b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ دقت کنید برخلاف فیلم های تلوزیون اسم هیچکدام اسفندیار، سهراب، کیانوش، مهرشاد، مهران و .... نیست. نام سهراب چه چیز به یاد شما می آورد؟ نام ندا چه؟ کیانوش؟ و .... تجاوز به زن باردار روبرو شوهرش تجاوز به دختر بچه روبرو پدر و برادرش... تنها ذره ای از این جنایت در اصفهان . . . 22 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ هم سید هستند هم سادات هستند... هم محمد امین هستند... هم حسین و حسن و اصغر و عباس و رضا هستند... من الان اگر یه چیزی بگم به همه توهین میشه... ولی همتون دارید به همون چیزی فکر میکنید که من دارم فکر میکنم... 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب من الان بیخ گوششونم بوی مذهب داره نشئه میکنه اینجا منو البت مذهب داریم تا مذهب قضیه کبک هست مال بیشترشون! 10 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب من الان بیخ گوششونمبوی مذهب داره نشئه میکنه اینجا منو البت مذهب داریم تا مذهب قضیه کبک هست مال بیشترشون! مذهب واقعی همینه که اونجا می بینید. مطمئن باشید. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ مذهب واقعی همینه که اونجا می بینید.مطمئن باشید. واقعی!! خودش چی هست؟ بیسکویته؟تو جیب جا میشه؟ 7 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ واقعی!!خودش چی هست؟ بیسکویته؟تو جیب جا میشه؟ تو جیب نه ولی تو ذهن جا میشه ... یعنی جاش میدن ...از چاقو هم برنده تره:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ هم سید هستند هم سادات هستند... هم محمد امین هستند... هم حسین و حسن و اصغر و عباس و رضا هستند... من الان اگر یه چیزی بگم به همه توهین میشه... ولی همتون دارید به همون چیزی فکر میکنید که من دارم فکر میکنم... دخیخا" دارم به همون می فکرم 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ مذهب واقعی همینه که اونجا می بینید.مطمئن باشید. هزار ساله من دارم اینو میگم... شاید صد هزار بار این رو تا حالا گفتیم... مگه ملت قبول میکنند... 6 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ هزار ساله من دارم اینو میگم... شاید صد هزار بار این رو تا حالا گفتیم... مگه ملت قبول میکنند... بس فکر می کنی چرا هنوز اینجوری موندیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب اين اسماشون من و كشته.... يه اسم توشون كمه اگه گفتين؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . غضنفر 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بس فکر می کنی چرا هنوز اینجوری موندیم؟ بحثش خیلی خیلی طولانیه... تا حالا شاید در صد تا تاپیک در موردش بحث شده... شما بگو وقتی به کسی که از یکی از بهترین دانشگاه های کشور فارق التحصیل شده میگیم چرا فلان مسئله اینطوری هست میگه "قرآن گفته پس درسته"... ما چی میتونیم بگیم... وقتی 90 درصد مردم قبول نمیکنند که دین مشکل داره چکار میشه کرد ؟ ما با ملتی بی سواد و ناتوان رو به رو هستیم... هیچ راه حلی هم براش وجود نداره... شاید بشه میزان این ناتوانی ها رو با بالابردن درک مردم کم کرد... شاید... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ بحثش خیلی خیلی طولانیه... تا حالا شاید در صد تا تاپیک در موردش بحث شده... شما بگو وقتی به کسی که از یکی از بهترین دانشگاه های کشور فارق التحصیل شده میگیم چرا فلان مسئله اینطوری هست میگه "قرآن گفته پس درسته"... ما چی میتونیم بگیم... وقتی 90 درصد مردم قبول نمیکنند که دین مشکل داره چکار میشه کرد ؟ ما با ملتی بی سواد و ناتوان رو به رو هستیم... هیچ راه حلی هم براش وجود نداره... شاید بشه میزان این ناتوانی ها رو با بالابردن درک مردم کم کرد... شاید... اگه بخواي يه همچين كار رو براي ملت انجام بدي كه دركشون رو بالا ببري ورميدارن بهت يه انگ مرتد از اين چرنديات بهت ميچسبونن.... آقا اصلا خلايق هر چه لايق 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اگه بخواي يه همچين كار رو براي ملت انجام بدي كه دركشون رو بالا ببري ورميدارن بهت يه انگ مرتد از اين چرنديات بهت ميچسبونن....آقا اصلا خلايق هر چه لايق اووووووووه... نمیدونی تا حالا چه چیزایی بهم گفتند... البته من سعی نکردم فهم کسی رو بالا ببرم... چون به زور نمیشه کسی رو آدم کرد... ولی به هر حال همین که نظرم رو میگم از این حرف ها زیاد میشنوم... اینجا که خیلی وقته حرفی نمیزنم... توی مهندسان یک کالکشن 12 تایی از پیام های "به زودی میاییم سرت رو میبریم" داشتم... دقیقا... خلایق هر چه لایق... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اووووووووه... نمیدونی تا حالا چه چیزایی بهم گفتند... البته من سعی نکردم فهم کسی رو بالا ببرم... چون به زور نمیشه کسی رو آدم کرد... ولی به هر حال همین که نظرم رو میگم از این حرف ها زیاد میشنوم... اینجا که خیلی وقته حرفی نمیزنم... توی مهندسان یک کالکشن 12 تایی از پیام های "به زودی میاییم سرت رو میبریم" داشتم... دقیقا... خلایق هر چه لایق... وافن جان اينجا نميشه در رابطه با سرت ميبريم يه چي بگم الان برات اگه امكانش باشه پيام خصوصي ميفرستم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب این که چیزی رو ثابت نمیکنه. سخت گیرانه هست که بخوایم بخاطر اسامی و یه سری احتمالات پشتش ، جریان رو تعمیم بدیم. الان مثلا کسی میتونه مطمئن باشه که افرادی به اسم سهراب و مهرشاد و . . . تا بحال در ایران به کسی تجاوز نکردن!؟ چیزی که زیاده آمار تجاوز. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اونهایی که با استفاده اسامی ایرانیان کهن در فیلم ها میخواهند ایرانی رو خراب کنند و عرب و بالا ببرند در اصل دارند عکس قضیه عمل میکنند...... این عربها ازاولش با تجاوز وارد زندگی مردم ایران شدند پس اگر اسم اینها سید هست و پسوند عربی دارند پس نباید ازشون توقع بیشتر داشت خب یک دوره ای به اجدادشون تجاوز شده عقده اش مونده تو وجودشون این شدند الان.............. 4 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ درسته صدا و سیما غلط زیادی میکنه ولی ربطی هم به اسم نداره ها!! نام سهراب چه چیز به یاد شما می آورد؟ نام ندا چه؟ کیانوش؟ و .... یعنی توی شهدای راه آزادی (جنبش سبز) کسی با اسامی اسلامی ندیدید شما؟!اگه نمی شناسید (که بعید میدونم)کافیه یه سرچ کنید!اگه واسه انجمن مشکل ایجاد نمیکرد اسامی رو همین جا میذاشتم! منصفانه تر قضاوت کنیم! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب از نظر من هم خیلی نمیتونه دلیل و مدرک باشه. آخه یه بحثی هم هست امروزه والدین خیلی آگاهانه برای فرزندانشون نام انتخاب میکنند! 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چرا فقط بهش فکر میکنید؟خب به زبون هم بیارید اینا یه مشت بسیجی بودن.گندش هم که دراومد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده