رفتن به مطلب

سن فحشا پایین آمده(حرکت جامعه به کدامین سو !!!!!!!!!!)

ارسال های توصیه شده

167752301202412001535144121592234661143116.jpg

پدیده روسپیگری و رواج آن در جامعه همیشه یك بعدی نیست ، بلكه عوامل مختلفی را در بر می گیرد و یك سیستم عرضه و تقاضا است .
وقتی تقاضایی در جامعه بالاست عرضه هم بالا می رود .
متاسفانه ما همیشه در بحث از فحشا و تن فروشی فقط بر دختران متمرکز می ‌شویم اما وارد بحث پسران و مردان که آنها هم می ‌توانند عامل بسیاری از انحراف‌ ها باشند نمی‌ شویم . چرا ما هیچ وقت نمی گوییم چقدر از پسرهای دبیرستانی یا حتی در سطح راهنمایی فعالیت جنسی دارند ؟ آیا این یك معضل جدی نیست ؟ بنابراین روسپیگری زنان حتما خریداری در جامعه دارد كه تعدد و مقدار آن در حال افزایش است
.

از این گذشته ، پایین آمدن سن این پدیده به نوعی نشاندهنده انحطاط اخلاقی و اجتماعی در جامعه است . متاسفانه به دلایل ضعف فرهنگی شاهد روز افزون بی حیایی ها و بی غیرتی ها در سطح جامعه هستیم . از همه بدتر این كه شما در ظاهر شهر نمی توانید تشخیص دهید كه چه كسی دست به چنین كاری می زند وچه كسی دنبال چنین برنامه ای نیست . چون آرایش ها و طرز پوشش بسیاری از خانم ها در جامعه ما نمی تواند تعیین كننده این مسئله باشد .

مهمتر این كه با چنین توصیفاتی ، ما نمی توانیم آمار دقیقی از فحشا ارائه دهیم ، زیرا این واقعه اغلب در خانه های خالی یا خانه های مجردی اتفاق می افتد و جای خاصی برای آن نیست كه بتوان آمار دقیقی از زنان روسپیگر یا پایین آمدن سن روسپیگری ارائه داد .

البته با توجه به عوامل و معضلات مختلفی كه در جامعه می بینیماز جمله تورم روز به روز ، بالا بودن نرخ بیكاری ، تنوع طلبی مردان ، افزایش آمار طلاق ، افزایش فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی ، راحت طلبی افراد ، وارد شدن فرهنگ غربی بدون هیچ كنترل و تبیینی برای جوانان ، آزادی های نامعقول نوجوانان و عدم كنترل صحیح از جانب خانواده ها ، رواج یافتن زیاد فیلم های تحریك آمیز و شهوانی ، ترویج ایمیل های جنسی ، از بین رفتن قیود اخلاقی ، حمایت و غیرت در بین مردان و زنان ، بالا رفتن سن ازدواج ، مشكلات و موانع سر راه ازدواج ، مشكلات روحی و روانی و ... ، می توان انتظار رواج چنین معضل بزرگتر را نیز داشت .

در یك آمار نه چندان دقیقی ( به دلایلی كه در بالا گفته شد ) نشان داده شده است
كه 11 درصد زنانی كه در تهران دست به روسپیگری می زنند متاهلند و شوهرانشان نیز مطلع هستند و اغلب آن ها اعلام كرده اند كه شوهرانشان بیكار می باشند
. این آمار نانوشته در بین متاهلین بالا به نظر می رسد كه مهمترین عامل را در بین زنان متاهل روسپیگر می توان رفع نیاز های اولیه خانواده دانست . اما روسپیگری در بین خانم های مجردی كه ازدواج نكرده اند و یا طلاق گرفته اند بیشتر برای رفع نیاز های ثانویه می باشد . اغلب افراد روسپیگر چند سال اخیر در شهر تهران ساكن شده اند كه دلیل آن روشن است . شهر تهران بزرگ و كلان شهر است و بسیاری از رفتارهای اجتماعی در آن معلوم نمی شود . پس می توان گفت روسپیگری و پایین آمدن سن آن در مهاجرین به شهرهای بزرگ دیده می شود نه در شهرهای كوچك كه همه قابل شناسایی اند .در متون روانشناختی همیشه گفته می شود كه روسپیگری مختص افرادی است كه هوش ذهنی و هیجانی آن ها پایین تر از میانگین جامعه است .

621452492131391496619324121567014413249.jpg

اما امروزه ما شاهد این جریان هستیم كه خانم هایی كه حتی دانشجو و حتی در سطح تحصیلات تكمیلی هستند و دست به چنین كاری می زنند تا مثلا مخارج دانشگاه و ... خود را در بیاورند . حتی گزارش هایی از دختران دبیرستانی داریم كه از این طریق امرار معاش دارند و حتی خانواده و والدین آنها نیز خبر ندارند .

تحقیقات نشان داده ‌است که دختران كم سن در بیشتر مواقع به خاطر انتقام و انتقام جویی و تنفر از خانواده و جامعه وارد و درگیر حیطه فعالیت های جنسی زود هنگام و غیر معقول می ‌شوند. در حالی که اگر فرزند از كودكی شخصیت اش صحیح شكل بگیرد ، عزت نفس به وی داده شود ، یاد بگیرد که دیگری را دوست داشته باشد و احساس امنیت نسبت به دنیای پیرامونش داشته چنین حالتی در او به وجود نمی آید .

نتایج مطالعات نشان می ‌دهد کودک در سن سه تا شش سالگی با پدیده کنجکاوی‌های جنسی مواجه می ‌شود ، اما از آنجا که طرح صحیح مسائل جنسی در کشور ما به صورت تابو و گناه در آمده اطلاعات صحیح به کودک داده نمی‌ شود و کودک در سن نوجوانی اطلاعات را از منابع دیگر به دست می ‌آورد.

در نتیجه گرفتن اطلاعات ناموثق و گاها اشتباه از منابع دیگر فرد را بیشتر در معرض انحرافات جنسی قرار می ‌دهد . بسیاری از افراد در معرض آسیب خود فروشی تصویر مثبت بدنی از خود ندارند و چون ارزش و عزت نفسی برای خود قائل نیستند با اقدام به روسپیگری به دنبال اثبات و ابراز خود در جامعه هستند .
  • Like 13
لینک به دیدگاه

همش به خاطر اینه که خانواده ها فکر میکنن بچه هاشون چیزی از رابطه جنسی نمیدونن حتی حاضر نیستن در موردش با بچه هاشون صحبت کنن .اما بچه ها از طریق دوست اینترنت ماهواره اونچه رو که میخواد به دست میاره با فرق اینکه به روش غلطش ودوست داره تجربه کنه اما به قیمت خیلی گزافی این تجربه رو کسب میکنه واون زیر سوال رفتن شخصیتشه

• Like 9
لینک به دیدگاه
همش به خاطر اینه که خانواده ها فکر میکنن بچه هاشون چیزی از رابطه جنسی نمیدونن حتی حاضر نیستن در موردش با بچه هاشون صحبت کنن .اما بچه ها از طریق دوست اینترنت ماهواره اونچه رو که میخواد به دست میاره با فرق اینکه به روش غلطش ودوست داره تجربه کنه اما به قیمت خیلی گزافی این تجربه رو کسب میکنه واون زیر سوال رفتن شخصیتشه

خوب خانواده چکار کنه آخه؟ :JC_thinking:

مثلا بگه پسر گلم،عروس گلم را پیدا کن و بعد ....... :icon_pf (34):

آخه نمیشه،جامعه مریضه،من که راهکاری با این شرایط به ذهنم نمیرسه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب خانواده چکار کنه آخه؟ :jc_thinking:

مثلا بگه پسر گلم،عروس گلم را پیدا کن و بعد ....... :icon_pf (34):

آخه نمیشه،جامعه مریضه،من که راهکاری با این شرایط به ذهنم نمیرسه.

اتفاقا همین جامعه مریضو باید بهش توضیح داد باید با صحبت کردن نه تهدید نه تنبیه بهش عواقب این کارارو بگیم فقط کافیه اطمینان بکن دیگه حله .اولش سخته ولی غیر ممکن نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تازگیام ک مد شده همه فیس بوکو یاد گرفتن

دختره 10-12 ساله برمیداره عکسای .. میزاره پروفایلش

یا یکی دیگه معلومه انقد خانوادش سخت گیرن ک هنوز سیبیل داره بعد با بیکینی عکس گذاشته میگه آره من این کارم !

یکی از کمات ج..ه یا امثالهمو سرچ بزنید خیل عظیمی از روسپی های ایرانیو میبینید ک واسه تبلیغ از هیچی دریغ نکردن عکس . کارایی ک بلدن . تازه اشانتیونم میدن باحال باشی تا صب نصف قیمت میمونن :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدا آخر و عاقبت ماها رو خیر کنه.

اینطور که پیش میره بایستی مهد کودک هارو هم دوربین مدار بسته بزارن و لحظه به لحظه کنترل کنن.:jawdrop::banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینچنین بحران ها رو نمیشه جلوش رو گرفت نیاز به زمان داره تا پی برده بشه به عواقب اون تا شاید ایندگان راهی برای بیرون امدن از این منجلاب پیدا کنند باید تحمل کرد!اعضای جامعه ما کسانی هستند که وقتی کار از کار گذشت پی به اشتباهشون میبرند البته پشیمان نیستند ولی!

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینچنین بحران ها رو نمیشه جلوش رو گرفت نیاز به زمان داره تا پی برده بشه به عواقب اون تا شاید ایندگان راهی برای بیرون امدن از این منجلاب پیدا کنند باید تحمل کرد!اعضای جامعه ما کسانی هستند که وقتی کار از کار گذشت پی به اشتباهشون میبرند البته پشیمان نیستند ولی!

چرا نشه جلوش رو گرفت الان نباید طوری رفتار کنم که قبه کار بریزه و نباید زمان رو از دست داد همین امروز باید جلوش رو بگیریم ایندگان اگر براشون عادی شد براشون این کار اون وقت چی باید اون زمان دو دستی بزنیم تو سرمون بگیم ما که می فهمیدیم کاری نکردی این ها که نسل بعد از ما هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه

من واقعا از این حرفی که میزنم خیلی متائسفم ولی فحشا در جامعه ی دانشجوی ما داره بیداد میکنه اخه چرا ما نمی تونیم یک رابطه ی دوستی سالم داشته باشیم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من واقعا از این حرفی که میزنم خیلی متائسفم ولی فحشا در جامعه ی دانشجوی ما داره بیداد میکنه اخه چرا ما نمی تونیم یک رابطه ی دوستی سالم داشته باشیم؟

آره دوره بدی شده ولی میشه رابطه ی دوستی سالم هم داشتها

باورکن میشه کمه ولی هست:there:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره دوره بدی شده ولی میشه رابطه ی دوستی سالم هم داشتها

باورکن میشه کمه ولی هست:there:

من این رو باور دارم که می تونیم نمونش همین دوستی در داخل انجمن هستش ولی این در جامعه ی مجازی هستش چرا نمی تونیم در جامعه ی واقعی دوستی سالمی داشته باشیم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من این رو باور دارم که می تونیم نمونش همین دوستی در داخل انجمن هستش ولی این در جامعه ی مجازی هستش چرا نمی تونیم در جامعه ی واقعی دوستی سالمی داشته باشیم؟

تا وقتی ملت همیشه در صحنه بی جنبه و جو زده و پسر/دختر ندیده باشن نمیشه

الان دیگه تو اماراتم بری 4 تا دختر پسر بدون ان ک بخوان مخ بزنن یا دید جنسی ب هم داشته باشن خیلی راحت با هم میرن بیرون میگن میخندن ولی تو ایران هنوز ک هنوزه چنین چیزی امکان نداره دلیل عمدش ب خاطر محدودیته

اگه از همون بچگی اسم موجود فضایی نذارن رو جنس مخالف و کنجکاویشون برطرف بشه دیگه تو سن 16-17 سالگی با دیدن ی پسر/دختر دست و پاشونو گم نمیکنن و هزارجور فکر و خیال نمیاد تو ذهنشون

از ماست ک بر ماست

• Like 2
لینک به دیدگاه

دیدمونو باید عوض کنیم وقتی نمی تونیم جامعه رو و محدودیتهاشو عوض کنیم لااقل باید دیدمونو عوض کنیم

حتما لازم نیست یک میلیون دوست داشته باشیم چهارتا دوست مفید داشته باشی بسه در دنیای واقعی ...... هرچیزی طلب کنی به سمت میاد اینو مطمئن باش:there:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا نشه جلوش رو گرفت الان نباید طوری رفتار کنم که قبه کار بریزه و نباید زمان رو از دست داد همین امروز باید جلوش رو بگیریم ایندگان اگر براشون عادی شد براشون این کار اون وقت چی باید اون زمان دو دستی بزنیم تو سرمون بگیم ما که می فهمیدیم کاری نکردی این ها که نسل بعد از ما هستن

انسان که ماشینی تکامل پیدا نمی کنه!گفتنش شاید اسون باشه ولی از منظر من این جامعه تابع چیزی نیست مگر زور!از اول همینطور بوده در دوره بازگشت به بدویت!هم به اوج رسیده پس اشکالات ریشه ای هست و نیاز به زمان.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...