#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بجه ها واسه مدار کتاب مدرسان خوبه؟ خودم مدرسان و گسترش پایه رو دارم هیت هم دارم بیاین واسه مدار کتاب انتخاب کنیم که از رو اون شروع کنیم ستیا جان 120%با مدار پوران پزوهش کارو زرگر شروع کن 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ شاید شما کنکور رو با تافل اشتباه گرفتی50% کنکور توانایی تست زدنه و شما مطمئنا توی هردو توانایی مشکل پیدا کردی چه second language چه testing درضمن بهتره بقیه رو هم سطح خودتون نگاه کنید و اگه علاقه ای به رشته برق ندارید و رشته تحصیلیتون رو سایر انتخاب کردید برای بقیه تعیین تکلیف نکنید لطفا به هر حال من در مورد درصد قبولی بعضی از افراد تحقیق کردم! منم که اون درصدو زدم حتی یک لغطی از کتابی نخوندم. انتخاب سایر رشته ها دلیل شخصی داشت! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ پوران پژوهش و پارسه هر دوشو دارم می خونم! اما پوران بهتره به نظرم پارسه هم دارم یادم نبود شما اولین کسی هستین که اینو می گید! ریاضی رو همه می زنن! اگه می گفتین الکترومغناطیس شاید تعجب نمی کردم! البته با خوندن کتاب پارسه الکترو می شه لااقل 3 تا سوالو تو ارشد حل کرد ما که واحد الکترو مغتاطیس رو هم نداشتیم خیلی برا ماها بد شده :icon_pf (34):بیشتر دانشجوهای کارشناسی ناپیوسته بیخیال مغناطیس میشن خب مطمئنا خیلی تاثیر داره یکی از بچه های انجمن (اسمشو نمگیم بهش میگم اگه خواست بیاد بگه خودش) امسال ارشد برق قیول شد اون که اصلا مدار و الکترونیک هم نداشته (رشتش برق نبوده) که بخواد تستاشونم بزنه فقط زبان و ریاضی رو خیلی خوب زده 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ به هر حال من در مورد درصد قبولی بعضی از افراد تحقیق کردم! منم که اون درصدو زدم حتی یک لغطی از کتابی نخوندم. انتخاب سایر رشته ها دلیل شخصی داشت! حتی در تافل هم کسی که سوالات سال پیش رو بخونه 50% میتونه بزنه درضمن کنکور برق زبان تخصصی هستش مثل رشته های عمومی نیست ما همه ایرانی هستیم توی ایران زندگی میکنیم توی ایران به دنیا اومدیم پس چرا توی کنکور اکثر بچه ها ادبیات رو 60 میزنن؟ توی دانشگاه هم زبان عمومی خوندیم هم زبان تخصصی پس حتما فرق دارن باید و باید منبع رو خوند تا بشه درصد بالا زد فعلا هم که منبع 504 هستش 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ پارسه هم دارم یادم نبود ما که واحد الکترو مغتاطیس رو هم نداشتیم خیلی برا ماها بد شده :icon_pf (34):بیشتر دانشجوهای کارشناسی ناپیوسته بیخیال مغناطیس میشن خب مطمئنا خیلی تاثیر داره یکی از بچه های انجمن (اسمشو نمگیم بهش میگم اگه خواست بیاد بگه خودش) امسال ارشد برق قیول شد اون که اصلا مدار و الکترونیک هم نداشته (رشتش برق نبوده) که بخواد تستاشونم بزنه فقط زبان و ریاضی رو خیلی خوب زده پس سیگنال و کنترل و الکترو رو هم نزد؟ عجیبه! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ هیت رو که کلا بزار کنار اگه امسال میخوای کنکور بدیاگه میخوای دو سال دیگه کنکور بدی یک سال کتابای مرجع رو بخون یه سال هم روی تست متمرکز شو به نظرم کتاب پارسه کافی باشه برای زدن یه درصد خوب هیت رو همون سال اول خریدم اصلا لاش رو باز نکردم تاحالا:4chsmu1: کتاب مراجع رو نمیخونم فعلا خب پس میرم پوران رو هم میگیرم که همه هماهنگ باشیم بعد شروع میکنم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ حتی در تافل هم کسی که سوالات سال پیش رو بخونه 50% میتونه بزنهدرضمن کنکور برق زبان تخصصی هستش مثل رشته های عمومی نیست ما همه ایرانی هستیم توی ایران زندگی میکنیم توی ایران به دنیا اومدیم پس چرا توی کنکور اکثر بچه ها ادبیات رو 60 میزنن؟ توی دانشگاه هم زبان عمومی خوندیم هم زبان تخصصی پس حتما فرق دارن باید و باید منبع رو خوند تا بشه درصد بالا زد فعلا هم که منبع 504 هستش این نظر شخصی شماهه! ینطوری نیست! ضمنا,کنکور ارشد 89 رو اگه دیده باشی,فقط یه متنش تخصصی بود! بقیش عمومی بود! کی گفته اکثرا ادبیاتو بالای 60 می زنن؟ اینم نظر شخصی شماهه! 504 منبع مناسبی نیست! لغطاش پیش پا افتادس! ضمنا از 30 تا سوال همش 10 تاش لغطه! اگخ منبعه پس 20 تائه دیگه رو چرا پوشش نمی ده؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ پس سیگنال و کنترل و الکترو رو هم نزد؟ عجیبه! کنترل زده ولی درصدش رو یادم نیست:w127: زبان و ریاضیش بالای 80 بودن 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ کنترل زده ولی درصدش رو یادم نیست:w127: زبان و ریاضیش بالای 80 بودن عالیه! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ این نظر شخصی شماهه! ینطوری نیست!ضمنا,کنکور ارشد 89 رو اگه دیده باشی,فقط یه متنش تخصصی بود! بقیش عمومی بود! کی گفته اکثرا ادبیاتو بالای 60 می زنن؟ اینم نظر شخصی شماهه! 504 منبع مناسبی نیست! لغطاش پیش پا افتادس! ضمنا از 30 تا سوال همش 10 تاش لغطه! اگخ منبعه پس 20 تائه دیگه رو چرا پوشش نمی ده؟ خب همون متن تخصصی 25% میتونه جابجا بکنه نمیتونه؟؟؟؟ من منظورم این بود که باید منبع رو خوند شما چیز دیگه برداشت کردی دیگه من هیچکارم درضمن 60% ادبیات یه رنج متعادل هستش دیگه کسی که "از" رو با غلط املایی مینویسه نباید ازش توقع درصد داشت منبع لغات 504 هستش هیچ مبحثی هم فقط یه منبع نداره همین مدار که بالاتر مثال زدن براش 4-5 تا منبع ذکر شده 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوباره. پس مدار شد پوران پژوهش؟پارسه چی خوب نیست؟گسترش علوم پایه چی؟ اکترونیک چی؟ بچه ها من معناطیس ضعیفم.پیشنهادی ندارید برام؟ 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوباره.پس مدار شد پوران پژوهش؟پارسه چی خوب نیست؟گسترش علوم پایه چی؟ اکترونیک چی؟ بچه ها من معناطیس ضعیفم.پیشنهادی ندارید برام؟ من کتاب تست برای مغناطیس کتاب پردازش رو خوشم اومد........ در ضمن در مورد مغناطیس باید بگم روش خوندنش با بقیه یه کم فرق داره مغناطیس رو اگه مفهومی نخونی هرچی تست های سال های قبل هم بزنی فایده نداره.............. 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوباره.پس مدار شد پوران پژوهش؟پارسه چی خوب نیست؟گسترش علوم پایه چی؟ اکترونیک چی؟ بچه ها من معناطیس ضعیفم.پیشنهادی ندارید برام؟ به نظرم همه ی کتاب های پارسه به جز "ماشین" و "کنترل" خوبه! مدار پارسه هم خوبه! مغناطیس پارسه که عالیه! جامع هم هست. اگه کتاب چنگ رو بخونین,وقت زیادی ازتون می گیره و به نفعتون نیست من کتاب تست برای مغناطیس کتاب پردازش رو خوشم اومد........در ضمن در مورد مغناطیس باید بگم روش خوندنش با بقیه یه کم فرق داره مغناطیس رو اگه مفهومی نخونی هرچی تست های سال های قبل هم بزنی فایده نداره.............. موافقم 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ یکی از بچه های انجمن (اسمشو نمگیم بهش میگم اگه خواست بیاد بگه خودش) امسال ارشد برق قیول شد اون که اصلا مدار و الکترونیک هم نداشته (رشتش برق نبوده) که بخواد تستاشونم بزنه فقط زبان و ریاضی رو خیلی خوب زده با سلام - خب اون که گفت منم ابزار دقیق یه رشته مشترک بین برق و مکانیکه که خب ریاضیش هم فقط ریاضی مهندسیه با ضریب 3 من ریاضی مهندسی رو 77 درصد زدم . زبان هم ضریب 2 داره که اونم تقریبا 60 زدم . البته چند تا دروس دیگه هم هست من کمکی که میتونم بهتون بکنم از نظر نوع برنامه ریزی و نحوه ی درس خودنه و در کنار اون ریاضی مهندسی و معادلات رو هم میتونم کمک کنم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ با سلام - خب اون که گفت منم ابزار دقیق یه رشته مشترک بین برق و مکانیکه که خب ریاضیش هم فقط ریاضی مهندسیه با ضریب 3 من ریاضی مهندسی رو 77 درصد زدم . زبان هم ضریب 2 داره که اونم تقریبا 60 زدم . البته چند تا دروس دیگه هم هست من کمکی که میتونم بهتون بکنم از نظر نوع برنامه ریزی و نحوه ی درس خودنه و در کنار اون ریاضی مهندسی و معادلات رو هم میتونم کمک کنم سلام خیلی خوبه پس ریاضی هم اگه زحمتی نیست تو راهنماییمون بکن خودت وضعیتت چطور بود برای کنکور رتبت چقدر شد کجا قبول شدی و اینا اگه خصوصی نیست رو بگو لطفا 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ با سلام - خب اون که گفت منم ابزار دقیق یه رشته مشترک بین برق و مکانیکه که خب ریاضیش هم فقط ریاضی مهندسیه با ضریب 3 من ریاضی مهندسی رو 77 درصد زدم . زبان هم ضریب 2 داره که اونم تقریبا 60 زدم . البته چند تا دروس دیگه هم هست من کمکی که میتونم بهتون بکنم از نظر نوع برنامه ریزی و نحوه ی درس خودنه و در کنار اون ریاضی مهندسی و معادلات رو هم میتونم کمک کنم عه پس من خالی بستم بالای 80 زدی:girl_blush2::icon_pf (34): مرسی مهدی جان اومدی:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلامخیلی خوبه پس ریاضی هم اگه زحمتی نیست تو راهنماییمون بکن خودت وضعیتت چطور بود برای کنکور رتبت چقدر شد کجا قبول شدی و اینا اگه خصوصی نیست رو بگو لطفا حتما اگر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم وضعیتم که نسبی خوب بود . چون در حال سربازی داشتم میخوندم . اما ریاضی و یه سری درسای دیگه رو خوب خوندم رتبه ام تو ابزار دقیق 46 شد . دانشگاه شیراز هم قبول شدم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ حتما اگر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم وضعیتم که نسبی خوب بود . چون در حال سربازی داشتم میخوندم . اما ریاضی و یه سری درسای دیگه رو خوب خوندم رتبه ام تو ابزار دقیق 46 شد . دانشگاه شیراز هم قبول شدم خب مبارکه امیدوارم موفق باشی در مورد خود ابزار دقیق یکم توضیح میدی؟ 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ عه پس من خالی بستم بالای 80 زدی:girl_blush2::icon_pf (34):مرسی مهدی جان اومدی:wubpink: نه من بهت گفته بودم 80 یکم گرد کرده بودم ... تو هم گرد ترش کردی شده بالای 80 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خب مبارکهامیدوارم موفق باشی در مورد خود ابزار دقیق یکم توضیح میدی؟ ابزار دقیق دو تا هستا ... یکی که کاملا یکی از گرایش های برقه و از طریق کنکور برق قبول میشید .. یکی هم این رشته که من هستم یه رشته جداست و گرایش نفت داره . که خب این رشته ی من در مورد ابزار و وسایل آزمایشگاهی و محاسباتی در کارهای پژوهشی صنعت نفته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده