pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به به چشمم روشن.... بلند کردن دست روی علما و رفقای ما..... :zadan: خوب شد خودت اعتراف کردی،راهنمایی های لازم را انشالله در سونای بخار به شما خواهم کرد. یک نوشابه کانادا خنک هم اونجا برات باز میکنم،حالت جا بیاد. :girl_yes2: شچ برادر پس اون لونگ من هم برام بیار تا من برم کانادا بخرم :w410: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حاج اقا منم مسئلـۀ ٌ با استادی که سر جلسه امتحان سوالای بی ربط ازت می پرسه باید چه کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حاج اقا منم مسئلـۀ ٌ با استادی که سر جلسه امتحان سوالای بی ربط ازت می پرسه باید چه کنیم؟ مدل جدیده؟ مگه استاد سر جلسه از دانشجو سوال میپرسه؟؟!!! معمولا دانشجو میگه استاد جان مادرت بیا یک سوال دارم. 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نمره های مارو ندادن هیچکدومشونو نه کارگاه نه آزمایشگاه نه ما بقی الامتحانات 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ مدل جدیده؟ مگه استاد سر جلسه از دانشجو سوال میپرسه؟؟!!! معمولا دانشجو میگه استاد جان مادرت بیا یک سوال دارم. آره والا دیوانه کرد منو هی می اومد شعر می خوند می خندید دوباره می اومد می پرسید تو خونتون کجاست؟؟ و ... نفهمیدم چی نوشتم!! یه سوالم جا انداختم ......... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حاج اقا منم مسئلـۀ ٌ با استادی که سر جلسه امتحان سوالای بی ربط ازت می پرسه باید چه کنیم؟ هی وای من :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بچه های گرایش سیالات بودن البته اونا هم درسی به نام انتقال جرم ندارن ها. انتقال حرارت 2 دارن.شاید اسم یه فصلشو شنیده بودی فک کردی اسم خود درسه به جان آغا یه بار مشرف شده بودیم سالن امتحانات بعد یکی از بچه های خوابگاه که مکانیکی بود هم قبل از ما امتحان داده بود ازش پرسیدیم امتحان چی داشتی؟ گفت انتقال جرم من بی تقصیرم..اون توهم داشته:ws54: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آره والادیوانه کرد منو هی می اومد شعر می خوند می خندید دوباره می اومد می پرسید تو خونتون کجاست؟؟ و ... نفهمیدم چی نوشتم!! یه سوالم جا انداختم ......... خوب حتما قصد خیری داشته :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آره والادیوانه کرد منو هی می اومد شعر می خوند می خندید دوباره می اومد می پرسید تو خونتون کجاست؟؟ و ... استاد خواهر است یا برادر؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوب حتما قصد خیری داشته :banel_smiley_52: 60 سالشه!! استاد خواهر است یا برادر؟ :JC_thinking: پدر است!! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ استاد خواهر است یا برادر؟ :JC_thinking: شما استاد های برادرتون میاد ازتون ادرس خونه میگیره یا استاد های خواهرتون 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ 60 سالشه!! مگه 60 ساله ها دل ندارن؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ 60 سالشه!! پدر است!! خوب بگو ما خونه نداریم کارتون خوابیم :icon_pf (34): یه بار این طوری بگی دمش رو می زاره رو کولش و میره 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ واقعا ممنونم از توصیه های عملیتون :banel_smiley_4: تازه شارژر لپتاپمم خرابه تا 15 مین دیگه نابود میشم خوش به حالت لپ تاپ داری؟:eyepopping: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ 60 سالشه!!پدر است!! همیشه میگویند که دود از کُنده بلند میشه..... پدر هم پدر های قدیم..... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ شما استاد های برادرتون میاد ازتون ادرس خونه میگیره یا استاد های خواهرتون ما به همه آدرس میدیم.... از پیرمرد و کودک،مرغ و خروس و اردک..... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ همیشه میگویند که دود از کُنده بلند میشه..... پدر هم پدر های قدیم..... نگفتی این حکمش چی بود؟ خدایی مونده بودم واسه چی داره می پرسه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ما به همه آدرس میدیم.... از پیرمرد و کودک،مرغ و خروس و اردک..... پس الکی نیست جلو پاتون ترمز می زنند همه جا امارتون در رفته :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نگفتی این حکمش چی بود؟ خدایی مونده بودم واسه چی داره می پرسه ازش بپرس بو مامور ثبت احوالی یا مامور شهرداری :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ما به همه آدرس میدیم.... از پیرمرد و کودک،مرغ و خروس و اردک..... واسه همینه که بهت می گن حاجی در خدمت باشیم دیگه خوب بگو ما خونه نداریم کارتون خوابیم :icon_pf (34): یه بار این طوری بگی دمش رو می زاره رو کولش و میره می انداختم اونوقت می گفت برو تو کارتن خوابی تو بکن مگه 60 ساله ها دل ندارن؟ زیادی دلش گنده است فکر کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده