Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ شبی ماسوله نیس؟؟؟ به ماسوله ی غرب هم معروفه 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از دوستان عزیزی که مطلب گذاشتن من هم چند باری این روستا و اطرافش رو رفتم، سعی می کنم توی یه تاپیک دیگه عکس های دیگه ای رو از این مکان فوق العاده دیدنی بزارم. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ به ماسوله ی غرب هم معروفه عذر میخوام من فقط عکسش و دیدم مطلبشو نخوندم ! خو خیلی زیاد بود جالب ناک بود فم کنم وسعتش از ماسوله بیشتره تراکم خونه ها بیشتره انگار :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ شبی ماسوله نیس؟؟؟ عذر میخوام من فقط عکسش و دیدم مطلبشو نخوندم ! خو خیلی زیاد بود جالب ناک بود فم کنم وسعتش از ماسوله بیشتره تراکم خونه ها بیشتره انگار :hapydancsmil: از دور عکس گرفته ها،منم از ماسوله از دور بگیرم همینجوریه پ ن:تابلو بود غیرتی شدما 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ از دور عکس گرفته ها،منم از ماسوله از دور بگیرم همینجوریه پ ن:تابلو بود غیرتی شدما حالا که بیشتر فک میکنم ماسوله هم تراکم خونه هاش بیشتر هم وسعتش !! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ جواهر ده رامسر هم خیلی رویاییه ایهیم منم رفتم اون موقع که ما رفتیم هوا ابری بود بعد وقتی بالای جاده رسیده بودیم ابرا زیر پاهات بودن خیلی قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ مثل ماسوله اس ممنون از دوستان عزیزی که مطلب گذاشتنمن هم چند باری این روستا و اطرافش رو رفتم، سعی می کنم توی یه تاپیک دیگه عکس های دیگه ای رو از این مکان فوق العاده دیدنی بزارم. منتظریم عذر میخوام من فقط عکسش و دیدم مطلبشو نخوندم ! خو خیلی زیاد بود جالب ناک بود فم کنم وسعتش از ماسوله بیشتره تراکم خونه ها بیشتره انگار :hapydancsmil: از دور عکس گرفته ها،منم از ماسوله از دور بگیرم همینجوریه پ ن:تابلو بود غیرتی شدما مرسی از اطلاعاتی که دادی..... حالا که بیشتر فک میکنم ماسوله هم تراکم خونه هاش بیشتر هم وسعتش !! ایهیم منم رفتم اون موقع که ما رفتیم هوا ابری بود بعد وقتی بالای جاده رسیده بودیم ابرا زیر پاهات بودن خیلی قشنگ بود ایران همه جاش زیباست 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ایهیم منم رفتم اون موقع که ما رفتیم هوا ابری بود بعد وقتی بالای جاده رسیده بودیم ابرا زیر پاهات بودن خیلی قشنگ بود فک کنم اونجا همیشه ابری و بارونیه آخه وقتی ما رفتیم خود رامسر آفتابی و گرم بود .. اما جواهر ده ابری و سرد و تاریک و پر از مه جادش خیلی خیلی قشنگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ فک کنم اونجا همیشه ابری و بارونیه آخه وقتی ما رفتیم خود رامسر آفتابی و گرم بود .. اما جواهر ده ابری و سرد و تاریک و پر از مه جادش خیلی خیلی قشنگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما تو تابستون رفتیم هواش خیلی سرد نبود اما ابری بود واقعا رویایی بنظر میومدخاطره ی خوبی هم از اونجا دارم 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ما تو تابستون رفتیم هواش خیلی سرد نبود اما ابری بود واقعا رویایی بنظر میومدخاطره ی خوبی هم از اونجا دارم اتفاقا ما هم تابستون رفتیم برعکس ... من خاطره بد دارم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا ما هم تابستون رفتیم برعکس ... من خاطره بد دارم ما اونجا کلی بابامو اذیت کردیم.... یادش بخیر دلم خواست برگردم اون موقع ها 4 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ منم تابستون رفتم خاطرات خوبی رقم نخورد مسیر رو بلد نبودیم یه پیرمرده گفت که منطقه دیدنیش اون طرفه (درحالیکه این طرف بود) رفتیم یه جایی خدا قسمت نکنه بعد از چند ساعت که اونجا بودیم یکی از دوستان برای آوردن وسایل رفت پیش ماشین بعد که برگشت گفت منطقه تفریحیش اینجا نیس موقع برگشت هم کم مونده بود دعوامون بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده