setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ ستي جون:gnugghender: دخمل خوب خانوم مهلبون ... ها؟؟؟!!! :w127: آهاااان من تحليل شونده ام نه تحليل كننده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تاريخ 10/4/90 اينجانب زهرا خانوم معروف به ستيا؛ ستي، سيتي، زَرزَري و ... با شماره كاربري 18787 اعلام آمادگي ميكنم براي تحليل شخصيتم :4chsmu1: ميدونم اخلاق بد اصلا ندارم ولي حالا اگه يه سر سوزن ازم بدي ديدين اونارو بگين كه ديگه تكرار نكنم دروخ هم بگين مماغتون دراز ميشه :icon_pf (34): با تشكر:wubpink: ستي جون 36 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اه تحلیل مامانی خودمه من همش همین یک دونه مامان و توی دنیای مجازی دارم خب چی بگم ازش؟ دخمر خوبیه درس خونه فعاله بخاطر فعالیت بالاش توی تالار خودش همش تشویق میشه... اسپمر بزرگ هم هست دیگه دیگه عاشق شترمرغه مهربونه کلی بچه داره و کلا خانواده بزرگی رو اداره میکنه... فعلا همینها یادم بود بازم میام مامانی گلم:wubpink: 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام من شروع میکنم اول خوبی ها دخمل خیلی خوب خوشمل (اینو گفتم برا پیدا کردن ش................) :icon_pf (34): خوش اخلاق :167: اسپمش خوبه :icon_pf (34): اندازه خواهر نداشته ام دوسش دارم حد و مرز هم نداره دست به کمک هم داره :ws2: به شتر مرغ هم علااقه داره ماشالله دست بگردش عالی یه شوهر زشت هم داره که موندم چطور اون رو انتخاب کرده ادامه پست 13 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ به به،بالاخره نوبت تحلیل شخصیت برنده جایزه نوبل اسپم و همچنین رکورددار بیشترین اسپم در ثانیه در کتاب گینس،رسید. خوب این فردی که الان روی صندلی نشسته را مدت هاست که میشناسیم از باشگاه مهندسان. نمیدونم بر چه اساسی اولین بار به ما پیام داد،که من پروژه درباره برق میخوام !!! در حالیکه مکانیکی ها دل خوشی از برقی ها ندارند،ولی ما به جوانی اش بخشیدیم. :zadan: نکات مثبت که زیاد داره،نکات منفی هم داره خیلی بیشتر از نکات مثبت،اما چون آماده معتاد شدن و فرار از خانه را داره،زیاد به نکات منفی اشاره نمیکنم. مهمترین نکته مثبتش جنبه بالا و پر تلاش بودن است که همین دوتا از نظر من برای یک آدم خوب کافیه. اما نکته منفی اش مثل اکثر بچه های دیگه هم که گفتم،ترس از تفکر درباره همه موضوعات پیرامون است. آدم نباید اینقدر از دنیا بترسه که اگر فلان چیز را بگویم،چه بلایی ممکن است سرم بیاد. یک کم به نظر من سعی کنی،بیشتر حوادث واقعی زندگی را هم نگاه کنی و نظر بدی خوبه،هرچند معمولا خانم ها زیاد اهل بحث های مذهبی و فلسفی و سیاســی نیستند،نمیدونم چرا !!! اما در کل میتونی در زندگی موفق و موید باشی. چون دل مهربانی داری،امیدوارم به اکثر آرزوهات در زندگی برسی. موفق و موید باشی. 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ عـــــــــــه ستی تویی؟ ستــــــــــــی ِ مهربون (تازه توسط باباشاه شناسایی شدی) خب تو انجمن که اولین چیزی که مثل نور مهتابی می زنه تو چشمت! انرژی زیاد و شیطنت و یک پایه مستحکم واسه اسپمنیگ :persiana__hahaha: بعد از اونم که کلی مهربان و لطیف است این بانو اما از خارج از انجمنی فکر کنم درونگرا باشه اگه بخوام دقیق بگم درونگرای حسی دسته بندی می شه دختر متین و مودبیه از نظر شخصیت مردانگی زنانگی کاملا نقش زنانگی رو ایفا می کنه پایه ددر می باشد و دیگه اینکه بقیه اش همین! موفق باشی عزیزم 12 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ ستی... یهنی زهرا زشت.... غر غرووو بد اخلاق و صدای بسیار زشت بقیه شم در پستای بهدی میدم فعلا 1 هیچ جولوم خانممممم 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ مامانیییییییییییییییییییییییی خودم مهربون خانم فخط بعضی وقتها زودی عصبانی میشه وقتی مسئولیتی رو قبول کنه با تمام توانش درست و با صداقت کار میکنه ولی بچه ها شو بعضی وقتها فراموش میکنه 14 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ مدرکشو نمیدونم کجا گرفته درسای امینو نداره خیلی بد قوله قرار بود یه خاطره ای تعریف کنه هر روز نکرده شوخه جنبشم بالاست عکسای بچگیش مظلومه اما در پس مظلومیت شر بوده 11 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نوبت آجی جووونمه که :w70: اولین نفری بود که تو انجمن باهاش آشنا شدم :ws2: خیلی خوبه .. مهربوووووووون و دوس داشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فعالیت زیادی داره دست به اسپمش ردیفه :4chsmu1: اهل بگو بخنده گشتو گزار زیاد میره .. ازونایی که یه جا بند نمیشه :w42: دیگه .. دیگه :JC_thinking: فعلا همینا :ws2: 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اینجا صف خانوماس آقایون برن اون طرف!! 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب من طراحی شاسی رو خوندم اومدم:gnugghender: خب ستی خانوم. دختر خیلی مهربون و صاف و ساده با اینکه وقتی تو انجمن پست هاش و اسپم هاش رو میخوندم فکر میکردم خیلی شر و شور باشه ولی وقتی دیدمش به پوچی ااین فکر پی بردم توصیه میکنم معیار هاش واسه شوهر مورد علاقشو یکم عوض کنه وگرنه باید تا آخرش تنها بمونه اصلا تهران رو بلد نیس ما یه راهنمایی ازش خواستیم واسه نمیشگاه جواب نداد درست:viannen_38: یه گروه مافیایی تشکیل دادن با آفجی اوریش آمار ملت رو در میارن:vahidrk: علاقه خاصی به آدامس داره اونم از نوع نعناییش فک کنم جزو اولین کسایی بود که تو انجمن دوست شدم باهاش یه کار تاریخی هم کرده به خاطر عروسی دوستش بیخیال کنکور شده:jawdrop: ما که ازش راضی هستیم ایشالا خدا هم ازش راضی باشه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خوب ادامه پست 3 همش تو کار گزارش کار نوشتنه :167: کنکور رو به عروسی فروخت خواهر شوهرش رو خیلی دوست داره :jawdrop: من رو هم تو شجره نامه تنها گزاشته یه جا هر روز بهم اب میده شاید بزرگ بشم 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اینجا بازار تره بار و ایناس همه زنبیل میذارن؟؟ خو تحلیل کنین دیگه.. :45645: من بدون دعوت اومدم..:4chsmu1: اصن باهم برخوردی نداشتیم ولی خیلی دلم میخواس بگم شرارت میباره از ایشون.. (تو دلم مونده بود) به نظر دخمل خوف و خونگرم مهلبونیم میاد... موفق باشی ستی جون..:ws2: 10 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ رزرو نكنين يادم ميره بخونم:icon_pf (34)::4chsmu1: اه تحلیل مامانی خودمه من همش همین یک دونه مامان و توی دنیای مجازی دارم خب چی بگم ازش؟ دخمر خوبیه درس خونه فعاله بخاطر فعالیت بالاش توی تالار خودش همش تشویق میشه... اسپمر بزرگ هم هست دیگه دیگه عاشق شترمرغه مهربونه کلی بچه داره و کلا خانواده بزرگی رو اداره میکنه... فعلا همینها یادم بود بازم میام مامانی گلم:wubpink: مرررسي دخملم من درس خونم؟ عاشق شتر مرغ+ بچه هام:4chsmu1: :aghosh: تهنايي بزرگتون كردم ، فقط نميدونم چرا شوما دخترا همتون چنتا بابا دارين :icon_pf (34): ستی... یهنی زهرا زشت.... غر غرووو بد اخلاق و صدای بسیار زشت بقیه شم در پستای بهدی میدم فعلا 1 هیچ جولوم خانممممم همه اينا منم؟ باز هم ادامه داره؟ اين جمله اخرت هم نوفهميدم چي گفتي:4chsmu1: مامانیییییییییییییییییییییییی خودممهربون خانم فخط بعضی وقتها زودی عصبانی میشه وقتی مسئولیتی رو قبول کنه با تمام توانش درست و با صداقت کار میکنه ولی بچه ها شو بعضی وقتها فراموش میکنه :aghosh: واسه تو هم عصباني شدم؟:girl_blush2: حتما كار بد كردي خو من عاشخ بچه هامم دوووست دارم جيجريه مامان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اصن باهم برخوردی نداشتیم ولی خیلی دلم میخواس بگم شرارت میباره از ایشون.. (تو دلم مونده بود) آجی منو شرارت هاه :w00: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ آجی منو شرارت هاه :w00: تو فعلا گیجی... 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ رزرو نكنين يادم ميره بخونم:icon_pf (34)::4chsmu1: مرررسي دختملم من درس خونم؟ عاشق شتر مرغ+ بچه هام:4chsmu1: :aghosh: تهنايي بزرگتون كردم ، فقط نميدونم چرا شوما دخترا همتون چنتا بابا دارن :icon_pf (34): همه اينا منم؟ باز هم ادامه داره؟ اين جمله اخرت هم نوفهميدم چي گفتي:4chsmu1: :aghosh: واسه تو هم عصباني شدم؟:girl_blush2: حتما كار بد كردي خو من عاشخ بچه هامم دوووست دارم جيجريه مامان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قابلتو نداشت عزیزمم من برای ادامه تحلیل معذورم ... به دلیل اعتراض بعضی از کاربرا بدرود.... 1 هیچ جلوام بیسواد 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام من شروع میکنم اول خوبی ها دخمل خیلی خوب خوشمل (اینو گفتم برا پیدا کردن ش................) :icon_pf (34): خوش اخلاق :167: اسپمش خوبه :icon_pf (34): اندازه خواهر نداشته ام دوسش دارم حد و مرز هم نداره دست به کمک هم داره :ws2: به شتر مرغ هم علااقه داره ماشالله دست بگردش عالی یه شوهر زشت هم داره که موندم چطور اون رو انتخاب کرده ادامه پست 13 :aghosh: منم دوست دارم اميت جون من تو ترك اسپمم:ws2: خو افل كه شووورمو نديده بودم ، خامش شدم:icon_pf (34): رزروینا............ زودي بيا:4chsmu1: ایضاً بالایی! ايضا بالايي:4chsmu1: مدرکشو نمیدونم کجا گرفته درسای امینو نداره خیلی بد قوله قرار بود یه خاطره ای تعریف کنه هر روز نکرده شوخه جنبشم بالاست عکسای بچگیش مظلومه اما در پس مظلومیت شر بوده امين مهلوم نيس از كجا مدرك گرفته اون خاطره زشته بدرد تو ني خوره:ws2: من هميشه مظلوم بودم قفووونت برم مينايي:aghosh: زنبیل میذاریممممممم خواهر شووورم زنبيلتو برداشت:icon_pf (34): نوبت آجی جووونمه که :w70: اولین نفری بود که تو انجمن باهاش آشنا شدم :ws2: خیلی خوبه .. مهربوووووووون و دوس داشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فعالیت زیادی داره دست به اسپمش ردیفه :4chsmu1: اهل بگو بخنده گشتو گزار زیاد میره .. ازونایی که یه جا بند نمیشه :w42: دیگه .. دیگه :JC_thinking: فعلا همینا :ws2: يه جا بند ميشما پاي پي سيم فعاليت اسپمي؟:4chsmu1: مرررسي داداشي كوشول خودم:aghosh: بازم بيا اینجا صف خانوماس آقایون برن اون طرف!! اي بابا اينجام زنونه مردونس:icon_pf (34): بذار این طراحی شاسی رو بخونم میام زودي بخون بيا:4chsmu1: خوب دامه پست 3 همش تو کار گزارش کار نوشتنه :167: کنکور رو به عروسی فروخت خواهر شوهرش رو خیلی دوست داره :jawdrop: من رو هم تو شجره نامه تنها گزاشته یه جا هر روز بهم اب میده شاید بزرگ بشم خودت عروسي رو ول ميكني ميري كنكور ميدي؟ من الي رو دوست دارم واه واه واه دلم به حالت سوزيد اضافت كردم:4chsmu1: تو كه منو كشتي تا بزرگ شدي اینجا بازار تره بار و ایناس همه زنبیل میذارن؟؟ خو تحلیل کنین دیگه.. :45645: من بدون دعوت اومدم..:4chsmu1: اصن باهم برخوردی نداشتیم ولی خیلی دلم میخواس بگم شرارت میباره از ایشون.. (تو دلم مونده بود) به نظر دخمل خوف و خونگرم مهلبونیم میاد... موفق باشی ستی جون..:ws2: :aghosh: مرررسي كه اومدي الان دلت خالي شد؟:4chsmu1: قفووونت برم :wubpink: 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ :aghosh: منم دوست دارم اميت جون من تو ترك اسپمم:ws2: خو افل كه شووورمو نديده بودم ، خامش شدم خوب بد کاری می کنی تو ترکی خوب میگم شماوره قبل ازدواج همینه خودت عروسي رو ول ميكني ميري كنكور ميدي؟ من الي رو دوست دارم واه واه واه دلم به حالت سوزيد اضافت كردم:4chsmu1: تو كه منو كشتي تا بزرگ شدي اله خوب عروسی مهم تره :jawdrop: اره الی عشق توهه تا حالا چند صد بار گفتی بهم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده