هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همسر: چکار میکنی بعد اینکه من بمیرم؟ میری زن دیگه میگیری؟ شوهر: قطعا نه! همسر: چرا که نه؟ دوست نداری دوباره متاهل بشی؟ شوهر: خوب معلومه که میخوام همسر: خوب چرا پس نمیخوای دوباره ازدواج کنی؟ شوهر: باشه باشه دوباره ازدواج میکنم همسر: ازدواج میکنی واقعا؟ شوهر: ……!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همسر: یعنی تو همین خونمون باهاش زندگی میکنی؟ شوهر: البته خوب اینجا خونه خوب و بزرگیه همسر: باهاش روی تختمون هم میخوابی؟ شوهر: مگه جای دیگه هم میتونیم بخوابیم؟ همسر: بهش اجازه هم میدی ماشینم رو برونه؟ شوهر: احتمال زیاد، خوب ماشین نو هست دیگه همسر: عکسهای من رو هم با عکسهاش عوض میکنی؟ شوهر: اگر جای مناسبی باشه چرا که نه؟ همسر: جواهراتم رو هم بهش میدی؟ شوهر: مطمئنم که اون جواهرات مخصوص خودش رو طلب میکنه همسر: یعنی کفشم رو هم میپوشه؟ شوهر: نه سایزش 38 هست همسر: [سکوت] شوهر: [گند زدم!] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خودش اعتراف كرده گند زده! همش به خاطر صداقت بوده!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ همش به خاطر صداقت بوده!!!!!!! عجب! چقدرم كه شما مردا صادقين! آخيييييييي 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ عجب!چقدرم كه شما مردا صادقين! آخيييييييي اوهوم:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ یعنی من دیوونه ی این همه صداقتم که البته با چاشنی وقاحت همراه شده... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ یعنی من دیوونه ی این همه صداقتم که البته با چاشنی وقاحت همراه شده... حالا ازینا بگدریم گوش یارو عجب خاصیت ارتجاعی داره 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ حالا ازینا بگدریم گوش یارو عجب خاصیت ارتجاعی داره آره این زن و شوهر و که میشناسی؟! فوق العادن... دو تا دیوونه من عاشق این جور زندگیام... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آره این زن و شوهر و که میشناسی؟!فوق العادن... دو تا دیوونه من عاشق این جور زندگیام... چه قدر خشنی....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چه قدر خشنی....:icon_pf (34): خشن نیستن که... دو تا آدم خلاق و خاص... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خشن نیستن که...دو تا آدم خلاق و خاص... به نظر من اگر این خلاقیتشون رو در زمینه های علمی به کار بگیرن بهتر نتیجه میگیرن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من اگر این خلاقیتشون رو در زمینه های علمی به کار بگیرن بهتر نتیجه میگیرن علمی ان... دو تا گرافیستن... محشرن... 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ لامصبا با چندتا سوال ساده گيج ميشن!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ لامصبا با چندتا سوال ساده گيج ميشن!!!!!!! بیا و حالا حقیقتو بگو اونوقت این حرفا رو هم بهت می چسبونن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ بیا و حالا حقیقتو بگو اونوقت این حرفا رو هم بهت می چسبونن:icon_pf (34): :3384s::ws6: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ لامصبا با چندتا سوال ساده گيج ميشن!!!!!!! خداییش شما هم بی ظرفیت هم حسودین بیا و حالا حقیقتو بگو اونوقت این حرفا رو هم بهت می چسبونن:icon_pf (34): چه میشه کرد میلاد جان...:icon_pf (34): :3384s::ws6: :w888: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همسر: چکار میکنی بعد اینکه من بمیرم؟ میری زن دیگه میگیری؟ شوهر: قطعا نه! همسر: چرا که نه؟ دوست نداری دوباره متاهل بشی؟ شوهر: خوب معلومه که میخوام همسر: خوب چرا پس نمیخوای دوباره ازدواج کنی؟ شوهر: باشه باشه دوباره ازدواج میکنم همسر: ازدواج میکنی واقعا؟ شوهر: ……!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همسر: یعنی تو همین خونمون باهاش زندگی میکنی؟ شوهر: البته خوب اینجا خونه خوب و بزرگیه همسر: باهاش روی تختمون هم میخوابی؟ شوهر: مگه جای دیگه هم میتونیم بخوابیم؟ همسر: بهش اجازه هم میدی ماشینم رو برونه؟ شوهر: احتمال زیاد، خوب ماشین نو هست دیگه همسر: عکسهای من رو هم با عکسهاش عوض میکنی؟ شوهر: اگر جای مناسبی باشه چرا که نه؟ همسر: جواهراتم رو هم بهش میدی؟ شوهر: مطمئنم که اون جواهرات مخصوص خودش رو طلب میکنه همسر: یعنی کفشم رو هم میپوشه؟ شوهر: نه سایزش 38 هست همسر: [سکوت] شوهر: [گند زدم!] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده