آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ ینی خداییش اینا نمره اس ب شما معمارا و شهرسازا میدن؟ نه والله زیاد نیست خیلی زحمت میکشیم از دور که نگاه میکنین راحته اما اینجوری نیست............. رشته ی شمام سخته قبول دارم 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ نه والله زیاد نیست خیلی زحمت میکشیم از دور که نگاه میکنین راحته اما اینجوری نیست............. رشته ی شمام سخته قبول دارم راست ميگه واقعا! ولي سختيش به چشم اطرافيان خيلي نمياد!متاسفانه!به خصوص رشته ما! 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ راست ميگه واقعا!ولي سختيش به چشم اطرافيان خيلي نمياد!متاسفانه!به خصوص رشته ما! چه میشه کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ ینی خداییش اینا نمره اس ب شما معمارا و شهرسازا میدن؟ حرص نخور. هیچ وقت یک با یک برابر نیست. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ چه میشه کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره واقعا! ما بي ريا كار مي كنيم ديگه!چيكار ميشه كرد!ميدوني!آخه دست خودمونم نيست! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ هنوز با این سن و سال صفحه سیستم گلستان رو که باز میکنم دستم سرد میشه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ آره واقعا!ما بي ريا كار مي كنيم ديگه!چيكار ميشه كرد!ميدوني!آخه دست خودمونم نيست! ایشالله دیدگاها نسبت به رشته ها واقع بینانه میشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ با این تاپیکتون دیشب همش خواب میدیدم که نمرات رو زدن و دوستام با تلاش بسیار موفق به دیدن نمرشون شدن ولی من نمیتونستمتا خواستم وارد سیستم بشم از خواب بیدار شدم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ الکترونیک صنعتی 11.5 :hapydancsmil: چیه خو فک میکردم میفتم.. 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ایشالله دیدگاها نسبت به رشته ها واقع بینانه میشه اتفاقا رشتتون خععععععععععلی سخته همش پروژه اینا داره عملیه بیشتر.... منم از سیستم گلستان میترسم 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ نمره تک درس اصلی این ترم من رو هم زدن... همون روز که سه تا امتحان داشتم 19 شدم 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ طرح 4 ----------> 18.75 (نمره ماکزیمم کلاس) آشنایی بامرمت ابنیه ----------> 20 مبانی نظری معماری---------->18 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ طرح 4 ----------> 18.75 (نمره ماکزیمم کلاس) آشنایی بامرمت ابنیه ----------> 20 مبانی نظری معماری---------->18 آفرین مینا جان ، نمره ماکزیمم خیلی شیرینه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم این ترم از طرح 19.50 گرفتم که نمره ماکزیمم کلاس بود ، این نمره خیلی برام شیرین بود:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین مینا جان ، نمره ماکزیمم خیلی شیرینه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم این ترم از طرح 19.50 گرفتم که نمره ماکزیمم کلاس بود ، این نمره خیلی برام شیرین بود:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی فاطمه جونم ، آفرین خیلی خوبه استاد ما بالاتر از این به کسی نمیداد خیلی حیف شد ، چون درس 4 واحدی هست خیلی روی معدل تاثیر داره استاد این ترم مجتمع مسکونی هم دیگه از این بدتر ، بالاتر از 17.5 - 18 به کسی نمیده کارت خیلی خیلی عالی باشه بهت بده 18 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ نمره طرح نهایی منم اومد شدم 19 ارزش کارم زیاد بود منتها پرزانتم زیاد قوی نبود والا بیشتر می شد 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ نمره طرح نهایی منم اومد شدم 19 ارزش کارم زیاد بود منتها پرزانتم زیاد قوی نبود والا بیشتر می شد ایووووول تبریک میگم آزاده جان ؛ امیدوارم همیشه موفق باشی 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ طرح 2 شدم 19.5 بالاترین نمره کلاس اونم با همچین استاده سختگیری که داشتم:))) انقلاب 20 انسان طبیعت 19 عناصر 17.5 مبانی 15 ریاضی 15.5 کاریرد نرم افزار ترسیمی 19 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بهههههههههههه همه درسخونا اینجا جمعند!!! حیف ما دیگه ازمون گذشته وگرنه همچین هنر نمایی مینمودم کههههههههه!!! 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ زبان ۱۶.۵۵ اندیشه ۲ ۱۸.۶۶ از فیزیک ۲ ۱۸.۵ استاتیک هم قراره ۲۰ بشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده