سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آیا پزشک ها از دماغ فیل افتاده اند؟ آیا بین افزایش تحصیلات و افزایش غرور ارتباط مستقیمی وجود دارد؟ آیا این قشر محترم محتاج شنیدن کلمات آقای دکتر، خانم دکتر هستند؟ آیا باید در قلکشان پول انداخت تا دوزار حرف بزنند و جواب سوالات را بدهند؟ آیا پول های میلیونی که در می آورند از انسانیتشان کم می کند؟ آیا هرچه معروفیت بیشتر شود، مسئولیت و وظیفه شناسی کم تر می شود؟ آیا وقتی به یک موجود دوپا می نگرند او را می بینند یا سایه اسکناس را؟ آیا همه چیز برایشان یکنواخت شده و شنیدن صدای آه و ناله بیمار با شنیدن صدای بریده شدن چوب توسط نجار برایشان یکسان است؟ آیا اگر من و شما جای آن ها بودیم، این طور نمی شدیم؟ 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آیا پزشک ها از دماغ فیل افتاده اند؟آیا بین افزایش تحصیلات و افزایش غرور ارتباط مستقیمی وجود دارد؟ آیا این قشر محترم محتاج شنیدن کلمات آقای دکتر، خانم دکتر هستند؟ آیا باید در قلکشان پول انداخت تا دوزار حرف بزنند و جواب سوالات را بدهند؟ آیا پول های میلیونی که در می آورند از انسانیتشان کم می کند؟ آیا هرچه معروفیت بیشتر شود، مسئولیت و وظیفه شناسی کم تر می شود؟ آیا وقتی به یک موجود دوپا می نگرند او را می بینند یا سایه اسکناس را؟ آیا همه چیز برایشان یکنواخت شده و شنیدن صدای آه و ناله بیمار با شنیدن صدای بریده شدن چوب توسط نجار برایشان یکسان است؟ آیا اگر من و شما جای آن ها بودیم، این طور نمی شدیم؟ آی گفتی. البته پزشک داریم تا پزشک. یه سری پزشک ها هستن جون می دن واسه مریضشون. یکیش دکتر خودم. 2 ماه نرفتم دکتر خودش زنگ زده می گه بهتر شدی؟ مشکلی نداشتی دیگه؟ حالا فکر کن سرما خورده بودم رفتم پیشش! یه چیز ساده یه سری دکترا هم که بیزینس باز کردن :w74: در ضمن این دکترا به معنیه دیپلم پزشکی هست، می دونستید؟ 10 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ قبنا دوس داشتم پزشک باشم تا همین چند وقت پیش اما خب یه چیزایی رو دیدم که از دنیای پزشکی متنفر شدم.... نمیدونم شاید تقصیر دولت باشه که سال به سال ویزیت دکترا 30 درصد زیاد میشه... بیشتر مریض هایی که به دکتر مراجعه میکنن ادمای بدبختی هستند که آه در بساط ندارن ... معطل نون شبشون هستن... اما بخاطر بیماری مجبورن دار و ندارشون رو به پزشک بدن برای معالجه... این همه بیمه بیمه میکنن ... فقط 20 درصد حق بیمه پرداخت میکنن ... جواب همه سوالات آره ست.. از دماغ فیل افتادن... یه کارگر 12 ساعت از روز عرق میریزه فقط بخاط 10 تومن اون وقت بعضی از پزشکی هر 5 دقیقه کارشون 10 تومن می ارزه!!! اون وقت میگن عدالت در جامعه اسلامی ایران برقراره!!! تو کشوری مثل ژاپن حقوق یه وزیر با یه پزشک با یه کارمند خیلی نزدیکه بهم ... اما تو کشوری مثل ایران حقوق یه پزشک با یه وزیر با یه کارمند با یه کارگر مثل مقایسه فیل با گوسفند با یه مرغ یا یه مورچه میمونه :persiana__hahaha: .................... عدالت = 0 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آیا پزشک ها از دماغ فیل افتاده اند؟همه شون نه...نسبتش مثل بقیه تحصیلکرده هاست شاید یه کم بیشتر آیا بین افزایش تحصیلات و افزایش غرور ارتباط مستقیمی وجود دارد؟ بستگی به آدمش داره آیا این قشر محترم محتاج شنیدن کلمات آقای دکتر، خانم دکتر هستند؟ شمار بسیاریشون دوست دارن به این نام خونده بشن آیا باید در قلکشان پول انداخت تا دوزار حرف بزنند و جواب سوالات را بدهند؟ در کل خیلی دوست ندارن جواب سوال بدن آیا پول های میلیونی که در می آورند از انسانیتشان کم می کند؟ بستگی به خود طرف داره آیا هرچه معروفیت بیشتر شود، مسئولیت و وظیفه شناسی کم تر می شود؟ بستگی به خود طرف داره. من هم دکتر مشهور با مسئولیت دیدم و هم بی مسئولیت آیا وقتی به یک موجود دوپا می نگرند او را می بینند یا سایه اسکناس را؟ به شخصیتشون بستگی داره. هر دو نوعش هست. آیا همه چیز برایشان یکنواخت شده و شنیدن صدای آه و ناله بیمار با شنیدن صدای بریده شدن چوب توسط نجار برایشان یکسان است؟ خواه ناخواه شمار بسیاری این جوری میشن. چون اگر با شنیدن آه و ناله ناراحت بشن و ضعف اعصاب بگیرن که روح و روانشون از بین میره و از زندگی میافتن. آیا اگر من و شما جای آن ها بودیم، این طور نمی شدیم؟ الان که شخصیتم تقریبا شکل گرفته نه. 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اخه از دکتری که نگران به اتمام رسیدن برج n طبقه ی بر خیابونش ، چه توقعی میشه داشت ؟ البته خوبم توشون هست ... ولی من که خودمو جاش میگذارم میبینم اگه منم باشم عصبی میشم ... واقعا در این شغل آدم باید اجتماعی باشه تا این چیزایی که شم گفتید نباشه ... 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من دکتری که مهربون تر و با شخصیت تر باشه کارشم خوبه . دکترایی که اخلاقشون مناسب نیست پول براشون مهمه کارشون هم زیاد خوب نیست چون حداقل توانشونو میگذارن . تجربه شخصی من در برخورد با چند پزشک d: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من یک دکتر میشناسم تازه ادبیات هم خونده ولی همه دانشجوهای دانشگگاهشو مثل بانک میبینه..... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکنم چون پزشکا در ارتباط مستقیم با بیمار هستن....و خواهش و التماسای اونارو میشنون، تا حدودی مغرور میشن و احساس میکنن چون بقیه بهشون احتیاج دارن میتونن هر رفتاری داشته باشن... یه سری هم واقعا به خاطر مشغله کاری و فکری نمیتونن به طور کامل رعایت ادب رو بکنن!! در مورد حقوق یکی از دوستامون گفت! به نظرم این بستگی به خود دکتر داره که تشخیص بده از مریضی پول کمتر بگیره....که مسلما هستن همچین دکترایی و من خیلی دیدم. اما اینکه ویزیت بالایی دارن و حقوق بالاتری نسبت به یه کارگر، مسلما حقشونه.... زحمت و زجری که اون واسه رسیدن به اینجا کشیده و وقت فوق العاده زیادی که گذاشته این حق رو بهش میده....و مزد راهی رو میگیره که واسه پول دراوردن انتخاب کرده..:mornincoffee: ولی لفظ دکتر من احساس میکنم به خاطر اینه که احساس میکنن زحمتایی که واسه رسیدن به اینجا کشیدن خیلی زیاده، و حیفه کسی ندونه دکتر هستن... این هم به خاطر هدف غلطشونه که حالا میگذریم.... ولی روی هم رفته آدمای بدی نیستن....سختی زندگی و درس اینجوریشون میکنه 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دکترا یه زمانی بیکار بودن. از وقتی یاد گرفتن بگن این داروهارو بخور یه ماه دیگه برگرد سرشون شلوغ شده میخوان تلافی گذشته هارو در بیارن... واقعا فک میکنن از دماغ فیل افتادن. هرجا میری یه نظر پزشکی میدن که یادآوری بشه دکترن... :icon_razz: مهناز از دست یکی شاکی بود که اینجوریه بهش گفتم ایندفه توهم رفتی خونشون در مورد سقف و ستونای خونشون نظر بده شاید بفهمه... 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ یه چیز دیگه هم هست نظام بیمارستان مثل پادگانه. پرستارا و انترنها باید مثل یه فرمانده از پزشکاشون حساب ببرن و پزشکا هم باید برش لازمو داشته باشن. شاید این باعث تاثیر تو رفتار با دیگران هم میشه... 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اون که دندانپزشکها همشون بساز بفروشن ...خیلی هم بیرحم بقیه متخصصین وقتی یه مجلسی میرن میبینی دم از انسانیت میزنن شعار میدن آقا مملکت وضعش خرابه ..ملت گرسنه هست ..بیکاری زیااده ....کارگرا رو فله ای اخراج می کنند .... فردا تو مطب : خانوم منشی از فلانی 1000000 تومن حق عمل بگیر بعد نوبته عمل بده !!!!!!!!میدونه که اون طرف هم نداره ... البته همشون اینطوری نیستن ولی اکثرا تو این منوال هستند..من از نزدیک خیلی هاشون هم می شناسم اکثرا خوشگذرون و بی خیال و ولخرج هستند .. چون هیچ جای دنیا پزشکها مثل ایران درآمد ندارند ..اگر توجه کنید پزشکهای ایرانی خیلی کم به خارج مقیم میشن. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ آیا پزشک ها از دماغ فیل افتاده اند؟نه همشون آیا بین افزایش تحصیلات و افزایش غرور ارتباط مستقیمی وجود دارد؟ تو بعضیا اره یارو سال اول مهندسیه فک میکنه از دماغ فیل افتاده چه برسه به دکتر آیا این قشر محترم محتاج شنیدن کلمات آقای دکتر، خانم دکتر هستند؟ شاید شاید شنیدش عقده هاشون رو کم کنه آیا باید در قلکشان پول انداخت تا دوزار حرف بزنند و جواب سوالات را بدهند؟ والا میری پیششون سوال کنی میگه برو اول قبض بگیر:ws28: آیا پول های میلیونی که در می آورند از انسانیتشان کم می کند؟ پول خیلی کارا با ادم میکنه مخصوصا اگر طماع باشی آیا هرچه معروفیت بیشتر شود، مسئولیت و وظیفه شناسی کم تر می شود؟ نه این یکی رو نیستم چون تا حالا ندیدم:icon_redface: آیا وقتی به یک موجود دوپا می نگرند او را می بینند یا سایه اسکناس را؟ خیلیاشون اره:girl_blush2: آیا همه چیز برایشان یکنواخت شده و شنیدن صدای آه و ناله بیمار با شنیدن صدای بریده شدن چوب توسط نجار برایشان یکسان است؟ ادم به همه چیز عادت میکنه حتی ادم کشی آیا اگر من و شما جای آن ها بودیم، این طور نمی شدیم؟ نمیدنم:ghelyon::ghelyon::ghelyon: ولی در کل انسانیت رو نمیشه با درس خوندن بدست اورد ذات ادم با درس خوندن عوض نمیشه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ درخت هرچقدر پربار تر باشه افتاده تر میشه! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ آیا پزشک ها از دماغ فیل افتاده اند؟آیا بین افزایش تحصیلات و افزایش غرور ارتباط مستقیمی وجود دارد؟ آیا این قشر محترم محتاج شنیدن کلمات آقای دکتر، خانم دکتر هستند؟ آیا باید در قلکشان پول انداخت تا دوزار حرف بزنند و جواب سوالات را بدهند؟ آیا پول های میلیونی که در می آورند از انسانیتشان کم می کند؟ آیا هرچه معروفیت بیشتر شود، مسئولیت و وظیفه شناسی کم تر می شود؟ آیا وقتی به یک موجود دوپا می نگرند او را می بینند یا سایه اسکناس را؟ آیا همه چیز برایشان یکنواخت شده و شنیدن صدای آه و ناله بیمار با شنیدن صدای بریده شدن چوب توسط نجار برایشان یکسان است؟ آیا اگر من و شما جای آن ها بودیم، این طور نمی شدیم؟ همه که یک مدل نیستن بستگی به شخصیت و تعهدی که نسبت به مریض دارن داره یه دفعه با یکیشون که فکر میکرد از دماغ فیل افتاده حرفم شد دیگه اخر حرصم بود بهش گفتم خیلی به مدرکت نناز تو فقط چند سال بیشتر از من درس خوندی تنها شانست اینه که اسم دکتر عمومی روته:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ آی گفتی.البته پزشک داریم تا پزشک. یه سری پزشک ها هستن جون می دن واسه مریضشون. یکیش دکتر خودم. 2 ماه نرفتم دکتر خودش زنگ زده می گه بهتر شدی؟ مشکلی نداشتی دیگه؟ حالا فکر کن سرما خورده بودم رفتم پیشش! یه چیز ساده یه سری دکترا هم که بیزینس باز کردن :w74: در ضمن این دکترا به معنیه دیپلم پزشکی هست، می دونستید؟ جدی؟ شما پزشکاتونم خیلی خاصن. آدم بیاد اون جا مریض شه قبنا دوس داشتم پزشک باشم تا همین چند وقت پیش اما خب یه چیزایی رو دیدم که از دنیای پزشکی متنفر شدم....نمیدونم شاید تقصیر دولت باشه که سال به سال ویزیت دکترا 30 درصد زیاد میشه... بیشتر مریض هایی که به دکتر مراجعه میکنن ادمای بدبختی هستند که آه در بساط ندارن ... معطل نون شبشون هستن... اما بخاطر بیماری مجبورن دار و ندارشون رو به پزشک بدن برای معالجه... این همه بیمه بیمه میکنن ... فقط 20 درصد حق بیمه پرداخت میکنن ... جواب همه سوالات آره ست.. از دماغ فیل افتادن... یه کارگر 12 ساعت از روز عرق میریزه فقط بخاط 10 تومن اون وقت بعضی از پزشکی هر 5 دقیقه کارشون 10 تومن می ارزه!!! اون وقت میگن عدالت در جامعه اسلامی ایران برقراره!!! تو کشوری مثل ژاپن حقوق یه وزیر با یه پزشک با یه کارمند خیلی نزدیکه بهم ... اما تو کشوری مثل ایران حقوق یه پزشک با یه وزیر با یه کارمند با یه کارگر مثل مقایسه فیل با گوسفند با یه مرغ یا یه مورچه میمونه :persiana__hahaha: .................... عدالت = 0 البته من منظورم صرفا پول و ویزیت نیست. چون جوابی که برای دستمزدهای بالاشون وجود داره اینه که می گن طرف جوونیش رو گذاشته مثلا 15 سال شب و روز تو کتاب بوده، حقشه این پول. این جواب منطقی به نظر میاد. البته نسبتا !! نوش جونش. فقط معادل اون پول هم که نه نصف اون پول ک می گیره نباید کار کنه؟ الان که شخصیتم تقریبا شکل گرفته نه. شخصیت انسان تا یه سنی شکل می گیره درست، ولی می دونی مریم قرار گرفتن توی موقعیت و محیط آدم رو عوض می کنه. ببین مثلا من فکر می کنم اکثر پزشکا وقتی 18 سالشون بود و می خواستن وارد دانشکده پزشکی بشن یه دختر و پسر جوونی بودن که اولین و مهم ترین هدفشون درمان بیماران و کمک به مردم بوده. چون این رشته رو معمولا از روی علاقه انتخاب می کنن (به جز اون مواردی که به اصرار خونواده می رن) اما چند سال بعد............ اخه از دکتری که نگران به اتمام رسیدن برج n طبقه ی بر خیابونش ، چه توقعی میشه داشت ؟ البته خوبم توشون هست ... ولی من که خودمو جاش میگذارم میبینم اگه منم باشم عصبی میشم ... واقعا در این شغل آدم باید اجتماعی باشه تا این چیزایی که شم گفتید نباشه ... آره خوبم توشون هست. واقعا یه چیزی شاید حدود 20 تا 30 درصدشون مستثنی از این حرف ها هستن. اجتماعی بودن خوبه. فکر کنم اخلاق مهم تره. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ معمولا در این مملکت ، برخورد صدا و سیما با هر مساله ای رابطه ی عکس داره. چیزی که در صدا و سیما پخش میشه از هر قشری رو باید به توان منهای یک رسوند و واقعیتش رو در جامعه ی فعلی دید. فیلم هایی مثل زمین انسان ها ، کما و . . . که در هر صورت قشر پزشک رو کاملا مردمی و دلسوز معرفی کرده رو باید به توان منهای یک رسوند و عکس کرد تا واقعیتش رو متوجه بشیم. من به دلایلی از بچگی تا بحال با پزشکای زیادی برخورد داشتم . نه تنها من ، آشنا و فامیل هم به همین صورت. البته در هر جامعه و صنفی استثنا وجوود داره ولی با چیزایی که شنیدم و خودم به چشم دیدم، میتونم بگم : در این مملکت بعد از سپاهی و بسیجی ، قشری به پستی قشر پزشک ندیدم. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکنم چون پزشکا در ارتباط مستقیم با بیمار هستن....و خواهش و التماسای اونارو میشنون، تا حدودی مغرور میشن و احساس میکنن چون بقیه بهشون احتیاج دارن میتونن هر رفتاری داشته باشن...یه سری هم واقعا به خاطر مشغله کاری و فکری نمیتونن به طور کامل رعایت ادب رو بکنن!! در مورد حقوق یکی از دوستامون گفت! به نظرم این بستگی به خود دکتر داره که تشخیص بده از مریضی پول کمتر بگیره....که مسلما هستن همچین دکترایی و من خیلی دیدم. اما اینکه ویزیت بالایی دارن و حقوق بالاتری نسبت به یه کارگر، مسلما حقشونه.... زحمت و زجری که اون واسه رسیدن به اینجا کشیده و وقت فوق العاده زیادی که گذاشته این حق رو بهش میده....و مزد راهی رو میگیره که واسه پول دراوردن انتخاب کرده..:mornincoffee: ولی لفظ دکتر من احساس میکنم به خاطر اینه که احساس میکنن زحمتایی که واسه رسیدن به اینجا کشیدن خیلی زیاده، و حیفه کسی ندونه دکتر هستن... این هم به خاطر هدف غلطشونه که حالا میگذریم.... ولی روی هم رفته آدمای بدی نیستن....سختی زندگی و درس اینجوریشون میکنه آره خوب پولشون حقشونه. عقلانی هم که نگاه کنی به اون ربطی نداره که طرف واقعا نداره 20 تومن پول ویزیت بده، اون داره سال های گذشتش رو نگاه می کنه. حرف من اینه که معادل اون پول حرف بزن، قیافه نگیر. این اطلاعات پزشکیت واسه تو خاطره شده ، مردم نمی دونن. مردم نگرانن. یه جوری توضیح بده که انگار داری به یه بچه دبستانی الفبا رو یاد می دی. اگه حوصلو نداری، اگه مریضای دیگه پشت در منتظرن و چشمت به پول اوناست معذرت می خوام بی خود کردی که اومدی تو این حرفه. لفظ دکتر بعضی هاشون رو خیلی از بی خود می کنه. نه متین نمی گم آدمای بدین. طمع پول و قدرت تقریبا با همه این کار رو می کنه. حالا یکی پزشک می شه کم می ذاره یکی بساز بفروش می شه. حرف من فقط یه جو انسانیت و اخلاقه. خیلی کمن آدمایی که سالم زندگی کنن. ولی من دکترای داروساز را دوست می دارم:4uboxsmiley: یه چیز دیگه هم هست نظام بیمارستان مثل پادگانه. پرستارا و انترنها باید مثل یه فرمانده از پزشکاشون حساب ببرن و پزشکا هم باید برش لازمو داشته باشن. شاید این باعث تاثیر تو رفتار با دیگران هم میشه... وافعا راست می گی پادگان رو. واقعا همین طوره. توی هر شغلی هم این مسئله هست. یعنی بین یه کارمند با رئییسش مثلا. یه حساب کتابی. یه احترامی. ولی وقتی ارتباط یه پزشک با پرستار رو می بینی یاد ارباب و رعیت می افتی. ولی در کل انسانیت رو نمیشه با درس خوندن بدست اورد ذات ادم با درس خوندن عوض نمیشه آره علم یه چیزه، سواد یه چیز. درسته انسانیت رو نمی شه با درس خوندن به درس آورد. ولی گاهی با درس خوندن می شه از دست داد!! درخت هرچقدر پربار تر باشه افتاده تر میشه! بعضی ها این ضرب المثل رو نقض می کنن!!!!! یعنی به علم و ایمان طرف ایمان داری ها. ولی عذا می گیری که قراره ببینیش. همه که یک مدل نیستن بستگی به شخصیت و تعهدی که نسبت به مریض دارن دارهیه دفعه با یکیشون که فکر میکرد از دماغ فیل افتاده حرفم شد دیگه اخر حرصم بود بهش گفتم خیلی به مدرکت نناز تو فقط چند سال بیشتر از من درس خوندی تنها شانست اینه که اسم دکتر عمومی روته:icon_pf (34): نه همه یه مدل نیستن. وافعا همین الان من دکتر خوبی رو می شناسم ویزتش 5 تومنه. از نظر علم هم همه قبولش دارن. و خیلی خوش برخورد و با اخلاق که دوست دای ساعت ها تو مطبش بشینی و باهاش هم صحبت شی. ولی اینا نسلشون کم کم داره منقرض می شه!!!! اینو که گفتی یاد یه خاطره ای افتادم که چه طوری یه بار حال یه دکتر رو گرفتم. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ شخصیت انسان تا یه سنی شکل می گیره درست، ولی می دونی مریم قرار گرفتن توی موقعیت و محیط آدم رو عوض می کنه. ببین مثلا من فکر می کنم اکثر پزشکا وقتی 18 سالشون بود و می خواستن وارد دانشکده پزشکی بشن یه دختر و پسر جوونی بودن که اولین و مهم ترین هدفشون درمان بیماران و کمک به مردم بوده. چون این رشته رو معمولا از روی علاقه انتخاب می کنن (به جز اون مواردی که به اصرار خونواده می رن) اما چند سال بعد............ شاید 30-40 سال قبل یه درصدی به خاط کمک به همنوع میرفتن پزشکی میخوندن ولی به نظرم الان این طور نیست.آخه بچه 15 ساله چه میدونه چی دوست داره که بهش میگن با علاقه انتخاب رشته کن. 15 سال رو برای این میگم چون ما تو این سن انتخاب رشته میکنیم تو دبیرستان. واقعا زیست سال اول یا ریاضی سال اول ربطی به پزشکی و مهندسی دارن؟ خیلیا به خاطر کلاسش یا به خواست پدر و مادرشون میرن پزشکی میخونن. وقتی درسشون تموم میشه و میرن تو کار یهو میبینن اگر نجنبن دست خالی میمونن.رقیب زیاده، بیمه ها ورشکسته هستن و اعتباری بهشون نیست که اگر با دفترچه بیمه مریض دیدی بعدا پولت رو بگیری. نگاه میکنی میبینی کسی که همکلاسیت بوده داره گوش مردم رو میبره و وضع آنچنانی داره و تو با انسان دوستی به جایی که لیاقتشو داشتی نرسیدی. کافیه خانواده هم به آدم فشار بیارن اون وقت دیگه ممکنه خیلی چیزها زیرپا گذاشته بشن. همه که آدم های فرهیخته ای نیستن. لغزش پیش میاد. نکته بعدی بی مسئولیتی بعضی از دکترها به خاطر اینه که کسی رو کارشون نظارت نمیکنه.به کسی جواب نمیدن. شکایت ازشون به جایی نمیرسه. تو هر شغلی این طوریه . خیلیا اگر بدونن یکی هست بعدا ازشون بازخواست کنه کارشون رو بهتر انجام میدن. تو این کشور بعضی دکترها شب تا صبح میشینن تو مطب مریض میبینن. من خودم شاهد بودم همسایه مون ساعت 2 صبح از خونه رفت بیرون تا 3 صبح بره تو اتاق دکتر. اگر این مملکت سروسامان داشت (مثل کشورهای پیشرفته) و همه مردم از جمله دانشجوهای پزشکی رو درست بار میاوردن که کارشون رو درست و طبق قانون انجام بدن و به حق خودشون قانع باشن اون وقت هر دکتر هر روز تعداد مشخص و محدودی بیمار رو ویزیت میکرد و براشون وقت میذاشت و میدونست از نظر مالی در حدی که لیاقتش رو داره تامین میشه و دیگه دنبال سرکیسه کردن نبود. دلیل اصلی این مشکلات بی توجهی به تربیت و بی قانونی و هرکی به هرکی بودن ممکلت عزیز ماست. دکتر و مهندس و معلم و کارمند شهرداری هم نداره. کلا بدی زیاد شده. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ معمولا در این مملکت ، برخورد صدا و سیما با هر مساله ای رابطه ی عکس داره. چیزی که در صدا و سیما پخش میشه از هر قشری رو باید به توان منهای یک رسوند و واقعیتش رو در جامعه ی فعلی دید. فیلم هایی مثل زمین انسان ها ، کما و . . . که در هر صورت قشر پزشک رو کاملا مردمی و دلسوز معرفی کرده رو باید به توان منهای یک رسوند و عکس کرد تا واقعیتش رو متوجه بشیم.من به دلایلی از بچگی تا بحال با پزشکای زیادی برخورد داشتم . نه تنها من ، آشنا و فامیل هم به همین صورت. البته در هر جامعه و صنفی استثنا وجوود داره ولی با چیزایی که شنیدم و خودم به چشم دیدم، میتونم بگم : در این مملکت بعد از سپاهی و بسیجی ، قشری به پستی قشر پزشک ندیدم. آخ گفتی. صدا و سیما رو که ولش کن. من فیلم ها و سریال های پزشکی رو زیاد دنبال می کنم. منظورم سریال های معروف پزشکی دنیاست. ولی هر بار که می بینی اینا دارن یه بیمارستان یا یه دکتری رو نشون می دن حالت به هم می خوره. از هر نظر. مثلا تو اورژانسش. یه بار نمی دونم فیلم بود یا سریال، طرف قلبش وایساد، دکتره برداشت از روی کُت به طرف شوک داد. نذاشت حتی قبلش دستگاه شارژ شه. سریع برداشت کوبید رو سینه طرف. دو بار دیگه همین کار مسخره رو تکرار کرد. بعد با یه لبخند ملیح گفت مریض مُرد!!! بعد سریال های خارجی رو که می بینی:icon_pf (34): (البته قبول دارم که به هر حال اون ها هم سریالند و شرایط خیلی ایده ال رو نشون می دن.) بیمارستانا رو که نشون می دن روت نمی شه بگی من تو این کشورم. مطب دکتر رو هم که نشون می دن معمولا جناب دکتر خیلی فذاکار و با ملاحظه هست و به شدت دلسوز مریض. اصلا کی گفته که بعضی دکتر بیش از حد رُک تشریف دارن! حالا واقعا نمی دونم می شه این رو گفت یا نه. من خودم فکر می کنم یه درصدیشون واقعا این طور نیستن. 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ با تمام این تفاسیر باز نمیشه نتیجه کلی گرفت من خودم زوجی رو میشناسم که هر دو جراح هستن و واقعا فضایل اخلاقی از این دوتا همینطور فوران میکنه نمونه های زیادی میشه شمرد ولی در کل تبحر در هر تخصصی برای خود شخص غرور آفرینه ...حال اگر انسان در بند این غرور باشه و بنده اون باشه نتیجش میشه همین بازخورد هایی که شمردین باده نوشیدن و هشیار نشستن سهل است گر به دولت برسی و مست نگردی مردی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده