hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تو روز روشن امت اسلامیو سر کار میزارن شما خودتو ناراحت نکن لینک به دیدگاه
pb0261 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ معدل 9 ؟؟!! همه درس هاتو 9 شدی یعنی یا 4و5 هم داری؟!!! :jc_thinking: نه 14 و 15 هم دارم ولی درس 3 واحدیو خراب کردم همرا با چند درسه دیگه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ کارگاه اتومکانیک 16 آز مقاومت مصالح 18.25 انتقال حرارت 17 فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ چرا ناراحتی نمرهات خوبه که اون کارگاهه باید بیشتر میشد. نامردا امتحان تئوریش رو خیلی سخت گرفتن. چون معدل این ترمم مهمه واسه ارشد میگم. ولی خب این دینامیک ماشین نمرش نیومده هنوز مثلا استرس اونم دارم 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ موش بخوره این همه استعدادو !!!!!! اینهمه جواب دادن،طرف گفته ریاضی 2 من گفتم نه عددش اشتباهه،تازه میگی ریاضی 1 !!! :w74: حالا چند گرفتی؟ نمره ریاضی مهندسیتم بگو واحد افتاده هم داشتی؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من نمره ی بچه ها رو میبینم افسردگی میگیرم خودم خیلی نمره هام کمه خب شما دانشگاهتون سطحش بالاتره.. به هرحال فرق داره دانشگاه با دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا حالا 3 تا اومده؛ مبانی نظری 13 سازه 17.2 نرم افزار 20 بقیه هم فکر کنم 20 شم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اینم کارنامم , ماله ترم 1 و این ترم (2) , چخده این ترم بد بود لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حاج آقا اسی؟؟ طرف ما که بچه های مکانیک انتقال جرم میخوندن 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا حالا 3 تا اومده؛ مبانی نظری 13 سازه 17.2 نرم افزار 20 بقیه هم فکر کنم 20 شم :jawdrop: نمیدونم چرا یکی میگه بیست من میرم به دوران دانش اموزی خب راس میگه دیگه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا حالا 3 تا اومده؛ مبانی نظری 13 سازه 17.2 نرم افزار 20 بقیه هم فکر کنم 20 شم :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: اینم کارنامم , ماله ترم 1 و این ترم (2) , چخده این ترم بد بود :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یه سوال؟شما ریاضی عمومی 1 ندارید که یهو 2 رو پاسیدی؟؟!؟ هیچی خودم گرفتم! فکر کردم این ترم اولته بعد دیدم نه حتما 4 هست چون همه درسات 2:ws28: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یه سوال؟شما ریاضی عمومی 1 ندارید که یهو 2 رو پاسیدی؟؟!؟ هیچی خودم گرفتم! فکر کردم این ترم اولته بعد دیدم نه حتما 4 هست چون همه درسات 2:ws28: هه هه هه من ناپیوسته خوندم؛ اونو تو کاردانی پاس کردم ؛ بازم توضیح بدم؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: بابا بقیشو که 20 نمیشم, خواستم + اندیش باشم تا حداقل پاس شم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ هه هه هه من ناپیوسته خوندم؛ اونو تو کاردانی پاس کردم ؛ بازم توضیح بدم؟؟؟ منم ناپیوسته خوندم من ریاضی2 ---> 18.5 شدم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ هه هه هه من ناپیوسته خوندم؛ اونو تو کاردانی پاس کردم ؛ بازم توضیح بدم؟؟؟ درس خون:w00: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منم ناپیوسته خوندم من ریاضی2 ---> 18.5 شدم قبلنا زرنگ بودیا نمیگم الکی میگه کهمیگم من ضعیفم چرا تو یه ترم دو تا عمومی برداشتی:w00:تموم میشه مثل من میشیا:w00: خب تا 24 واحد میتونستم بردارم, اما 20 تا برداشتم کمترش یه جوری بود درس خون:w00: این ترم گند زدم, داغونم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ چرا تو یه ترم دو تا عمومی برداشتی:w00:تموم میشه مثل من میشیا:w00: چنتا عمومی برداشتی چرا اون درس تو کادر سبزو ما نداریم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده