Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ طرح شهرسازی 4 رو 17 شدم تفسیر موضوعی قرآن هم 18.5 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ههههههه تربيت بدني صفر تاريخ امتحان رو اعلام نكرده بودن! 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ طرح شهرسازی 4 رو 17 شدم تفسیر موضوعی قرآن هم 18.5 حمید به خرخونی اعتقاد داری ؟ . . . . . . . . . 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ حمید به خرخونی اعتقاد داری ؟. . . . . . . . . 3 لینک به دیدگاه
حامد رهنما 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هوا اقلیم شده بودم 8/9رفتم دفتر استاد(ترم پیش)گفتم استاد!!!!!!!!!!!!!چرا؟ استادم با خونسردی بهم گفت خوب دیدم نیومدی ....گفتم شاید برات مهم نیست استاد: من: حالا میشه درستش کنید استاد:برو اموزش بگو اموزش:به استاد بگو نامه بده سیستم بسته شده استاد:نمیشه پای آبروم در میونه برو ترم بعد بهت 12 میدم من: من (چند لحظه بعد) ::gnugghender: استاد::vahidrk: ترم بعد که همین ترم بود هوا اقلیم:7:icon_pf (34): استاد: خلاصه بعد از یه عالمه هوا اقلیم::ws3:10 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ طرح شهرسازی 4 رو 17 شدم تفسیر موضوعی قرآن هم 18.5 هوا اقلیم شده بودم 8/9رفتم دفتر استاد(ترم پیش)گفتم استاد!!!!!!!!!!!!!چرا؟استادم با خونسردی بهم گفت خوب دیدم نیومدی ....گفتم شاید برات مهم نیست استاد: من: حالا میشه درستش کنید استاد:برو اموزش بگو اموزش:به استاد بگو نامه بده سیستم بسته شده استاد:نمیشه پای آبروم در میونه برو ترم بعد بهت 12 میدم من: من (چند لحظه بعد) ::gnugghender: استاد::vahidrk: ترم بعد که همین ترم بود هوا اقلیم:7:icon_pf (34): استاد: خلاصه بعد از یه عالمه هوا اقلیم::ws3:10 دانشجو يعني ايشون...چيه مثل بعضيا:gnugghender: طرح شهرسازي 4 : 17 و تفسير موضوعي قرآن:18.5 ...آخه آدم درس عمومي رو انقدر بالا ميشه؟!؟!واقعا زشته!!!من نمي دونم چي بگم!!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دانشجو يعني ايشون...چيه مثل بعضيا:gnugghender: طرح شهرسازي 4 : 17 و تفسير موضوعي قرآن:18.5 ...آخه آدم درس عمومي رو انقدر بالا ميشه؟!؟!واقعا زشته!!!من نمي دونم چي بگم!!! من وصیت این ترم شدم 20:hapydancsmil: ترم 2 اندیشه 1 شدم 14 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هههههههتربيت بدني صفر تاريخ امتحان رو اعلام نكرده بودن! دانشجو یعنی این..............! 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نمره طرح3 ما رو هنوز نزدن 8 روز گذشته دارم میمیرم از نگرانی 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تنها امتحان این ترمم : انقـــــــــــلاب 20 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تنها امتحان این ترمم : انقـــــــــــلاب 20 بابا ایول :w58: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ چی شد عزیزم؟ یعنی نمیدونی خیلی خوب شدی آفرین سارا جونم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یعنی نمیدونی خیلی خوب شدی آفرین سارا جونم :hapydancsmil: مرسی عزیزم... 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تنها امتحان این ترمم : انقـــــــــــلاب 20 ....بيست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!يعني انقلابو بيست شدي؟؟؟؟؟؟؟چه طوري؟؟؟؟؟؟؟؟ منم اين ترم انقلاب برداشته بودم هنوز نمره اش نيومده 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ :w58:....بيست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w58::w58:يعني انقلابو بيست شدي؟؟؟؟؟؟؟چه طوري؟؟؟؟؟؟؟؟منم اين ترم انقلاب برداشته بودم هنوز نمره اش نيومده اینا خر خونن بابا.من 13.5 شدم 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من وصیت این ترم شدم 20:hapydancsmil: ترم 2 اندیشه 1 شدم 14 آفرين فاطيما جونم...اميدوارم هميشه موفق باشي خانومي 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ آفرين فاطيما جونم...اميدوارم هميشه موفق باشي خانومي اصلا قابلی نداشت 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اصلا قابلی نداشت من اگه شانس داشتم اسممو مي ذاشتن شمسي...من انديشه يكو فقط يه فصلشو نرسيدم بخونم عدل از همون فصل 8 نمره سوال داد فكرشو بكن!!!!!!! شدم 12 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده