.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واسه چی آپ میکنی اینجا نمیگی:طرح هدفمند کردن تاپیک های گفتگوی آزاد! :vahidrk: گفتم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی. :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ عجب نخبه ای داشتیم تو مملکت و نمیدونستیم ! 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ولی خداییش من هنوز که هنوزه ربط بین ورزش و نفت نفهمیدماااااااااا اینجا ساندیسم میدن؟:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ همین کارارو میکنن که در جا میزنن دیگه... دولت چین و ژاپن اولین قدمی که برای پیشرفت انجام دادن این بود که از بهترین متخصص های هر زمینه ای استفاده کردن واسه پیشرفت کشورشون ... با همین کارشون از ایرو به اون رو شد اقتصاد کشورشون 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ولی خداییش من هنوز که هنوزه ربط بین ورزش و نفت نفهمیدماااااااااااینجا ساندیسم میدن؟:girl_angel: هر موقع ربط بین کُشتی و اقتصاد رو فهمیدی اون رو هم میفهمی... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه مال ایرانی ها سر تره 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هر موقع ربط بین کُشتی و اقتصاد رو فهمیدی اون رو هم میفهمی... ببینم حالا اینایی که گفتین یعنی چی؟تو جیب جا میشن؟:JC_thinking:خوردنیه؟:JC_thinking:نکنه. . . . . . . . .:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ببینم حالا اینایی که گفتین یعنی چی؟تو جیب جا میشن؟:JC_thinking:خوردنیه؟:JC_thinking:نکنه. . . . . . . . .:girl_angel: آره مغزش تو جیب جا میشه... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ همین کارارو میکنن که در جا میزنن دیگه... دولت چین و ژاپن اولین قدمی که برای پیشرفت انجام دادن این بود که از بهترین متخصص های هر زمینه ای استفاده کردن واسه پیشرفت کشورشون ... با همین کارشون از ایرو به اون رو شد اقتصاد کشورشون هرجا هرجا تو این مملکت دیدی یکی بر روی صندلی مقام نشسته بدون یه چن تایی دستمال تو جیبش داره بعلاوه کلی آتو تو پرونده اخلاقی و مالیش 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آره مغزش تو جیب جا میشه... :JC_thinking:کلاغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از خونواده ی جاندارانه؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده