hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ باز تو اینجوری شدی ؟؟؟؟ نمره های شما آدمو اینطوری میکنه 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ایول ایول فاطمه جونو ایول :shad::shad: نمره تفسیر موضوعی هم ایراد نداره گلم :there: مهم نیست آدم شرم اش مياد اينجا نمره هاشو بگه...اين چه وضعيه!!!!!!خدا رو شكر هنوز نمره هاي ما نيومده... يه سري خرخون اومدن تو اين انجمن...من ديگه جام اينجا نيست! نمره ها رو مي بينم سرم سوت مي كشه!!! مينا جان و آجي فاطمه لطفا منو از ليست دوستاتون حذف كنين،ممكنه روتون اثر سوء بذارما...از ما گفتن بود!!!!! 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آدم شرم اش مياد اينجا نمره هاشو بگه...اين چه وضعيه!!!!!!خدا رو شكر هنوز نمره هاي ما نيومده...يه سري خرخون اومدن تو اين انجمن...من ديگه جام اينجا نيست! نمره ها رو مي بينم سرم سوت مي كشه!!! مينا جان و آجي فاطمه لطفا منو از ليست دوستاتون حذف كنين،ممكنه روتون اثر سوء بذارما...از ما گفتن بود!!!!! انشالله که نمره های تو هم عزیزم خیلی خوب میشن :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آدم شرم اش مياد اينجا نمره هاشو بگه...اين چه وضعيه!!!!!!:icon_razz:خدا رو شكر هنوز نمره هاي ما نيومده...يه سري خرخون اومدن تو اين انجمن...من ديگه جام اينجا نيست! نمره ها رو مي بينم سرم سوت مي كشه!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مينا جان و آجي فاطمه لطفا منو از ليست دوستاتون حذف كنين،ممكنه روتون اثر سوء بذارما...از ما گفتن بود!!!!! این چه حرفیه آجی جونم ، شما تاج سری ایشالله نمره های تو هم که اومد ، همه بالای 18 شه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خر خونا حداقل بگو ، درس خون 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ حداقل بگو ، درس خون آخه از درس خون گذشتید 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آخه از درس خون گذشتید تا اونجایی که یادم میاد ، ترمای پیش وقتی نمراتتو اینجا مینوشتی ، همه بالای 18 بود 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تا اونجایی که یادم میاد ، ترمای پیش وقتی نمراتتو اینجا مینوشتی ، همه بالای 18 بود این ترم ملاکه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ این ترم ملاکه اصلا هم اینطور نیست ، همه ی ترما ملاکه :vahidrk: بچه خرخون 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اصلا هم اینطور نیست ، همه ی ترما ملاکه :vahidrk:بچه خرخون با منی؟؟ معدل کلت رو بگو خرخون مغلوم شه اون وقت 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ این چه حرفیه آجی جونم ، شما تاج سری ایشالله نمره های تو هم که اومد ، همه بالای 18 شه :hapydancsmil: گرچه مي دونم بعضياشو بالاي 18 نمي شم ولي اميدوارم همين طور بشه اونم عموميا!!!!!!...مرسي آجي انشالله که نمره های تو هم عزیزم خیلی خوب میشن :hapydancsmil: مرسي عزيزم...خدا از دهنت بشنوه! خر خونا ولي در هر صورت راست ميگه ...خرخونا 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ با منی؟؟ معدل کلت رو بگو خرخون مغلوم شه اون وقت بله پس فک کردی با کی هستم . باشه خرخون معدل کل من 18.02 شده 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بله پس فک کردی با کی هستم . باشه خرخون معدل کل من 18.02 شده برا من حدود 15.60!! حالا کی خرخوونه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ برا من حدود 15.60!! حالا کی خرخوونه؟؟ مگه این ضرب المثل رو نشنیدی که از قدیم گفتن همانا تمامی کسانی که معدل بالای 15 دارند ، خرخون محسوب میشوند ..... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ مگه این ضرب المثل رو نشنیدی که از قدیم گفتن همانا تمامی کسانی که معدل بالای 15 دارند ، خرخون محسوب میشوند ..... سخنی از مادر عروس 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سخنی از مادر عروس باور کن ، ضرب المثل معروفیه باید قبول کنی ، تو هم خرخونی 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ باور کن ، ضرب المثل معروفیه باید قبول کنی ، تو هم خرخونی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده