MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا باید بیخیال آمار شم!! استادش انداخت بابا ریاضی پیش رو پاس کردی بالاخره؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ بعد یک 8 ماهی استادا منو خوشحال کردن . کار اموزی و پروژه بلاخره نمره رو دادن . 20 شدم هر دوشو من میتوانم بگم لیسانس گرفتم بلاخره حس رهایی دارم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ ریاضی پیش رو پاس کردی بالاخره؟ آره همه واحدام راحت پاش میشه جر این آشغالا اه اه اه 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ معدلم شده 18.4 این ینی 18.40 یا 4 صدم؟ 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ معدلم شده 18.4 این ینی 18.40 یا 4 صدم؟ اگه 4صدم باشه که پشت 4 یه صفر میندازن 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ اگه 4صدم باشه که پشت 4 یه صفر میندازن دقیقا من میگم باید یه صفر قبلش باشه اما خواهرم میگه نه واسه همین پرسیدم الان میرم میزنم تو دهنش 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا من میگم باید یه صفر قبلش باشه اما خواهرم میگه نه واسه همین پرسیدمالان میرم میزنم تو دهنش محکم بزن ها یه کار دیگه هم این بود که خودت معدلت رو حساب کنی،اینقدرم نخوای خشونت به خرج بدی. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ جامع شناسی شهری 12.5:banel_smiley_4: سمینار مسائل شهری 16:banel_smiley_4: تفسیر عکسهای هوایی و ماهواره ای 19:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ جامع شناسی شهری 12.5:banel_smiley_4: سمینار مسائل شهری 16:banel_smiley_4: تفسیر عکسهای هوایی و ماهواره ای 19:banel_smiley_4: مثلا كه چي كه شدي 19؟!!!يني خيلي آره...؟!متاسفم!به عنوان يه شهرساز واقعا متاسف شدم... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ مثلا كه چي كه شدي 19؟!!!يني خيلي آره...؟!متاسفم!به عنوان يه شهرساز واقعا متاسف شدم... خودت نمره هاتو بگو ببینم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ خودت نمره هاتو بگو ببینم هنوز نديدم مهندس! 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ آها يادم اومد! ميدونم معادلاتمو پاس شدم!حالا نمره اش اومد ميگم خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ هنوز نديدم مهندس! زیر 19.5 نداری از الان بگم بدونی 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ زیر 19.5 نداری از الان بگم بدونی چرا فحش ميدي؟!:vahidrk: منو چه به 19.5 ؟؟؟!!! اونم اين ترم كه تقريبا هيچ كدومو خوب ندادم!واي ياد امتحانام افتادم!چقد مزخرف بود اين ترم!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ درسم تموم شد صرفا جهت تفاخر اومدم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ درسم تموم شد صرفا جهت تفاخر اومدم آفرين دخملم:hapydancsmil: با چه معدلي افتخار دادي فارغ التحصيل بشي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ آفرين دخملم:hapydancsmil: با چه معدلي افتخار دادي فارغ التحصيل بشي؟؟ والا هنوز پایان نامم رو ندادم اما تا الان 16.80 ،مالی نیس 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ چرا فحش ميدي؟!:vahidrk:منو چه به 19.5 ؟؟؟!!! اونم اين ترم كه تقريبا هيچ كدومو خوب ندادم!واي ياد امتحانام افتادم!چقد مزخرف بود اين ترم!:icon_pf (34): دروخ نگوووووووو درسم تموم شد صرفا جهت تفاخر اومدم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ والا هنوز پایان نامم رو ندادم اما تا الان 16.80 ،مالی نیس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده