آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ جای تاسف داره واقعا....شما درس می خونی که زندگی کنی یا زندگی می کنی تا درس بخونی؟؟؟ خدایی من برا امتحانام خیلی کم وقت میذارم اگه بدونید بیشتر از 3-4ساعت درس نخوندم ایمان میارید من زندگی میکنم که زندگی کنم 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خدایی من برا امتحانام خیلی کم وقت میذارم اگه بدونید بیشتر از 3-4ساعت درس نخوندم ایمان میاریدمن زندگی میکنم که زندگی کنم الان می خوای بگی باهوشی یا کیلویی نمره دادن بهت ؟ توجیه نکن خواهر من.... کدوم دانشگاه همچین نمره هایی داده راستی ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ الان می خوای بگی باهوشی یا کیلویی نمره دادن بهت ؟ توجیه نکن خواهر من.... کدوم دانشگاه همچین نمره هایی داده راستی ؟؟؟ نه خدایی کیلویی چیه بردار من ریا نشه یوقت سراسری تبریزتازه تو درسای عملیم کم دادن بهم بوخدا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ نه خدایی کیلویی چیه بردار من ریا نشه یوقت سراسری تبریزتازه تو درسای عملیم کم دادن بهم بوخدا:icon_pf (34): بله سراسری تبریز نمره نمیده ولی این روستا1 و روستا 2 خیلی جالبه به هر حال نمره هات خیلی خوبه و از طرف انجمن نواندیشان برات آرزوی موفقیت دارم ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ بله سراسری تبریز نمره نمیدهولی این روستا1 و روستا 2 خیلی جالبه به هر حال نمره هات خیلی خوبه و از طرف انجمن نواندیشان برات آرزوی موفقیت دارم ! الان این حرفتون جدی بود یا متلک بود؟ جالب که چه عرض کنم:icon_pf (34): همچین خوبم نیست اما زنده باشینآغا مدال ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ الان این حرفتون جدی بود یا متلک بود؟جالب که چه عرض کنم:icon_pf (34): همچین خوبم نیست اما زنده باشینآغا مدال ندارین؟ جدی بود همین که بابت این نمره های بالا از سایت اخراج نمیشید خدارو شکر کنید!مدال هم می خوااااااااددددد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ جدی بود همین که بابت این نمره های بالا از سایت اخراج نمیشید خدارو شکر کنید!مدال هم می خوااااااااددددد من نادمم البته خدایی بالا هم نیست پایین هم نیست معمولیه من از همون ابتدایی از نمره متنفر بودمبعضی وقتا از قصد نمیخونم کم بگیرم مهندس شمام نمره هاتونو بگین خوب 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من نادمم البته خدایی بالا هم نیست پایین هم نیست معمولیه من از همون ابتدایی از نمره متنفر بودمبعضی وقتا از قصد نمیخونم کم بگیرم مهندس شمام نمره هاتونو بگین خوب من درسم تموم شده الان وظیفم ارشاد شماست 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من درسم تموم شدهالان وظیفم ارشاد شماست ممنون از رسالتتونعجب رسالتی دارید بار سنگینی رو دوشتونه 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ زبان تخصصی 19 مرمت ابنیه 17.5 سازه فلزی 19.5 مدیریت تشکیلات کارگاهی 20 تنظیم شرایط محیطی 14.5 طرح هم که هنوز تحویل ندادیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده