pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بابا هنوز میگم منم یه بار دیگه عکس رو ببین :icon_pf (34): منم اااااااااا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ زهرا بیا امتیاز من و یکتا رو بده بریم... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بابا هنوز میگم منم یه بار دیگه عکس رو ببین :icon_pf (34): منم اااااااااا گول حرفای پسر ایرونی رو نخورید ... زهرا بیا امتیاز من و یکتا رو بده بریم... امتیاز ؟ امتیاز این مسابقه حذف شده ... زود باش منتظریم...:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ 1- خیلی پسرخوشگلیههههههه ...2- خیلی نازههههههههه... 3- تا حالا چند بار یوزرشو عوض کرده ... 4- زودرنجه ... البته حواسش هست کسی رو ناراحت نکنه ... 5- تو درسش موفق بوده و هست ... کلاً درس زیاد می خونه ... 6- خانوادش رو خیلی دوست داره ... 7- علاقه زیادی به سرکار گذاشتن دیگران داره ... 8- هرچند مدتیه کمتر میاد سایت و فعالیت چشمگیری نداشته ، ولی بیشتر بچه ها می شناسنش ... 9- زبانش خوبه ... مشخصاتش به من میخوره پس چرا پسره؟:JC_thinking: آها نکته انحرافی اینه که پسره بچه ها منم خودمم:dancegirl2: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مشخصاتش به من میخوره پس چرا پسره؟:JC_thinking: آها نکته انحرافی اینه که پسره بچه ها منم خودمم:dancegirl2: قیافشم بهت می خوره...؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مشخصاتش به من میخوره پس چرا پسره؟:JC_thinking: آها نکته انحرافی اینه که پسره بچه ها منم خودمم:dancegirl2: منم همینو گفتم سپیده... پس یا منم یا تویی!!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ قیافشم بهت می خوره...؟ اصن بدجوری بهم میخوره:girl_yes2: منم همینو گفتم سپیده...پس یا منم یا تویی!!! دخیخا :dancegirl2: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ زهرا من ممطئنم یکی از اوناییه که گفتما!! تو ممطئنی نیس؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ منم همینو گفتم سپیده...پس یا منم یا تویی!!! اصن بدجوری بهم میخوره:girl_yes2: دخیخا :dancegirl2: یه ویژگی دیگش اینه که، دانشجوئه ارشده ... حالا کدومتونید؟ :JC_thinking: زهرا من ممطئنم یکی از اوناییه که گفتما!!تو ممطئنی نیس؟ اونایی که گفتی نبود ... البته اگر پستی رو ویرایش نکرده باشی و من همه پست هاتو دیده باشم... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ زهرا زهرا، تا حالا کسی درست گفت؟؟؟ :62izy85: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ زهرا زهرا، تا حالا کسی درست گفت؟؟؟ :62izy85: بله متاسفانه ...:w821: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بله متاسفانه ...:w821: :mrsbeasley: من من؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بله متاسفانه ...:w821: کی گفت من بودم؟ بگو دلم شاد کن امشب لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: من من؟؟ کی گفت من بودم؟بگو دلم شاد کن امشب بچه ها دیر وقته ...بریم بخوابیم ...:icon_pf (34): هرچند یه نفر جواب رو گفت ... ولی یه راهنماییه دیگه: شطرنجش خوبه ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ امین نپو نچ ...قبول دارم سخته ... چند وقتیه نیومده سایت ... وقتی اومد ازش 20 امتیاز کم می کنیم .. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نمیدونم ..... به طرز حرفه ای همه رو گفتی نه ...معلوم نیست کی درست گفته لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من میشناسمش ولی اسمش یادم نمیاد پس اسپو یا همون سجاد هست دیگه کسی نیست که شطرنج باز باشه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شطرنج همون نی نی نی نی شطرنجش خوبه اسمشم سجاده :girl_yes2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده