partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 چی زیبا چه جالب چه خوش حالته موهاتو...بوخشین من خیلی یهنی کلا نیشناختم ایشونو وگرنه برنده بودممممممممممممممممممممممممم... میخواسم beautiful_life نمیدونم چرا danielo نوشتم :icon_pf (34):اشتباه تایپی بود اسم منو ضمیمه کنین :ws2: اشتباه تایپی؟ زهرا بیا 20 امتیازو این دختر باهوشوووووووو بده بریم تا مسابقه ی بعدی...یعنی ته خوش شانسیییییییییی... چشم ...
TrueBlue 1583 ارسال شده در 3 مهر، 2011 [quote=partow;606796 حقیقت رو گفتم دیگه ... :persiana__hahaha: :w00::167: توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس سجاد می باشد ... beautiful_life 20 امتیاز متعلق به کیست؟ ای زهرای خنگ.به جای اینکه بگی توجه توجه برنده رو اعلام کنی دست و هورا می زنی برا صاحب عکس؟ خب بقیه با چه امیدی بیان شرکت کنن؟:icon_pf (34): زهرا بیا 20 امتیازو این دختر باهوشوووووووو بده بریم تا مسابقه ی بعدی...یعنی ته خوش شانسیییییییییی... بده امتیازمو :brodkavelarg:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 :w00::167: ای زهرای خنگ.به جای اینکه بگی توجه توجه برنده رو اعلام کنی دست و هورا می زنی برا صاحب عکس؟ خب بقیه با چه امیدی بیان شرکت کنن؟:icon_pf (34): بده امتیازمو :brodkavelarg: باشه ... کمی صبر داشته باش... + کسر 5 امتیاز از سارا ...
TrueBlue 1583 ارسال شده در 3 مهر، 2011 باشه ... کمی صبر داشته باش... + کسر 5 امتیاز از سارا ... :w888:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 و [/url]اماخوش شانس این دور TrueBlue میباشد تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2011 راستی یادم رفت لینکشو اینجا بزارم : مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و چهار :persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده