am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ابزار دقیق دو تا هستا ... یکی که کاملا یکی از گرایش های برقه و از طریق کنکور برق قبول میشید .. یکی هم این رشته که من هستم یه رشته جداست و گرایش نفت داره . که خب این رشته ی من در مورد ابزار و وسایل آزمایشگاهی و محاسباتی در کارهای پژوهشی صنعت نفته آره اونو میدونم رشته نازی هم هست همین واسه خودتو میخواستم چون دیدم نوشتی صنعت نفت امیدوارم موفق باشی فقط یه سوال تا چند نفر پذیرش داره این گرایش؟ 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ابزار دقیق دو تا هستا ... یکی که کاملا یکی از گرایش های برقه و از طریق کنکور برق قبول میشید .. یکی هم این رشته که من هستم یه رشته جداست و گرایش نفت داره . که خب این رشته ی من در مورد ابزار و وسایل آزمایشگاهی و محاسباتی در کارهای پژوهشی صنعت نفته :w127: مگه بی کنکور قبول شدی؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آره اونو میدونمرشته نازی هم هست همین واسه خودتو میخواستم چون دیدم نوشتی صنعت نفت امیدوارم موفق باشی فقط یه سوال تا چند نفر پذیرش داره این گرایش؟ یه 40نفر دانشگاه شیراز یه15نفر دانشگاه صنعت نفت بوشهر همین :w127: مگه بی کنکور قبول شدی؟ خب اونم مثل بقیه رشته ها کنکور داره دیگه... این درصدایی که گفتم مال چی بود پس؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یه 40نفر دانشگاه شیراز یه15نفر دانشگاه صنعت نفت بوشهر همین مگه بوشهر هم دانشگاه صنعت نفت داره؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ مگه بوشهر هم دانشگاه صنعت نفت داره؟؟؟؟ ببخشید دیشب دیر وقت بود اشتباه گفتم . دانشگاه صنعت نفت اهواز 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها کم کم شروع کردین دیگه؟ ببین برای اینکه یه برنامه کلی هر کی بتونه برا تابستونه خودش داشته باشه .. اینکه ازمون ها از مهر شروع میشه . من برنامه و سر فصل های پارسه رو میذارم .ستیا عزیز هم نصیر.بعد هر کسی با توجه به موقعیت خودش برنامشو بریزه . راستی شنبه هم داره میرسه برنامه تاپیک های رفع و اشکال و درسی برای ارشدتون چی هست؟ 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ برنامه آزمون های پارسه به ترتیب: الکترونیک قدرت کنترل مکاترونیک عمومی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ برنامه آزمون موسسه نصیر گرایش های موجود و ضرایب مواد امتحانی هر گرایش، تعداد پذیرش دانشگاه های دولتی، تعداد سوالای هر درس، برنامه ازمون ها ، نمونه کارنامه ها سال 88 توش هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه هااا لطفا کمکم کنین من کاردانی قدرت خوندم الان دارم الکترونیک میخونم موندم برا ارشد چ گرایشی بخونم الکترونیکی که الان میخونم به درد ارشد نمیخوره .. از طرفی هم ارشد دوست دارم قدرت بخونم ولی کارشناسی قدرت نخوندم ! رشته مکاترونیک با مهندسی پزشکی چطوره ؟ 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نظر من و چند تا از دوستام که رتبه های خیلی خوبی در کنکور آوردن اینکه که شرکت در آزمون های مرحله ای که بخش هایی از کتاب در اون سوال میشه کار اشتباهیه ، و از اون اشتباه تر اینکه که با برنامه ریزیه اونها درس بخونید دلایلش هم موارد زیره: -- تمرکز بیش از حد ضرورت روی جزئیات ، شما به جای اینکه روی مواردی که در سال های گذشته در کنکور اومده باید روی اون مورد جزیی که در کنکور آزمایشی امده وقت بذارید -- از دست دادن وقت برای زدن تست های کلی ( که این هم یه مهارت و زمان بندی خاص خودش رو می طلبه) اما به نظر من اینکه همه ی دروسی که قرار در کنکور بیاد هر دو هفته یک بار بخشیش خونده بشه.. خیلی کار نادرستیه شما باید دروس ریاضی رو خیلی زود تر از دروس دیگه تموم کنید و بعد از تموم شدن به صورت مرتبط با زدن تست های کلی دوره کنید.. بهتر اینه که همه ی دروس ریاضی نهایتا تا آخر مهر تموم شده باشه در مورد دروس تخصصی هم هر کس به خودش بر میگرده که چجوری میخواد بخونه .. که اونم اگر خواستید پیشنهاد هایی دارم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه هااا لطفا کمکم کنین من کاردانی قدرت خوندم الان دارم الکترونیک میخونم موندم برا ارشد چ گرایشی بخونم الکترونیکی که الان میخونم به درد ارشد نمیخوره .. از طرفی هم ارشد دوست دارم قدرت بخونم ولی کارشناسی قدرت نخوندم ! رشته مکاترونیک با مهندسی پزشکی چطوره ؟ سلام . چرا الکترونیکی که الان میخونی به درد ارشدت نمیخوره ؟ ببین بر ای انتخاب گرایش ببین به چی علاقه داری و دوست داری تو چه زمینه ای فعالیت داشته باشی. به نظر من مهندسی پزشکی نمیتونه گزینه مناسبی باشه . برای عوض کردن گرایش ناراحت نباش چون همش چند تا درس تفاوت داره که با وقتی که داری به نظرم میتونی خود ت بخونی. 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سلام .چرا الکترونیکی که الان میخونی به درد ارشدت نمیخوره ؟ ببین بر ای انتخاب گرایش ببین به چی علاقه داری و دوست داری تو چه زمینه ای فعالیت داشته باشی. به نظر من مهندسی پزشکی نمیتونه گزینه مناسبی باشه . برای عوض کردن گرایش ناراحت نباش چون همش چند تا درس تفاوت داره که با وقتی که داری به نظرم میتونی خود ت بخونی. آخه مفهومی درس نمیدن .. تمام سرفصل هارو نمیگن ی چیز دیگه این که من کاردانی الکترونیک نخوندم .. قدرت خوندم راسش زیاد هم به این رشته علاقه ندارم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بخاطر پروژم هنوز واسه ارشد شروع نکردم این تاپیک میاد بالا استرس میگیرم:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بخاطر پروژم هنوز واسه ارشد شروع نکردم این تاپیک میاد بالا استرس میگیرم:banel_smiley_52: چرا تنبلی میکنی :167: عجب امضایی داری با چی درست کردی :ws2: 3 لینک به دیدگاه
fba 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان موفق من با رتبه های 98 مخابرات -70 قدرت و چندتا دیگه تاکید دارنئد کتب مرجع را نخوانیم.تست و جزوات جدید پار3 را تاکید دارند 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خوب بچه ها تاپبک الکترونیک و مغناطیس در دست ساخت هست امروز فردا زده میشه . و همینطور تاپیک های بعدی. ستیا هم که 15 ام به بعد پروژش تموم میشه به ما میپیونده . زبان رو خودتون پیش برین سوال چیزی بود بپرسین . یا میخواین اصلا مشخص کنیم که مثلا همه تست های یه کتاب رو یه مبخثش رو بزنیم و اینجوری پیش بریم ؟. روند کارتون و برنامتون اینجا بگین که تلنگری باشه 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان موفق من با رتبه های 98 مخابرات -70 قدرت و چندتا دیگه تاکید دارنئد کتب مرجع را نخوانیم.تست و جزوات جدید پار3 را تاکید دارند کتابای مدرسان شریف چطوره ؟ من اینارو گرفتم 3 لینک به دیدگاه
fba 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.حقیقتش آقا رحمان باید از انتشارات مختلف کتابا را گلچین کنی.من دانشگاه زنجان درس خوندم.مخابراتیم.کتاب درس وکنکور سیگناله و سیستم های دکتر فرشاد مریخ بیات-انتشارات نص(خودم مدار 1 ریاضی مهندسی و سیگنال و الک 3 باش پاس کردم)واقعا عالیه.پیشنهاد میکنم بهت.مدار 1 پارسه.مغناطیس پارسه:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من یه تاپیک بزنیم با عنوان جزوات سوالات و .. ارشد برق ( حالا هر چی اسمشو بذاریم ) بعد هر کی هر چی پیدا کرد اینجا بذاره اینطوری بهتر نیست ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده