hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ حالا من بشینم همه توضیحات رو بدم یعنی آیا!! فعلا" حال ندارم در یک فرصت مناسب راحته.. نصب کن و کار کن راه میفتی ممنون ازت!:w00: عکسهات قشنگ بودنداحیانا لنز دوربینت کثیف نشده بوده شفافیت عکسهات کم شده اندکی کثیفه.یعنی اینقدر تاثیر داره؟!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ راستی حمید جان برای محیط های مختلف، دوربینت رو تنظیم کن و یا از تنظیمات خود گوشی برای هر محیط استفاده کن مثلا در روز از تنظیمات نور خورشید استفاده کن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ معمولا بیشتر حالت auto میزارم! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ معمولا بیشتر حالت auto میزارم! نذار تنظیم کن 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ ممنون ازت!:w00: اندکی کثیفه.یعنی اینقدر تاثیر داره؟!؟؟ بله تأثیر داره مگه چقدر لنزش که کثیف هم باشه چه اندکی چه بیشتر سریع تمیزش کن:w00: اصلا چه معنی میده لنزت خاک گرفته باشه عکسهات غبار آلود میشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تمامی عکسها ادیت و دوباره آپلود شدن 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اوین درکه رو خیلی دوست می دارم 2 هفته پیش با چن تا از بچه ها اون جا بودیم کلی سر کیف اومدم ممنون از عکسا نظر کارشناسی بلد نیستم ! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ حميد خودت تو عكسا هستي؟! من که دارم عکس میگیرم چجوری تو عکس هم باشم؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده