رفتن به مطلب

من به دوستی با جنس مخالف نیاز دارم !

EOS

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا یک بحث ساده رو چقدر میپیچونین

یعنی دوس دختر/پسر داشتن اینقدر عجیبه که بحث میکنین؟:ws3:

:ws3:

الان من احساس میکنم دارین جنبه نیاز جنسی رو بررسی میکنین نه کل قضیه!

واسه همین میگم یکی بیاد نتیجه گیری کنه بره پیک ارش این بحث:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیخواستم چیزی بگم ولی واقعا نشد بی تفاوت بمونم!واقعا متاسفم که هنوز داریم سر این مسائل بحث میکنیم..کامنتها واقعا تاسف اور بودن....!

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیخواستم چیزی بگم ولی واقعا نشد بی تفاوت بمونم!واقعا متاسفم که هنوز داریم سر این مسائل بحث میکنیم..کامنتها واقعا تاسف اور بودن....!

دیدین که منم خواستم بحث رو تموم کنن ولی خوب واسه بعضی ها هنوز جای سواله

خودتون که دیدین

حالا لطفا به نظرات بقیه احترام بذارین همه دارن شرکت میکنن که مشکلات یک عده حل بشه

درسته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

این کامنت! که تاسف بار تر هست که چیزی نمیگید و قضاوت رو میگید فقط!

نظر خودت رو هم بگو لطفا!

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر می کنم از عنوان تاپیک موضوع مورد نظرم مشخص باشه :ws37:

تقریبا تمام دوستان و اطرافیان من حتما با یه جنس مخالف دوست هستن (اشاره ای به میزان صمیمیت و روابط نمی کنم چون این موضوع مد نظرم نیست )

هر وقت ازشون می پرسم که چرا طرفت حتما باید جنس مخالف باشه می گن "یه سری نیاز هست که فقط جنس مخالف می تونه برآورده کنه یه صحبت هایی هست که با جنس مخالفت می تونی خیلی راحت تر بیان کنی " :ws52:

حالا سوالم اینه که به نظر شما :

_چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟

_اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟

_حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟!

جالبه همیشه دوستان منم همینو میگفتند که نیازه و انساس با احساس نیاز داره مدتی فکر میکردم نکنه من مشکلی بیماری چیزی دارم که نیازش رو به عنوان دوستی با جنس مخالف حس نمیکنم

البته جایی دوست از جنس مخالف رو هیچوقت خواهر برادر برای هم نمیتونند پر کنند

من مخالف دوستی نیستم اما نه تو جامعه ما جامعه ای که حتی الان در پی جدا کردن دختر و پسر توی دانشگاهس

بلکه توی جامعه ای که از کودکی دختر و پسر با هم باشند و درک صحیحی از دوستی داشته باشند

من به هیچ عنوان باور نمیکنم که طرف میگه دوستم و هیچ کار خطایی نمیکنم

اولین کارشون دست دادن و در آغوش کشیدن همه حالا برو ......

• Like 5
لینک به دیدگاه
جالبه همیشه دوستان منم همینو میگفتند که نیازه و انساس با احساس نیاز داره مدتی فکر میکردم نکنه من مشکلی بیماری چیزی دارم که نیازش رو به عنوان دوستی با جنس مخالف حس نمیکنم

البته جایی دوست از جنس مخالف رو هیچوقت خواهر برادر برای هم نمیتونند پر کنند

من مخالف دوستی نیستم اما نه تو جامعه ما جامعه ای که حتی الان در پی جدا کردن دختر و پسر توی دانشگاهس

بلکه توی جامعه ای که از کودکی دختر و پسر با هم باشند و درک صحیحی از دوستی داشته باشند

من به هیچ عنوان باور نمیکنم که طرف میگه دوستم و هیچ کار خطایی نمیکنم

اولین کارشون دست دادن و در آغوش کشیدن همه حالا برو ......

من هم مثل شمام هیچ احساس خاصی به جنس مخالف ندارم و فک کنم که منم مشکلی دارم

چون هیچ نیاز خاصی ندارم که بخوام جنس مخالف برام تامینش کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

مسيرشم ميتونه درستو سالم باشه!!!

بستگي داره تفكرت از دوس دختر/پسر بازي چي باشه!!!

اصلا این حرف رو نزن کدوم مسیر سالم

ساده نباشید در دوستی دختر و پسر طرفین فقط به دنبال نیازهای جنسیشون هستند با عرض شرمندگی باید گفت مخصوصا پسرهای جامعه ما والا برای چی باید دنبال یه دختر بیافتند

اصلا مسیرش دست طرفین نیست اینو مطمئن باش

چه لذتی میبرید چند خط میتونید بنویسید......

دق کردم:ws44:

بمیرم برات

به حق چیزهای ندیده و نشنیده !!!

چرا این نیاز دوستی،اینقدر در نسل جدید مطرح میشه،پس تکلیف گذشتگان ما چه میشود؟

چون در گذشته سن ازدواج پایین بوده مادر بزرگ و مادر من دو نسل قبل من هستند که در سن من ازدواج کرده بودنند و صاحب بچه هم بودنند سنشون اصلا به حدی نمیرسیده که دنبال دوستی بروند

• Like 11
لینک به دیدگاه
ممنونم از نظرت :icon_gol:

با این جمله ات کاملا موافقم

اما می تونی یه کم بیشتر توضیح بدی که منظورت از آرامش چیه ؟

منظورت اینه که نوع آرامشی که داری متفاوته یا کلا آرامشی که از این طریق به دست میاد رو بالا تر از روابطی که بهشون اشاره کردی می دونی :ws52:

آرامشی که در رابطه با جنس مخالف فقط میشه بهش رسید.

می تونه تا این حد پاک باشه (مث همون پسر با مادر و دختر با پدرش) یا یه دختر و پسری که حریمشو درک کردن ... یا بین دو جنس مخالفی که به نوعی ادای یه دوستی پاک رو در میارن!!!

در هر صورت این ذات یه همچین رابطه هاییه که خواسته یا ناخواسته به آدم آرامش بده..(ورای خواسته های شخصی خوب یا بد آدما یا رابطه های احساسی که کاملن بحثش جداس!!!)

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکر می کنم از عنوان تاپیک موضوع مورد نظرم مشخص باشه :ws37:

تقریبا تمام دوستان و اطرافیان من حتما با یه جنس مخالف دوست هستن (اشاره ای به میزان صمیمیت و روابط نمی کنم چون این موضوع مد نظرم نیست )

هر وقت ازشون می پرسم که چرا طرفت حتما باید جنس مخالف باشه می گن "یه سری نیاز هست که فقط جنس مخالف می تونه برآورده کنه یه صحبت هایی هست که با جنس مخالفت می تونی خیلی راحت تر بیان کنی " :ws52:

حالا سوالم اینه که به نظر شما :

_چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟

_اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟

_حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟!

اون همون مثبت منفی هستن که همو جذب مبکنن.

اما رئانشناسا میگن اگه پدری دخترشو باهاش خوب رفتار کنه وموقعی کهمیاد اونو در اغوش بگیره با محبت نیاز اون دختر به جنس مخالف برا دریافت محبت کمتر میشه.

پدر اگه با بچه هاش ومادر هم همینطور دوست باشه (بی حیایی نه)خیلی از روابط نسنجیده دختر ها وپسر ها کم میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود.

چرا شماها فکر میکنید پدر جای یه دوست پسر رو میتونه بگیره؟ پس با این حساب دخترا در صورت داشتن رابطه ی خوب با پدرشون ازدواج هم نکنن مشکلی پیش نمیاد براشون.

دوست از جنس مخالف برا دخترا خیلی خوبه. البته اگه تابوها تو این زمینه شکسته بشه و ناراحتی های ناشی از پنهانکاری پیش نیاد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود.

چرا شماها فکر میکنید پدر جای یه دوست پسر رو میتونه بگیره؟ پس با این حساب دخترا در صورت داشتن رابطه ی خوب با پدرشون ازدواج هم نکنن مشکلی پیش نمیاد براشون.

دوست از جنس مخالف برا دخترا خیلی خوبه. البته اگه تابوها تو این زمینه شکسته بشه و ناراحتی های ناشی از پنهانکاری پیش نیاد.

ببخشید پس رابطه پسر با دختر چی توش داره؟:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه

باسلام خدمت دوستان عزیز

چراداریم خودمون روگول میزنیم؟

دوستی سالم یعنی چی؟خوب اگه سالم هست باپسردوست بشه چرامیریم سمت دختر؟

اون چیزی که همه بهش

نیازدارنددرارتباط باجنس

مخالف فقط نیازجنسی است نیازی که دوبعدداره

جسمی

روحی

دوستی سالم که همه ازاون دم میزننددرصورتیکه 90درصدماداریم خودمون روفریب میدیم شامل نیازروحی جنسی ست

که بیشتراون دوستیهای سالم

دردرازمدت به سمت نیازجنسی جسمی کشیده خواهدشد،شک نکنیدوگرنه پایدارنخواهدبود!

تنهاچیزی که یه پسرودخترروبه مدت طولانی کنارهم نگه

میداره ارضاءمیل جنسی است!

شمااین حس روازرابطه میان دوجنس حذف کنیددلیل دیگری برای ادامه رابطه باقی نمیماند

تمام آن احساسات وعواطف که ازآن صحبت شده واسم دوستی سالم روبه خودش گرفته درواقع ارضاء روحی میل جنسی ست

لذت بردن ازجنس مخالف!

وگرنه چرااین حس برای خواهرومادربرای پسرها

وبرادروپدربرای دخترهابوجودنمیآید؟

پس باقراردادن اسم مستعاربرحقیقت پوشش نگذاریم

درهمین انجمن نصف بیشترپسرها پاسخ مرادرپروفایل نمیدهند یاخیلی دیرپاسخ میدهنددرصورتیکه پاسخ یه دخترازاعضای انجمن رابه سرعت میدهند!چرا؟

این دوستی سالم وجوددارد امانه

دراین کشورکه جایی برای ارضاءمیل جنسی وجودندارددرارتباط دختروپسربالاخره تحریک وجوددارد!طرف که تحریک شده کجامیتواندمیل جنسی خودراارضاکند؟این حس دقیقاشبیه احساس گرسنگی

وتشنگی وسایرغرائزپاک انسانی

نیازبه تغذیه دارد یانه؟

درسایرکشورهای غیراسلامی مکانهایی برای ارضاءسالم این حس وجودداردپسربادوست دخترش فقط رابطه دوستی دارداماارضاء میل جنسی رادرجای دیگرانجام میدهد

امادرکشورماچی؟

مخلص کلام

چیزی که دررابطه میان پسرودختروجودداردکه بامحارم قابل ارضاء نیست میل جنسی

است!

• Like 10
لینک به دیدگاه

در این تاپیک، به نوعی هر کسی از نظری دفاع میکنه که خودش داره انجامش میده!!!

پس منطق پشت خیلی از نظرات نیست...

من خودم به شخصه مخالف این کار هستم...

چون دوستی سالم خیلی جاها میتونه اتفاق بیفته...

توی دانشگاه.. رابطه هم کلاسی ..

محل کار ... رابطه همکار بودن

چرا کسی که توی خیابون دوست میشه، به اون میگن دوستیه سالم؟؟؟؟

باید به نوع دوستی هم توجه بشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

مخلص کلام

چیزی که دررابطه میان پسرودختروجودداردکه بامحارم قابل ارضاء نیست میل جنسی

است!

مدینه گفتی و کردی کبابم.... :4564:

من هم از همون اول میگفتم،دوستان بهتره در هر بحثی نقاب نفاق را بزنند کنار و اصل هدف را بگن.

به قول شاعر،تموم این حرف بهانست،همه حرف عاشقانست،اگه من از تو گله دارم،عاشقتم همش بهانست..... :sigh:

• Like 12
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...