قابل رجوع و قابل قبول برای همه بگو منم ممنونت میشم چون لازم دارم. نه حدیثی که به یه اسلام شناس بدی بگه جعلیه و غیرقابل استناد و جزو منابع فقهم حساب نمیشه و بدتر بهمون بخندن که با این چیزها اسلامو رد میکنیم.

من خودم تا چند وقت پیش نمیدونستم بحارالانوار که این همه اش حدیث تو کتابای درسی و غیردرسیمون میخونیم جزو منابع قابل استناد فقه نیست! واسه همین ازش خیلی استفاده میکردم برای این موضوع ولی خب الان میبینم اینطوره خب اگه استفاده کنم فقط خودمو مسخره کردم و بحث اصولی نداشتم. غیر از اینه؟

من فقط حرفم سر اینه و بس

حالا هرطور میلته.

بازم میگم من بحثی سر درستی اسلام و دید اسلامی این قضیه ندارم. ولی از هر بحث اصولی و منصفانه و قابل استنادی دراینباره استقبال میکنم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگی مشکل از اسلامه خب با مدرک مستند و قابل رجوع و قابل قبول برای همه بگو منم ممنونت میشم چون لازم دارم. نه حدیثی که به یه اسلام شناس بدی بگه جعلیه و غیرقابل استناد و جزو منابع فقهم حساب نمیشه و بدتر بهمون بخندن که با این چیزها اسلامو رد میکنیم.

خوب باشه قبول.

از نظر من هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه،پس مسلما از کسیکه از راه دین فروشــی ارتزاق میکند،نباید انتظار داشت حقانیت چیزی را بپذیرد که دکانش را تخته میکند.

حالا فرض میکنیم،طرف قبول کرد که باورهایش نقد بشه،به نظر شما منابع معتبر از جهت فقه چه منابعی است؟

قرآن ، نهج البلاغه،تفاسیر قرآن چه منبعی؟

اون منبع مستدل و مستندی که اگر کسی ازش چیزی بیاورد،دیگر در آن شکی نیست،چه منبعی است.

شما بگو من برم سراغ همان منبع.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
می‌گویند یا به شدت شجاع است یا وقیح! به شدت صادق است یا ظالم! «مردی با سه همسر» با همین عنوان ساده و پرمغز(!) مشهور‌ترین چهره هفته‌های اخیر بود. البته الان از این که در تلویزیون آن حرف ها را زده پشیمان است

هیچکس متوجه نمی‌شود که چرا شما به تلویزیون رفتید؟ هدفتان چه بوده؟ گویا پیامد‌های خیلی بدی هم داشته برای شما!

من کاملاً معتقدم که یک کار فرهنگی کردم به خاطر خدا این کار را کردم. نامردی همه جا را برداشته، حتی بین دوستان خودم. ولی من این کار را نکردم. من کاملاً رو بودم و این طوری خودم را ارضا کردم و به این صورت ذهنم مشغول شده. هم برای کمک کردن به دیگران و هم کمک به خودم. ولی نامردی‌های زیادی در این روز‌ها دیده‌ام.

دل پری دارید‌ها!

خلاف شرع که نکردم... اگر هم ازدواج کردم، برای این بوده که به انحراف کشیده نشوم. چون مشکلاتی داشتم که از این طریق آنها را حل کردم.

حالا این نامردی‌ها و نامرادی‌های چه بود؟

راستش را بخواهید، خیلی سنگین برای من تمام شد. همه یک جور‌هایی در مورد من حرف می‌زدند، چه خوب، چه بد. ولی من دوست نداشتم این اتفاق بیفتد.

به‌هرحال هر موضوعی چه کوچک و چه بزرگ وقتی رسانه‌ای می‌شود. باز خورد‌هایی هم دارد.

بله البته. ولی من نمی‌دانستم چون تجربه‌ای نداشتم. فکر نمی‌کردم این اتفاق بیفتد. فکر می‌کردم به آنهایی که زن دارند و می‌روند خلاف جهت زندگی، این کار را انجام می‌دهند و به انحراف و اینها کشیده می‌شوند، یک راه‌حل نشان بدهم. می‌خواستم بگویم اگر این کار را انجام دهید بهتر است،‌ حتی راحت‌تر هستند؛ خوش هم می‌گذرد. حالا نظر شما چیست.

نظر من؟! این کاری که شما کردید خلاف شروع نبوده ولی در عرف فعلی هم کار پسندیده‌ای نیست. شاید حتی رسانه‌ای کردنش هم درست نبوده باشد.

خب چرا در عرف نیست؟ باید طوری باشد که اگر خواستی پنج تا زن هم بگیری، راحت باشی.

آقا جان، اسلام هم چهار تایش را مجاز دانسته!

خب بله. اگر به من باز هم فشار آید و مشکل دیگری پیش بیایید، یکی دیگر هم می‌گیرم!

اجازه دهید موضوع را باز کنیم؛ این مشکلات و فشار‌هایی که می‌فرمایید چه بوده؟ روانی یا جنسی؟

اولین آنها بچه است. همسر اولم بچه‌دار نمی‌شد. مجبور شدم دوباره ازدواج کنم. البته با رضایت کامل همسر اول؛ حتی با رضایت‌نامه کتبی او. ما اصلاً مشکلی با هم نداشتیم. همسر دوم خیلی مادی بود و اصلاً با من نساخت. برای همین هم زن سوم را گرفتم.

یعنی چه؟ یعنی چون همسر دومتان خیلی اهل مادیات بود. مجبور شدید سه باره زن بگیرید؟

بله. پدر من را در آورد! چون تمام این حرف‌ها را به خودش هم گفته‌ام می‌گویم. الان هم هر سه تایشان هستند و راحت در حال زندگی هستیم. هیچ کم‌وکسری‌ای هم هیچ کدامشان ندارند. تمام زندگی‌شان هم کاملاً مساوی است. کاملاً تأمین‌شان می‌کنم.

برخورد فامیل و آشنا چه بود؟

خیلی بد! خیلی بد. یکی از خانم‌های فامیل گفت «حالا همه عالم و آدم باید بفهمند تو سه تا زن داری؟» گفتم مگر عیبی دارد؟ گفت «این کارت روی شوهران ما تأثیر می‌گذارد»

خب راست گفته! کار شما روی خیلی‌ها تأثیر می‌گذارد. چون رسانه‌ای است و تأثیر‌گذاری عمومی.

به نظر من چرخاندن یک زندگی شق‌القمر است، چه برسد به سه تا زندگی معلوم نیست من چطور توانسته‌ام برای همین هم خیلی از افراد فقط دوست دارند همه چیز‌شان مخفی باشد و اصلاً رو نمی‌کنند ولی من جراتش را دارم.

حرف دیگری دارید برای تبرئه خودتان؟

فکر می‌کنید دارم خودم را تبرئه می‌کنم؟! من کار خلافی نکرده‌ام که تبرئه کنم. اصلاً چرا من باید مورد تهاجم خانم‌ها و آقایان قرار بگیرم؟ اگر می‌دانستم این همه پیامد برای من دارد، اصلاً این کار را نمی‌کردم.

:ws3: :ws3: :ws3:

اولش میگه انحراف:banel_smiley_4: خوب یعنی چی بعد میگه زنام مشکل داشتن:banel_smiley_4:

میخواسته خوشم نگذره اخه لامصب بهشتشم اینقدر حوری نمیدن:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:icon_gol:

[

من که خودم نه تحمل هوو دارم نه اجازش و میدم هر وقت هم وحید هوس نمود زن دوم بگیره من میرم اون بگیره :w00:

اشتباه نکن اینطوری که جا واسه اون بیشتر باز میشه :ws3:بهترین راه اینه ذره ذرش کنی:ws3:

ای وای بر شما،چرا ارزش ها را فراموش میکنید....... :4564:

رسول اکرم (ص)فرمودند :

از دیگر ثواب‌هایی که خدا برای زنان در نظر گرفته است، و آن را با رنجِ شرکت درجهاد برابر دانسته، صبر بر رنج هووداری است: «خداوند رنج هوو داری را نصیب زنان و جنگ را قسمت مردان قرار داد. هر زنی که از روی ایمان و در انتظار پاداش خدا، بر رنج هوو داری صبر کند، ثواب شهید را دارد.»

منبع، کتاب نهج الفصاحه:

(ش710، ص 298)

:jawdrop:

مردای الان خیلی جهاد میکنن فقط نمیدونم چرا جدیدا مرد میشینن تو خونه زنا کار میکنن خرجشونو میدن:banel_smiley_4:

اونوقت وحید دو زنه نیست بازم یک زن داره

دو یا سه زن داشتن برای بعضیها کلاس داره

همچین پزشو میدن انگار که شاهکار کردن. کاش زناشو هم باهاش میاوردن تلویزیون ببینن اونا هم از زندگیشون راضیا یا فقط مرده راضیه

هیچکی راضی نیست فکرش ادمو دق میده:ws44:

به این میگن حرف حسابی :ws3:

تو یکیشو ببینیم میتونی بگیری:w00:الان ادم تو خرج یکی میمونه:w00:

راست میگه دیگه... این آقا مسلمان هستند... این اسلامه... میگه مرده میتونه چهارتا زن بگیره و تا دلش میخواد هم صیقه کنه... دیگه این حرف هاش رو هم باید قبول کنید... نمیشه هر چیزی دوست دارید بگید خوبه هر چی دوست ندارید بگید بده که...

وظیفه ی خانوم ها هم اینه که بچه دار بشند... بچه بزرگ کنند... صداشون هم در نیاد... اینم حقوق زن در اسلامه...

دیگه این اعتراضات چیه آخه... شما که 90 درصدتون وقتی حرف دین میشه میایید از اسلام دفاع میکنید...

هر چیزی رو تو زمان خودش مقایسه کن اونموقع مردا میرفتن جنگ میمیردن زنا بی شوهر میموندن بعدش تو جامعه اونروز رنا نمیتونستن کار کنن تا خرجشونو در بیارن میرفتن زن دوم و .... میشدن :ws3:

بابا چقدر شلوغش کردین!

شما میتونید نظرتون رو بگید اما چرا به بدبخت دری وری میگین؟؟

یارو تونسته گرفته!

دینش اجازه داده، قوانین مملکتش بهش اجازه دادن، زناش راضی بودن، پولدار بوده، خودش هم حال کرده رفته 3 تا زن گرفته!

به شما چه؟

این مستند زندگی پولدارهارو ببینید تو منوتو. دخترا دورو بر این پولدارا چه وولی میخورن...

اینم رفته 3 تا شونو گرفته.

خودش راضی، زناش راضی ... ناراضی!

منم دختری رو میشناختم، 4 تا دوست پسر داشت.

پسرا که دیگه رو شاخشونه.

ریشه این مسائل رو باید جای دیگه ای جستجو کرد.

دری وری هاشو باید به جای دیگه ای بگید!

بعد میگن چرا گشت ارشاد به ما گیر میده!

بابا خودتون یه پا گشت ارشادین!

هرکسی سیستم زندگیشو خودش میچینه.

چیزی که متوجه شدم اینه که ما ایرانی ها علاقه شدید به اعمال قدرت تو نظراتمون داریم.

این همه ملت میرن صیغه میکنن. یا کارای دیگه... هیچ کس خبردار نمیشه.

حالا این رفته 3 تا رو ثبت رسمی کرده، اونا هم راضی بودن!

من خودم مخالف این کارم، اما دلیل نمیشه انسانیت این بدبخت رو ببرم زیر سوال!

به نظر من اشتباه ترین کاری که کرد این بود که تو این مملکت، 3 زنه بونشو افشا کرد!

اگه سیاست داشت مثل بعضی از این علما لو نمیداد.

همین اسی خودمون. من با یه لشگر خواهر چادری و ولایتمدار جلوی حرم مطهر دیدمش.

:ws3:

اینجوری شوهرای ما هم اغفال میکنن:w00:(:ws3:)

ما که خلاصه جامون اونجاس لااقل بذارید تو این دنیا یه اب خوش از گلومون پایین بره

پیامبر هم 17 تا زن داشته.

52 تا:ws3:

مقصر اون زنها هم هستن که شرایط رو دیدن و بهش تن دادن

فقر بدبختی اوارگی گاهی ادمو مجبور میکنن:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
هیچ وقت این کار رو نکن

بمون پوست خودش و اون ضعیفه رو بکن کاری کن روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن:persiana__hahaha:

خانم ها همیشه خود زنی می کنن:icon_pf (34):

:w58::w58:چه کاریه خوب؟

بابا چقدر شلوغش کردین!

شما میتونید نظرتون رو بگید اما چرا به بدبخت دری وری میگین؟؟

یارو تونسته گرفته!

دینش اجازه داده، قوانین مملکتش بهش اجازه دادن، زناش راضی بودن، پولدار بوده، خودش هم حال کرده رفته 3 تا زن گرفته!

به شما چه؟

این مستند زندگی پولدارهارو ببینید تو منوتو. دخترا دورو بر این پولدارا چه وولی میخورن...

اینم رفته 3 تا شونو گرفته.

خودش راضی، زناش راضی ... ناراضی!

منم دختری رو میشناختم، 4 تا دوست پسر داشت.

پسرا که دیگه رو شاخشونه.

ریشه این مسائل رو باید جای دیگه ای جستجو کرد.

دری وری هاشو باید به جای دیگه ای بگید!

بعد میگن چرا گشت ارشاد به ما گیر میده!

بابا خودتون یه پا گشت ارشادین!

هرکسی سیستم زندگیشو خودش میچینه.

چیزی که متوجه شدم اینه که ما ایرانی ها علاقه شدید به اعمال قدرت تو نظراتمون داریم.

این همه ملت میرن صیغه میکنن. یا کارای دیگه... هیچ کس خبردار نمیشه.

حالا این رفته 3 تا رو ثبت رسمی کرده، اونا هم راضی بودن!

من خودم مخالف این کارم، اما دلیل نمیشه انسانیت این بدبخت رو ببرم زیر سوال!

به نظر من اشتباه ترین کاری که کرد این بود که تو این مملکت، 3 زنه بونشو افشا کرد!

اگه سیاست داشت مثل بعضی از این علما لو نمیداد.

همین اسی خودمون. من با یه لشگر خواهر چادری و ولایتمدار جلوی حرم مطهر دیدمش. :ws3:

منم همینو میگم .ریشه این مسائل چیز دیگریست :persiana__hahaha::persiana__hahaha:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب باشه قبول.

از نظر من هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه،پس مسلما از کسیکه از راه دین فروشــی ارتزاق میکند،نباید انتظار داشت حقانیت چیزی را بپذیرد که دکانش را تخته میکند.

حالا فرض میکنیم،طرف قبول کرد که باورهایش نقد بشه،به نظر شما منابع معتبر از جهت فقه چه منابعی است؟

قرآن ، نهج البلاغه،تفاسیر قرآن چه منبعی؟

اون منبع مستدل و مستندی که اگر کسی ازش چیزی بیاورد،دیگر در آن شکی نیست،چه منبعی است.

شما بگو من برم سراغ همان منبع.:icon_gol:

مرسی :icon_gol:

منم نمیگم اون بپذیره.هدف پذیرش اون نیست. شاید خودشو به نفهمی بزنه و نخواد.شایدم به قول تو داره نون میخوره و نمیاد بگه تو درست میگی! ولی خب این دیگه مقصر اونه نه ما. ما بحثمونو درست انجام دادیم و دلایلمون درسته. چون از منابع معتبر خودش براش دلیل اوردیم و جای بحث نمیمونه. حالا اون نمیخواد قبول کنه نکنه!

اوکی میپرسم پیدا کردم بهت میگم.:icon_gol:

(به شرطی که نتیجه تحقیقاتتو به منم بگی:ws3::icon_gol:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

این یارو برا سرگرمی میرفته زن میگرفته !

نامداری ازش پرسید شما پولدار هستید ؟

طرف گفت نه زیاد ... متوسط!

مجریه دوباره ازش پرسید ماشینت چیه ؟ گفت BMW :w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...