VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ به همه دوستانی که واسه شماره اول مجله زحمت کشیدن خسته نباشید میگم اما پیشنهادات من واسه شماره های بعدی: به نظرم اگه زمینش یه کمی روشن تر بشه بهتره واسه مطالب هم اگه نام ارسال کننده مطلب زیر هر مطلب یا تو شروع هر مطلب درج بشه به نظرم بهتر باشه در شماره های بعدی اط نظراتت بهره میبریمحالا 50 امتیاز بده میلاد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ در شماره های بعدی اط نظراتت بهره میبریمحالا 50 امتیاز بده میلاد اون اسامی رو واسه همین امتیاز میخواستم لیستشو از خود میلاد میگیرم حالا. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اون اسامی رو واسه همین امتیاز میخواستم لیستشو از خود میلاد میگیرم حالا. بیا خودم لیستو بهت میدم همه بچه های صنایع نفری 100 امتیاز بده و گرنه میدونی کیو میفرستم سراغت که:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ به همه دوستانی که واسه شماره اول مجله زحمت کشیدن خسته نباشید میگم اما پیشنهادات من واسه شماره های بعدی: به نظرم اگه زمینش یه کمی روشن تر بشه بهتره واسه مطالب هم اگه نام ارسال کننده مطلب زیر هر مطلب یا تو شروع هر مطلب درج بشه به نظرم بهتر باشه ممنون محمد چشم حتما در نظر گرفته میشه چند تا مشکل تو مجله هست 1- این که باید از نرم افزار پیشرفته تری برا طراحی و ویرایش صفحات اصتفاده بشه 2- من تو پی دی اف کردن مشکل داشتم که بالاخره یه نرم افزار خوب پیدا کردم ولی نتونست متن ها رو مرتب تنظیم کنه و یکم بد ویرایش شد یه مسئله ی دیگه هم این که ما از همون اول مخالف مجله ی مشترک بودیم و دیدم که نتیجشم تاخیر در کار مجله بود من خواهش میکنم اجازه بدید استقلال تالارا حفظ شه و اگرم مجله مشترک میدید درسا به هم ربط داشته باشن نه مثل متالوژی و صنایع بی ربط ممنون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده