partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ چی زیبا چه جالب چه خوش حالته موهاتو...بوخشین من خیلی یهنی کلا نیشناختم ایشونو وگرنه برنده بودممممممممممممممممممممممممم... میخواسم beautiful_life نمیدونم چرا danielo نوشتم :icon_pf (34):اشتباه تایپی بود اسم منو ضمیمه کنین :ws2: اشتباه تایپی؟ زهرا بیا 20 امتیازو این دختر باهوشوووووووو بده بریم تا مسابقه ی بعدی...یعنی ته خوش شانسیییییییییی... چشم ... لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ [quote=partow;606796 حقیقت رو گفتم دیگه ... :persiana__hahaha: :w00::167: توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس سجاد می باشد ... beautiful_life 20 امتیاز متعلق به کیست؟ ای زهرای خنگ.به جای اینکه بگی توجه توجه برنده رو اعلام کنی دست و هورا می زنی برا صاحب عکس؟ خب بقیه با چه امیدی بیان شرکت کنن؟:icon_pf (34): زهرا بیا 20 امتیازو این دختر باهوشوووووووو بده بریم تا مسابقه ی بعدی...یعنی ته خوش شانسیییییییییی... بده امتیازمو :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ :w00::167: ای زهرای خنگ.به جای اینکه بگی توجه توجه برنده رو اعلام کنی دست و هورا می زنی برا صاحب عکس؟ خب بقیه با چه امیدی بیان شرکت کنن؟:icon_pf (34): بده امتیازمو :brodkavelarg: باشه ... کمی صبر داشته باش... + کسر 5 امتیاز از سارا ... لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ باشه ... کمی صبر داشته باش... + کسر 5 امتیاز از سارا ... :w888: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اون کسری امتیازو بده من سارا مشکلی نداره...مگه نه؟!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ و [/url]اماخوش شانس این دور TrueBlue میباشد تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت لینکشو اینجا بزارم : مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و چهار :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده