الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ الان بحث سر چیه سر سريال فوق العاده و ديدني ستايش! واااااااااقعا مزخرفه! كلا هركي با ستايش ارتباط داشته باشه ميميره كسي هم كه بخواد فرار كنه بايد بميره! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اره خودم تاپیک رو زدم اما تا الان نفهمیدم سر چی دعوا می کنیم بابا فیلم ایرانی یعنی این 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اره خودم تاپیک رو زدم اما تا الان نفهمیدم سر چی دعوا می کنیم بابا فیلم ایرانی یعنی این آها راس ميگي زيادي ايرانيه ديگه از ايناس كه ميخوان ثابت كنن آخر همه فيلماي ايراني خوب تموم نميشه همش شعاره! به بزرگترت اعتماد نكني ميپوكي از دست پليس فرار كني ميتركي!! 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ البته تا جایی که من میدونم فکر میکنم بشه با MRI یا FMRI تا حدی الزایمر رو تشخیص داد. اما در مورد سریال با دوستان موافقم خوبه اگه میخوایم انتقاد کنیم هم اول یکمی تحقیق کنیم . واقعا تو این دورانی که اعصاب راحت داشتن سخته ، نباید وقت خودمون با این سریالها پر کنیم. 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آها راس ميگي زيادي ايرانيه ديگه از ايناس كه ميخوان ثابت كنن آخر همه فيلماي ايراني خوب تموم نميشه همش شعاره! به بزرگترت اعتماد نكني ميپوكي از دست پليس فرار كني ميتركي!! اینکه پسره خوب نشد میدونی دلیلش چی بود ؟ مامان همش دعا میکرد بعد که به من گفت مرگ مغزی شده گفتم مادر من اگه این سریال پر بیننده بیمار مرگ مغزیش برگرده که دیگه کسی اهدای عضو نمیکنه !!! همه میگن دعا میکنیم بر میگرده واسه همین مجبور بودن بکشنش 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ البته تا جایی که من میدونم فکر میکنم بشه با mri یا fmri تا حدی الزایمر رو تشخیص داد. اما در مورد سریال با دوستان موافقم خوبه اگه میخوایم انتقاد کنیم هم اول یکمی تحقیق کنیم . واقعا تو این دورانی که اعصاب راحت داشتن سخته ، نباید وقت خودمون با این سریالها پر کنیم. آخه اون موقع اصلا mri كجا بود؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اینکه پسره خوب نشد میدونی دلیلش چی بود ؟مامان همش دعا میکرد بعد که به من گفت مرگ مغزی شده گفتم مادر من اگه این سریال پر بیننده بیمار مرگ مغزیش برگرده که دیگه کسی اهدای عضو نمیکنه !!! همه میگن دعا میکنیم بر میگرده واسه همین مجبور بودن بکشنش راس گفته بنده خدا! خو نه كه فيلماي ما همش آموزندس...ملت ميبينن ياد ميگيرن به جاي اهداي عضو جلسه ميذارن دعا ميخونن طرف خوب شه! 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آخه اون موقع اصلا mri كجا بود؟؟؟ خب من که نگفتم گاف نداره یا طرفداری هم نکردم فقط واسه اینکه گفتین خنده داره واسه الزایمر MRI تجویز کردن ، گفتم این کار انجام میشه حالا دیگه نمیدونم بوده یا نبوده ، من که فکر نکنم بوده اون زمان 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ من خودم تو سریال قهوه تلخ تو یه قسمتش که فضای باز بود دوربین مدار بسته دیدم:دی!!!! از این سوتیا زیاده بابا 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ یه قسمت که طاهر داشت یه چیزی میفروخت به یارو مدارک میده میگه بفرمایید اینم کارت ملی... 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اون کرم مای با بسته بندی فعلی رو میز توالت انیس هم اضافه کنید... لامپای کم مصرفشون... از مزخرف ترین فیلمایی که تا حالا دیدم..... 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ کارت ملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنی!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ فکر کنم کارگردانه یادش رفته فیلم رو بر اساس چه سالی ساخته بود! هرچی دم دستش باشه دریغ نمیکنه!!! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اشتباهی مثل عوض شدن لباس هست و همیشه هم پیش میاد ولی اینکه تو داستان مربوط به دهه 60بیان از mri و کارت ملی بگن دیگه خیلی حرفه. 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ در حالی که تقریبا همه مان به یاد داریم که در سالهای دهه 60 خانم ها بیشتر لباس های تیره می پوشیدند و کمتر کسی با مانتوهای رنگ یاسی و صورتی دیده می شد، حتی دانش آموزان هم در دهه 60 مانتو، شلوار و مقنعه های تیره می پوشیدند. الانش هم همه رنگ تیره دارند،مثلا میخواستن بگن ما از اول روشن فکر بودیم،در حالیکه همیشه تیره فکر بوده و هستند. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ الانش هم همه رنگ تیره دارند،مثلا میخواستن بگن ما از اول روشن فکر بودیم،در حالیکه همیشه تیره فکر بوده و هستند. بزن دست قشنگه رو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده