Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ يه سوال هست كه هميشه مياد تو ذهنم اونم اينكه واقعا نت چه تاثيراتي توي زندگيتون گذاشته؟ هم منفياشو بگيد هم مثبتاش!! آيا باعث رشد اطلاعات و آگاهيتون شده؟؟؟ آيا از لحاظ اجتماعي و دانش كمكي كرده؟؟؟ ممنون ميشم جواب بديد...:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ممنونم ازدعوت شما. شبیه این پرسش راقبلازده بودم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=54642&highlight=%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D9%86 امادرکل خودنت تأثیری زیادبرشخصیت وزندگی من نگذاشته 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ واسه من که واقعا تاثیرگذار بوده هم اطلاعاتم بیشتر شده...هم تو روابطم تاثیر داشته از بچه های اینجا هم چیزای زیادی یادگرفتم! 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ از لحاظ سطح اطلاعات و اموزش در زمينه هاي مختلف بوده !!!! اما روابطش زياد برام موثر نبوده ، از واقعيت جدا شدم 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ممنونم ازدعوت شما.شبیه این پرسش راقبلازده بودم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=54642&highlight=%d9%86%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%db%8c%d8%b4%d8%a7%d9%86 امادرکل خودنت تأثیری زیادبرشخصیت وزندگی من نگذاشته خب اونجا پرسشه شما منحصرا مربوط به نوانديشان بوده ولي من كلا ميخواستم بدونم!!! مثلا خوده من تا ميخوام راجبه يه چيزي اطلاعات بگيرم اول از هرچيز توي نت دنبالش ميگردم...هرچيزي حتي داشتم استاتيك ميخوندم ممان اينرسيو نمي فهميدم اومدم تو نت گشتم مفهومشو پيدا كردم ... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خب اونجا پرسشه شما منحصرا مربوط به نوانديشان بوده ولي من كلا ميخواستم بدونم!!!مثلا خوده من تا ميخوام راجبه يه چيزي اطلاعات بگيرم اول از هرچيز توي نت دنبالش ميگردم...هرچيزي حتي داشتم استاتيك ميخوندم ممان اينرسيو نمي فهميدم اومدم تو نت گشتم مفهومشو پيدا كردم ...اول از هرچيز توي نت دنبالش ميگردم... منم گفتم که شبیه به این پرسش بوده است. امامن نه معمولاجواب بیشترپرسشهایم رادرخارج ازاینترنت جستجومیکنم.اینترنت گزینه آخرمن است. 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ بیشتر از همه چیز فهمیدم که نامردی تو این دوره زمونه خیلی عادی شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده