Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 مهر، 2011 نی نی کلا همون یه دونه ایدی رو از پسرا تو سایت دیدم تاپیک زده بودید ارشد قبول شده بیادمه :4chsmu1: ینی ایشون برندن؟! :JC_thinking:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مهر، 2011 شطرنج همون نی نی نی نی شطرنجش خوبه اسمشم سجاده :girl_yes2: نی نی اسم کاربریشه؟ من چرا تا حالا ندیدمش پس؟
ooraman 22216 ارسال شده در 2 مهر، 2011 اوره فک کنم همین که گفتیدن باشه سجاده کی یوزرشو چن بار عوض کرده ؟ یعنی وای به حالت پرتو اگه باز راهنمایی دوروخکی کرده باشی خودم موکوشمت نه ..راس میگی چن بار عوض کرده نوموکشمت
partow 25305 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 ینی ایشون برندن؟! :JC_thinking: بلی ... سارا ماه به ماه سر نمیزنه به سایت ها ... خوش شانس که می گن، همینه ... نی نی اسم کاربریشه؟من چرا تا حالا ندیدمش پس؟ نی نی بود ... بعد شد 3sharsaz که با این نام کاربریش مارو گذاشت سر کار ... بعدشم که beautiful_life شد ... که فکر می کنم بشناسیش ... اوره فک کنم همین که گفتیدن باشه سجاده کی یوزرشو چن بار عوض کرده ؟ یعنی وای به حالت پرتو اگه باز راهنمایی دوروخکی کرده باشی خودم موکوشمت نه ..راس میگی چن بار عوض کرده نوموکشمت S.F...... S.F که همش تو سایت حضور داره ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 شطرنج همون نی نی نی نی شطرنجش خوبه اسمشم سجاده :girl_yes2: دقیقاً ...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مهر، 2011 نی نی بود ... بعد شد 3sharsaz که با این نام کاربریش مارو گذاشت سر کار ... بعدشم که beautiful_life شد ... که فکر می کنم بشناسیش ... بله همون که یک زمانی منو از مامانم خرید برای خودش بعدشم رفت که رفت فکرکنم بازم اسمشو عوض کرده نکرده؟ باور کنید بهش تقلب رسونده بوده اومده اسمشو گفته :icon_pf (34):
partow 25305 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 بله همون که یک زمانی منو از مامانم خرید برای خودش بعدشم رفت که رفت فکرکنم بازم اسمشو عوض کرده نکرده؟ باور کنید بهش تقلب رسونده بوده اومده اسمشو گفته :icon_pf (34): نه ... نام کاربریشو عوض نکرده ... تقلب هم فکر نمی کنم ... مدتیه سجاد نیومده سایت ...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مهر، 2011 نه ... نام کاربریشو عوض نکرده ... تقلب هم فکر نمی کنم ... مدتیه سجاد نیومده سایت ... خب خدارو شکر من که هیچ وقت موفق به تشخیص نشدم تا حالا
partow 25305 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 خب خدارو شکرمن که هیچ وقت موفق به تشخیص نشدم تا حالا هووووووم ... مهم حضورتون تو تاپیکه، و البته مسابقات ادامه داره ...
کتایون 15176 ارسال شده در 3 مهر، 2011 من اصلا نمی شناختمش آخه این چه وضعشههههه... من بازم نبردم... نشد من یه بار با دل شاد ازین مسابقه برم بیرون عجباااااااااا...
TrueBlue 1583 ارسال شده در 3 مهر، 2011 ینی ایشون برندن؟! :JC_thinking: بلی ... سارا ماه به ماه سر نمیزنه به سایت ها ... خوش شانس که می گن، همینه ... :TAEL_SmileyCente: واااااااااااای خیلی خوب بود.خیلی خیلی خوب بود :4chsmu1: :there: غصه نخورین حالا:w330: من فقط تو همین چیزای الکی شانس دارم البته این شانس نیست که، هوشه :2525s:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 من اصلا نمی شناختمش آخه این چه وضعشههههه...من بازم نبردم... نشد من یه بار با دل شاد ازین مسابقه برم بیرون عجباااااااااا... نفر بعدی رو امیدوارم بشناسی ... [/color] :TAEL_SmileyCente: واااااااااااای خیلی خوب بود.خیلی خیلی خوب بود :4chsmu1: :there: غصه نخورین حالا:w330: من فقط تو همین چیزای الکی شانس دارم البته این شانس نیست که، هوشه :2525s: هوشههههه؟ همون شانسه ...
Yekta.M 15459 ارسال شده در 3 مهر، 2011 نفر بعدی رو امیدوارم بشناسی ... هوشههههه؟ همون شانسه ... اگر هوش بود که من همون اول امتیاز رو گرفته بودم...:4chsmu1:
TrueBlue 1583 ارسال شده در 3 مهر، 2011 :icon_pf (34): :icon_pf (34): سارا اینقدر زحمت نکش ... همین یه پسر رو داریم؟ :icon_pf (34): :brodkavelarg:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 اگر هوش بود که من همون اول امتیاز رو گرفته بودم...:4chsmu1: همینو بگو ... :brodkavelarg: حقیقت رو گفتم دیگه ... :persiana__hahaha:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 [/url] توجه توجه ... اعلام می کنم ... . .. صاحب عکس سجاد می باشد ... beautiful_life 20 امتیاز متعلق به کیست؟ . .............. با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31:
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 مهر، 2011 چی زیبا چه جالب چه خوش حالته موهاتو... بوخشین من خیلی یهنی کلا نیشناختم ایشونو وگرنه برنده بودممممممممممممممممممممممممم...
!Hooman 10133 ارسال شده در 3 مهر، 2011 میخواسم beautiful_life نمیدونم چرا danielo نوشتم :icon_pf (34): اشتباه تایپی بود اسم منو ضمیمه کنین :ws2:
کتایون 15176 ارسال شده در 3 مهر، 2011 زهرا بیا 20 امتیازو این دختر باهوشوووووووو بده بریم تا مسابقه ی بعدی... یعنی ته خوش شانسیییییییییی...
ارسال های توصیه شده