danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ میدونید که من مشغول خدمت ملعون سربازی هستم. متاسفانه یگان ما سرباز کم داره و من معلوم نیست که تا کی باید هفته ای 3 شب پست بدم.البته در اینده میشه هفته ای یکبار 2 محل برای پست هست و در یک محل صندلی و میز و چراغ وجود داره و من میتونم کتاب بخونم. چون واقعا سر پست حوصله ام سر میره.موبایل هم که استفاده میکنم و اینترنت میرم و بازی میکنم.همش پر از استرس هست که یک وقت متوجه نشند. من از شما میخوام کتاب های خوب و موجود در بازار پیشنهاد بدید .فقط دقت کنید که کتاب کمیاب نباشه و خیلی گرون هم نباشه.ترجیحا رمان. خواهشا از پیشنهاد کتاب های دینی و اسلامی خودداری کنید. با ذکر نام کتاب و نویسنده باشه. البته خودم کتاب سال های سگی را خریدم و هنوز شروع نکردم به خوندن .نظرتون در موردش چیه؟؟ 14 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ راستی از رمان های عشقولانه خوشم نمیاد . اما از رمان های جنایی و معمایی و کاراگاهی بسیار خوشم میاد. توجه کنید کتاب هایی را پیشنهاد بدید که از کتاب فروشی ها بشه خریدش 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ کتاب های کالین فالکنر خوبه اگه بحث فانتزی تر (مثل هری پاتر نه ولی واقعیتای تاریخی رو رمان کرده مثلا کتاب شیطان در کشتیش واقعا خوندیه من اولین کتابی که معرفی میکنم به همه همینه) میخوای خوبه خوشه های خشم خوبه کتابیه که همه باید بخونن اگه با شم کمدی میخوای زنان کوچک خیلی خوبه (کارتونش رو هم میداد خیلی سالها پیش) راستی اگه پرینتر داری خلاصه چنتا رمان باحال رو دارم بدم پرینت بگیری فک کنم کلا 100 صفحه حدودا هست 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ کتاب های کالین فالکنر خوبه اگه بحث فانتزی تر (مثل هری پاتر نه ولی واقعیتای تاریخی رو رمان کرده مثلا کتاب شیطان در کشتیش واقعا خوندیه من اولین کتابی که معرفی میکنم به همه همینه) میخوای خوبه خوشه های خشم خوبه کتابیه که همه باید بخونن اگه با شم کمدی میخوای زنان کوچک خیلی خوبه (کارتونش رو هم میداد خیلی سالها پیش) راستی اگه پرینتر داری خلاصه چنتا رمان باحال رو دارم بدم پرینت بگیری فک کنم کلا 100 صفحه حدودا هست کتاب خوشه های خشم مال کالین فالکنر هست؟؟ من از کتاب های فانتزی مثل هری پاتر خوشم نمیاد.چون از خرافات متنفرم. مثلا الان 2 سال هست که حتی فیلم ترسناک کمی میبینم.با این که خیلی به این سبک و هیجانش علاقه دارم. راجب کتاب شیطان در کشتیش هم بیشتر توضیح بده 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ کتاب خوشه های خشم مال کالین فالکنر هست؟؟من از کتاب های فانتزی مثل هری پاتر خوشم نمیاد.چون از خرافات متنفرم. مثلا الان 2 سال هست که حتی فیلم ترسناک کمی میبینم.با این که خیلی به این سبک و هیجانش علاقه دارم. راجب کتاب شیطان در کشتیش هم بیشتر توضیح بده نویسنده ی خوشه های خشم جان اشتاین هست واقعا معرکه اس پردنده ای به نام آذربادهم خوبه....بهترین کتاب زندگیمه کلیدر 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نویسنده ی خوشه های خشم جان اشتاین هست واقعا معرکه اسپردنده ای به نام آذربادهم خوبه....بهترین کتاب زندگیمه کلیدر پردنده ای به نام آذربادهم خوبه سبک؟ موضوع؟ اسم نویسنده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ پردنده ای به نام آذربادهم خوبهسبک؟ موضوع؟ اسم نویسنده؟؟ موضوعش انسانی روانیه ریچارد باخخخخخخخخخخخخخخخخ 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ کتاب خوشه های خشم مال کالین فالکنر هست؟؟من از کتاب های فانتزی مثل هری پاتر خوشم نمیاد.چون از خرافات متنفرم. مثلا الان 2 سال هست که حتی فیلم ترسناک کمی میبینم.با این که خیلی به این سبک و هیجانش علاقه دارم. راجب کتاب شیطان در کشتیش هم بیشتر توضیح بده نه خوشه های خشم معروفه که همونجور که مینا گفت فوق العادست و مال جان اشتاین بک نه مثل هری پاتر نیست گفتم که مثل اونا نیست یه داستان تاریخی واقعی رو بر میداره از توش یه داستان دیگه درمیاره مثلا همون شیطان در کشتی داستان مسافرای کشتی باتاویا هستش که متعلق به کمپانی هند شرقی - هلند هستش و نزدیک استرالیا غرق میشه این داستان اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست فقط میتونه اوج حیوانیت انسان رو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ کتاب های ساراماگو رو بخون.خوشت میاد ( کوری-بینایی-مرد تکثیر شده-دخمه-بلم سنگی-بالتازار و بلیموندا-...) صد سال تنهایی رو اگه نخوندی حتما بخون.مارکز هر چی تونستی بخون کتاب های دن براون هم معمایی هست و اطلاعات خوبی میده 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم برای خود آزاری کتاب خوبیه 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام اگه كتاباي معمايي- جنايي - كارآگاهي ميخوني ميتوني كتاباي آگاتا كريستي(خالق پوارو) و سيدني شلدون و ماري هيگينگز كلارك رو بخوني. هم سرگرم كننده هستن هم با قيمت معمولي تو بازار به وفور يافت ميشن. اينم لينك عنواناي بعضي كتاباي سيدني شلدون و آگاتا كريستي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من واقعا کتاب خوب ترجمه شده ندیدم ولی به هر حال یه چندتا کتاب قدیمی یادم میاد بهت میگم... اگر بوف کور رو نخوندی هرچه زودتر بخون... خل میشی البته... ساعت ساز نابینا رو بخون... تازگی مثل اینکه ترجمه شده... دوستم به من کادو داد... ترجمش خوبه... فیه ما فیه رو اگر میخوای مغزت حسابی رشد کنه و یه خط بخونی نیم ساعت کف کنی بخون... نبرد من رو بخون اگر نخوندی... 1984 رو بخون... سقوط 79 رو بخون... خیلی عالی بود... البته عمرا وزارت فساد بزاره اینها درست و حسابی بیاد بیرون... احتمالا نصفش رو حذف کردند... اکتبر قرمز رو بخون... این رومان هست... ولی عشقی نیست و آبکی هم نیست... در مورد یک زیر دریایی روسیه ی شوروی (بزرگترین زیر دریایی اتمی دنیا) هست که میره زیر یک های آلاسکا گیر میکنه... با 64 تا موشک قاره پیما با کلاهک هسته ای... بازم یادم بیاد میگم بهت... 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلاماگه كتاباي معمايي- جنايي - كارآگاهي ميخوني ميتوني كتاباي آگاتا كريستي(خالق پوارو) و سيدني شلدون و ماري هيگينگز كلارك رو بخوني. هم سرگرم كننده هستن هم با قيمت معمولي تو بازار به وفور يافت ميشن. اينم لينك عنواناي بعضي كتاباي سيدني شلدون و آگاتا كريستي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا کتابهای Arthur Conan Doyle رو بهش نگفتی ؟ خالق Sherlock Holmes... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ کتابهای مارکز و اگر میخوای بخونی چاپهای قدیمشو گیر بیار جدیدا همشو سانسور کردند کل موضوعهاش عوض شده....... 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ mamnoon.lotfan digaran ham pishnahad bedan 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ رفیق نمیدونم خوشت میاد به هر حال پیشنهاده و نیچه گریه کرد ....اروین یالوم شیطان در کشتی....فاکنر غروب بتان....نیچه زرتشت...نیچه کتابای آقای نراقی....مخصوصا جامعه شناسی خودمانی همینا فک کنم خوبه بازم میام البته:دی بعد اینا عقاید یک دلقک هم خوبه(هاینریش بل)...:دی 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ رفیق نمیدونم خوشت میاد به هر حال پیشنهادهو نیچه گریه کرد ....اروین یالوم شیطان در کشتی....فاکنر غروب بتان....نیچه زرتشت...نیچه کتابای آقای نراقی....مخصوصا جامعه شناسی خودمانی همینا فک کنم خوبه بازم میام البته:دی بعد اینا عقاید یک دلقک هم خوبه(هاینریش بل)...:دی عقاید یک دلقک خیلی قشنگ بود... ولی فکر کنم با کتاب های نیتچه و کلا فلسفی در اون حد حوصلش سر بره نصفه شبی... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اما از رمان های جنایی و معمایی و کاراگاهی بسیار خوشم میاد. رمانای مایکل هم بد نیست 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چرا بقیه هیچی نمیگند ؟ اینهمه کاربر توی این سایت هست هنوز 20 تا کتاب هم معرفی نشده به دنی... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ کتابایی که من معرفی کنم فکر نکنم خوشش بیاد. فکر نکنم سلیقه من با 80% جامعه یک باشه. هر کی جنایی میخونه بیاد معرفی کنه. خوب چی میخونی مگه ؟ خوب اتفاقا سلیقه ی بیشتر ما اینجا با 80 درصد جامعه فرق داره... مثلا یکی دوتا از بچه ها که الان اینجا کامت دارند کتابایی رو میخونند که از هر 10000000 نفر یک نفر اسمشون رو شنیده... بگو دیگه... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده