hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عکسها تموم شد.ممنون از اینکه نگاه کردین.خوشحال میشم نظرتون و ایرادات عکسها رو بگین... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام حمید جان مرسی عکسای قشنگی بودند ولی یه پیشنهاد دارم برات وقتی میخوای یه سری عکس بذاری برای نمایش ، مثل نمایشگاه یا همین تاپیک، سعی کن با فتوشاپ تنضیمات نور و شفافیت و از همه مهمتر با ایجاد کادری دور عکس ، جلوه عکس رو ببری بالاتر... الان یه 2 تا از عکسات رو من ادیت میکنم و میذارم و تفاوتشون رو ببین مرسی باز هم عکس بذار.. راستی مدل دوربینت رو اگه ایرادی نداره بذار.. :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام حمید جانمرسی عکسای قشنگی بودند ولی یه پیشنهاد دارم برات وقتی میخوای یه سری عکس بذاری برای نمایش ، مثل نمایشگاه یا همین تاپیک، سعی کن با فتوشاپ تنضیمات نور و شفافیت و از همه مهمتر با ایجاد کادری دور عکس ، جلوه عکس رو ببری بالاتر... الان یه 2 تا از عکسات رو من ادیت میکنم و میذارم و تفاوتشون رو ببین مرسی باز هم عکس بذار.. راستی مدل دوربینت رو اگه ایرادی نداره بذار.. :wubpink: چقدر فرق کرد عکسا:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: راستش تازه ویندوز عوض کردم فتوشاپ ندارم.چه تنظیماتی شما انجام دادی؟آخه من زیاد وارد نیستم:icon_pf (34): مدل دوربینم canon power shot A3300 IS 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ چقدر فرق کرد عکسا:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:راستش تازه ویندوز عوض کردم فتوشاپ ندارم.چه تنظیماتی شما انجام دادی؟آخه من زیاد وارد نیستم:icon_pf (34): مدل دوربینم canon power shot A3300 IS حالا من بشینم همه توضیحات رو بدم یعنی آیا!! فعلا" حال ندارم در یک فرصت مناسب راحته.. نصب کن و کار کن راه میفتی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ عکسهات قشنگ بودند احیانا لنز دوربینت کثیف نشده بوده شفافیت عکسهات کم شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده