رفتن به مطلب

گفتگو پیرامون ارشد 91 گروه برق

ارسال های توصیه شده

توصیه مشاور اکسین این بود که تحت هیچ شرایطی هیچ درسی رو حذف نکنید .

سوالای ارشد 3 دسته هست :

-30% مهارتی 50 % بینشی 20%دانشی

با یه ذره خوندن تو اون درسایی که میخوایم حذف کنیم میتونیم حداقل 20 تا 30 % بزنیم و این خیلیییییی میتونه موثر باشه .

درس زبان رو هم تحت هیچ شرایطیییییییییییییییییییییییییی حذف نکنییییییییییییییییید :w00:

من کارنامه بچه هارو میدیدم زبانشون سفید بود :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من کارنامه بچه هارو میدیدم زبانشون سفید بود :w58:

بله هر چیزی ممکن هست و لی اگه تو کارنامه اون دوستان دقت میکردی جند تا درس مهم رو بالای 70 -80 % زدن . این میتونه جبران کنه .

در کل توصیه این هست که : هیچ درسی حتی اگه خیلی ضعیف هستین تو کنکور حذف نکنید .

مگه اینکه تو جند تا درس به درجه اجتهاد رسیده باشین و مطمئن باشین که اونا رو خیلی بالا میزینین اونوقت میشه .

این نکات ,نکات کلی هستن :rose:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به همه ...

در رابطه با سالن مطالعه برای ارشد .. میشه برای باقی دروس هم مثل کنترل و مدار منطقی و ریاضیات مهندسی تاپیک بزارید؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام :girlhi:

همچین برنامه ای دداریم .ولی چون اکثریت خود بچه ها ارشدی هستن نمیتونن بیشتر از 1 تاپیک رو پیش ببرن . اگه کسی پیدا بشه حتما این کارو انجام میدیم مخصوصا برای کنترل و ریاضیات مهندسی :w16:

ممنون دوست عزیز از توجهتون :rose:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام :girlhi:

همچین برنامه ای دداریم .ولی چون اکثریت خود بچه ها ارشدی هستن نمیتونن بیشتر از 1 تاپیک رو پیش ببرن . اگه کسی پیدا بشه حتما این کارو انجام میدیم مخصوصا برای کنترل و ریاضیات مهندسی :w16:

ممنون دوست عزیز از توجهتون :rose:

برای کنترل شاید بتونم کمک کنم ...

چطوری باید پیش بریم ؟؟؟ تمام ممطالب باید توضیح داده بشه یا فقط نکات مهم؟؟؟ کسی هست همراه من رو کنترل کار کنه ... تنهایی شاید نتونم

• Like 6
لینک به دیدگاه

چطوری باید پیش بریم ؟؟؟ تمام ممطالب باید توضیح داده بشه یا فقط نکات مهم؟؟؟ کسی هست همراه من رو کنترل کار کنه ... تنهایی شاید نتونم

خیلی خوبه:w14:

یه جوری بگو که بچه ها یاد بگیرن ولی اگه وقت نداری همون نکته های مهم رو بگو

اوهوم تاپیک رو بزن:gnugghender:

مثل بقیه تاپیکا

بقیه هم کمک میکنن:4chsmu1:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام.....

خیلی عالیه .....

همه با هم تاپیک هارو پیش میبریم نگران اونش نباش......

زیاد قرار نیست درس بدیم بیشتر تمرکز روی نکات مهم هست .....

به تاپیک اصلی سالن مطالعه که توی امضام هست رجوع کن متوجه میشی......

اگه تاپیک کنترل هم استارت بخوره خیلی عالی میشه.....

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام . بچه ها كسي ميدونه زمان ثبت نام كنكور هاي جامع پارسه گذشته يا نه ؟؟

سلام دوست عزیز .نه نگذشته .ببین تو مهر یه آزمون تعیین سطح به طور ممجازی برگذار میشه بعدش هم مراحل آزمونهاش شروع میشه دیگه هر 2 هفته یکی.

شما هر وقت بری میتونی ثبت نام کنی. ولی هر چه زودتر بری که بتونی جزواتش رو زودتر دریافت کنی بهتره :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیز .نه نگذشته .ببین تو مهر یه آزمون تعیین سطح به طور ممجازی برگذار میشه بعدش هم مراحل آزمونهاش شروع میشه دیگه هر 2 هفته یکی.

شما هر وقت بری میتونی ثبت نام کنی. ولی هر چه زودتر بری که بتونی جزواتش رو زودتر دریافت کنی بهتره :w16:

هزینشون رو اطلاع داری چقدره؟؟؟

من موندم آزمون چی ثبت نام کنم ......

باید اول این آزمون سطح رو بدیم بعد ثبت نام کنیم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من هستم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:shad:ایووووووووووووووووول مرسی . dance3.gif

هزینشون رو اطلاع داری چقدره؟؟؟

من موندم آزمون چی ثبت نام کنم ......

باید اول این آزمون سطح رو بدیم بعد ثبت نام کنیم؟

:w16:بلههههههههه خبر دارم :ws3:

ببین پارسه : آزمون هاش به همراه تمام جزوات و منابعش و مشاوره و ... برای گرایش الک و مخابرات 493 هزار تومن شما حساب کن 500 هزار تا . بعد اگه ازمون هاش رو نخوای فقط جزوه بخوای 135000

بعد اگه جزوه و مشاوره بخوای 170000 :persiana__hahaha::4chsmu1:

برای اکسین (سنجش تکمیلی) نزدیک 40000 هزار تومن .بسته کامل و مشاوره و آزمون و ......

من خودم به شخصه بخوام برم پارسه میرم جون اکثر ترم بالایی ها و کسایی که پرسیدم معرفی کردن و همینطور جامعه آماری بالاتری داره تو رشته برق بهتر میتونی خودتو بسنجی:w16:

من هستم:ws37:

:rose::shad:مرسی مرسی . dance3.gif

:ws50:

• Like 6
لینک به دیدگاه

يعني اگه ازمون شركت كني بايد جزوه ها رو هم بگيري ؟؟‌

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها . من تماس گرفتم پرسیدم . بدون اینکه جزوات رو بگیریم هم میتونیم تو ازمون ها شرکت کنیم. قیمت ازمون ها تنها : 440 هزار تومن

قیمت آزمون با جزوات :493 هزار تومن

قیمت جزوات تنها :135 هزار

قیمت جزوه و مشاوره :170 هزار

خوب به صرفه هست که دومی رو انتخاب کنیم دیگه :ws37:

تا 20 مهر مهلت ثبت نام و اولین آزمون که تعیین سطح هست 28 مهر برگذار میشه .

• Like 5
لینک به دیدگاه
من هستم:ws37: مرسی....

سلام به همه

من این چند روزه درگیر مراسم ازدواج برادرم بودم ، چند روز سر کار هم نبودم... برای تاپیک کنترل یکم باید صبر کنید ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام به همه

من این چند روزه درگیر مراسم ازدواج برادرم بودم ، چند روز سر کار هم نبودم... برای تاپیک کنترل یکم باید صبر کنید ...

اوکی ایشالا عروسی خودتون:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...