رفتن به مطلب

تحقیر شدن بدترین ضربه ی روانی

ارسال های توصیه شده

اصولا" افرادی که بقیه رو تحقیر می کنن خود بزرگ بینی دارن!

مثلا" آدم یکی رو می بینه دکتره( مثلا" می گما) دائم می زنه تو سر بقیه. تو یه جمع نشسته می گه: از اونجایی که من دکترم.... از اونجایی که من پزشکی خوندم ..... وایی فلانی تو این رشته رو خوندی..هه هه آخر می شی فلان کاره. مثلا" طرف مهندس برق از دانشگاه شریفه ها بهش می گن می شی سیم کش ساختمون! حالا همه ی اون جمع باسوادن هاااااا. بابا چقدر می خوای بقیه رو تحقیر کنی آخه؟ :w000:

من که نفهمیدم هدفشون چیه...اما فکر می کنم یه نوع عقده ی روانیه که در یه سنی حالا فرضا" کودکی کسی بهشون توجه نداشته یا می زدن تو سرش که درس بخونه حالا که به یه جایی رسیدن فکر می کنن چه خبرههههه! همین باعث می شه بقیه رو دائم تحقیر کنن!

خودمو می گم اینقدر افراد بودن که به خاطر رشتم زدن تو سرم و تحقیرم کردم. منم یه مدتی سکوت کردم. دفعه ی 4 ام برگشتم بهشون گفتم: ببخشید جای شما رو تنگ کردم؟ رشته ی من به زندگیه شما دقیقا" چه ربطی داره؟:banel_smiley_4:

کلا" من باشم یه کم دندون رو جیگر می دارم بعد یه جواب دندون شکن با احترام بهشون می دم تا حد و اندازه ی خودشون رو بفهمن :banel_smiley_4:

الان رشتت بده مگه:ws52:

خود جواب دادن یه جسارتی میخواد که من ندارم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خیلی بده خیلی ...متاسفانه اثرات جبران ناپذیری داره...برای من همچین رفتاری غیر قابل تحمله چون مستقیم با غرورم بازی میکنه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی بده خیلی ...متاسفانه اثرات جبران ناپذیری داره...برای من همچین رفتاری غیر قابل تحمله چون مستقیم با غرورم بازی میکنه!

خوب بذار بازی کنه...

بده آدم چیزی را که دوست داره بازی کنه،بهش امکان بازی کردن بده و خودش هم باهاش بازی کنه؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب بذار بازی کنه...

بده آدم چیزی را که دوست داره بازی کنه،بهش امکان بازی کردن بده و خودش هم باهاش بازی کنه؟ :jc_thinking:

نه بد نیست اگه دو طرفه باشه!ولی در مورد بالا که من گفتم فقط با غرورم بازی میشه و من تماشاگر این بازی شکست میشم!چیزی در من میشکنه و منو عقده ای میکنه متوجه منظورم میشین؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بد نیست اگه دو طرفه باشه!ولی در مورد بالا که من گفتم فقط با غرورم بازی میشه و من تماشاگر این بازی شکست میشم!چیزی در من میشکنه و منو عقده ای میکنه متوجه منظورم میشین؟

باید بازی موش و گربه را پس با دقت بازی کنی....

به نظر من اگر کسی بازیت داد و تو بشینی نگاهش کنی،باز هم بازیت میده.

مگر اینکه چنان بازیش بدی که جرات نکنه بیاد طرفت.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اشتباه گرفتی مطلبو...

این اسمش بازی دادن نیست به اوون معنی که فکر میکنید نیست من به احدی اجازه نمیدم حتی چنین فکری به مغزش خطور کنه!

صحبت سر رفتار تحقیر امیز ادمای دیگه بود که دست من و تو نیست از کمبود ها و بیماری های

روحی برمیاد..اینجور ادما حتی قابل ترحم هم هستن اما این باعث نمیشه بشه اثر این رفتار

رو نادیده گرفت ضمنا مقابله به مثل هم نمیتونه گریز از ناراحتی و فشار ناشی از این رفتار رو فراهم کنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

از رو نمیرن:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا از رو میرن،بفرستشون سمت من،از رو میبرمش برات. :girl_yes2:

اونی که من میشناسم اشک همه رو در میاره با زبون تیزش:banel_smiley_4: ازش متنفرم:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونی که من میشناسم اشک همه رو در میاره با زبون تیزش:banel_smiley_4: ازش متنفرم:icon_pf (34):

عکس بده جنازه تحویل بگیر..... :zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان رشتت بده مگه:ws52:

خود جواب دادن یه جسارتی میخواد که من ندارم:banel_smiley_4:

به نظر خیلی ها فقط رشته ی خودشون خوبه :icon_razz:

سعی کن جسارتو پیدا کنی . چون بعضی وقتا که می بینن تو ساکتی و چیزی نمی گی فکر می کنن حق با اوناست. در صورتی که جواب ندادن من و تو به منزله ی کوته فکریشونه ولی اونا جور دیگه ای برداشت می کنن (1539).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من اگر جواب طرف رو ندی خیلی بهتره چون اگر جواب بدی ی بار برای همیشه تموم میشه ولی اگر ندی و در مقابلش سکوت کنی طرف هر بار که شما رو می بینه احساس گناه می کنه....

نباید کسی رو که بدی کرده و بهش بدی بکنی چون خودتم میشی مثل طرف اگر تحقیرت کرد شما بهش خوبی کن خودش تحقیر میشه به نظر من این بهترین عکس العمله که میشه نشون داد

لینک به دیدگاه
به نظر من اگر جواب طرف رو ندی خیلی بهتره چون اگر جواب بدی ی بار برای همیشه تموم میشه ولی اگر ندی و در مقابلش سکوت کنی طرف هر بار که شما رو می بینه احساس گناه می کنه....

نباید کسی رو که بدی کرده و بهش بدی بکنی چون خودتم میشی مثل طرف اگر تحقیرت کرد شما بهش خوبی کن خودش تحقیر میشه به نظر من این بهترین عکس العمله که میشه نشون داد

کاملا" حق با شماست اما متاسفانه این قضیه خیلی وقتا جواب نمی ده و طرف اعتماد به نفس کاذب می گیره (1856).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاملا" حق با شماست اما متاسفانه این قضیه خیلی وقتا جواب نمی ده و طرف اعتماد به نفس کاذب می گیره %281856%29.gif

اعتماد به نفس کاذب هم بگیره بالاخره ی جایی به مشکل می خوره چون کاذبه

ولی خداییش روش خیلی خوبیه گاهی وقت ها از 100 تا فحش هم بدتره برای طرف:ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...