pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خدا همه دیوونه ها(اول خودمو)شفا بده:ws21: تو جرئت داری اسمشو ببر بلایی که سر اون استاد مرتیکه می خوام بیارم سر تو میارم :w00: ایییییییییییی ملت هشیار ......هرکی ریاضی یکو هرچند شده به خودش بباله من دوبار افتادم ریاضی یکو....دفه دوم شدم 3.5:ws3: با کمال پرروی هم کلی با استاد چونه زدم منو پاس کن....گفت نمرت خیلی ضایعست...اگه 5بودی میپاسوندمت....7.5داد اخرش..نامرد:icon_razz: :jawdrop::jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: شما که رو دست من زدید تو افتادن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ایییییییییییی ملت هشیار ......هرکی ریاضی یکو هرچند شده به خودش بباله من دوبار افتادم ریاضی یکو....دفه دوم شدم 3.5:ws3: با کمال پرروی هم کلی با استاد چونه زدم منو پاس کن....گفت نمرت خیلی ضایعست...اگه 5بودی میپاسوندمت....7.5داد اخرش..نامرد:icon_razz: ریاضی 1 بیست گرفتم:2525s: البته 20 نمیگرفتم ها.یکی دو نمره داده بود بهم ولی خداییش ریاضی 1 از ریاضی 2 خیلی سخت تر بود. خو نابغه تو که از وضعیت خودت خبرداشتی حذف میکردی درسو... 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ درراستای حفظ آبرو ویرایش نمودم. :ws28::ws28::ws28: قبلش نقل قول گرفتم 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ریاضی 1 بیست گرفتمالبته 20 نمیگرفتم ها.یکی دو نمره داده بود بهم ولی خداییش ریاضی 1 از ریاضی 2 خیلی سخت تر بود. خو نابغه تو که از وضعیت خودت خبرداشتی حذف میکردی درسو... من خدای ریاضی ام.....اون دوبار هم حالم مساعد نبود سر امتحان... 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28:قبلش نقل قول گرفتم خداوند بر رنج و عذابت بیفزاید.... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ایییییییییییی [/url]ملت هشیار ......هرکی ریاضی یکو هرچند شده به خودش بباله من دوبار افتادم ریاضی یکو....دفه دوم شدم 3.5:ws3: با کمال پرروی هم کلی با استاد چونه زدم منو پاس کن....گفت نمرت خیلی ضایعست...اگه 5بودی میپاسوندمت....7.5داد اخرش..نامرد دیگه نمیخواد ویرایش کنی! آبروت رفت من دفعه 4 پاس شدم.البته هیچ بار نیوفتادما! ترم 1 و 2 حذف کردم.ترم 3 خواب موندم نرسیدم به امتحان.این ترم پاس شد دیگه 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خداوند بر رنج و عذابت بیفزاید.... نگو این ترم هنوز 2 تا از امتحانام مونده:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من خدای ریاضی ام.....اون دوبار هم حالم مساعد نبود سر امتحان... همه همینو میگن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نه میدونم فقط ازاد امید اینا خوبه شدیدا تاکذیب می کنم تو کل 8 ترم یه استاد خوب گیرم افتاد چشم ندارید ببنید :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بله 8 ترم ساپورتتون کرد __________________ چی کار کرده شیرمون داده ترم 8 ای یه 19 داده :ws2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (5 عضو و 0 مهمان) pesare irani, hamid_shahrsaz, mina jojo+, rahman1990, sina-civil ماشالله انقدر درس خون :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اما ریاضی یک سخت تر از دوهه البته بعضیا میان تابع میخونن ما تابع نخوندیم انتگرال داشتیم و حدو مشتق و مختلطمجانبم بود که نخوندم دورانم بود نخوندم من ریاضی1 ---> 18 شدم یادمه بعد مشتق انتگرال درس داد .. یهو همه هنگ کردیم شما چی خوندین 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ فقط یه ترم 8 داد؟ چی شیر اره :icon_pf (34): خوب ترم های قبل هم برامون درس گرفت :icon_pf (34): شیر خشک داده ترم های قبل 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من ریاضی1 ---> 18 شدم یادمه بعد مشتق انتگرال درس داد .. یهو همه هنگ کردیم شما چی خوندین ما مثلثات.مختصات قطبی و رسم نموداراش.عدد مختلط.انتگرال! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من ریاضی1 ---> 18 شدم یادمه بعد مشتق انتگرال درس داد .. یهو همه هنگ کردیم شما چی خوندین به ما ساخت موشک اتمی درس دادن :banel_smiley_52: انتظار داری چی بگن :icon_pf (34): تو ریاضی یک 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا نمره های من بیاد من دق میکنم ایشالا همه رو پاس شی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا نمره های من بیاد من دق میکنم بوی جنبش مشروطه میاد..... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ایشالا همه رو پاس شی مرسی ولی شاید مشروطم بشم 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بوی جنبش مشروطه میاد..... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده