saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ ---------------------------------- به نظر من دو نوع دوستی با جنس مخالف داریم : _ گاهی فقط اون رابطه دوستانه مد نظره که در اصل فرد اصلا براش مهم نیست که طرف مقابلش دختره یا پسره (یعنی جنسیت براش مهم نیست ) و صرفا رابطه ای دوستانه ای که بینشون هست (در یه حد خیلی عادی و معمول ) مهمه _ اما گاهی جنسیت طرف مقابل خیلی مهم میشه و روابط خیلی صمیمانه تر می شه و حتی مطالبی رو که شاید به صمیمی ترین دوست هم جنسش نزنه به دوست پسر/ دوست دخترش می گه نوع اول اگه واقعا به همین صورت باشه اشکالی نداره ولی تا حالا نشده ببینم دوستی اینجوری برقرار بشه و به نوع دوم نکشه مگر اینکه طرفین دلشون و فکرشون جای دیگه ای گیر بوده باشه ولی شناخت جنس مخالف هم واجبه 8 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ _چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟ _اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟ _حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟! اون نیاز که فکر میکنم به طور فطری و به خاطر تفاوت های زن و مرد باشه پیش اومده از بعضی از دخترای کلاس جزوه بخوام جزوه داره ها تو کیفشه زورش میاد بده( واقعا موندم حکمتش چیه؟) بعد میرم به پسر میگم فلان جزوه رو میخوام خودشم نداره ها ولی زمین و زمان رو به هم میریزه که پیدا کنه برام این یه مثال بود ولی وقتی من میبینم با خیلی از دخترای کلاس هیچ حرف مشترکی ندارم ولی با پسرا این مشکل رو نداشته باشم شروع به ارتباط با پسرا میکنم ممکنه دوسشون داشته باشم دلم هم براشون تنگ بشه ولی نه به خاطر جنسیتشون بلکه به خاطر دوستیمون پس خیلی وقتا این دوستی ها میتونه به خاطر جنسیت نباشه (خودم نبودم ها من نوعی بودم ) اما برا دوستی نوع دوم پیس اومده احساس نیاز کنم برا دوستی اینجوری اما در مورد خودم خرج کردن احساسات رو فقط برای همسر میپسندم 7 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ دختر و پسر .. زن و مرد تفاوت های زیادی باهم دارند ولی در هر صورت کامل کننده هم هستند زن و مرد در کنار هم به آرامش میرسن و نمیتونن جدا از هم باشن مثل آهن ربا جذب هم میشن .. این مسئله ذاتی هست چون آرامش خودشون رو در جنس مخاف میبینن .. در وجود هر دختر و پسری هست... کسی که این کشش و جاذبه رو در خودش نداره یه مشکلی داره . این نزدیک شدن میتونه موقت باشه مثل دوستی های کوتاه مدت و یا دائمی مثل ازدواج 7 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من این رابطه نه تنها نمیتونه سازنده باشه و به زندگی آدم سر و سامون ببخشه یا اینکه نیازهای آدم رو برطرف کنه بلکه میتونه خیلی هم مخرب باشه حداقل در مورد دخترا که باهاشون سر و کار داشتم و میشناسمشون که این طور بوده به چندین هزار دلیل: یکی اینکه وابستگس پیش میاد خصوصا برای دخترا که احساساتی ترن و جدا شدن براشون ضربه بزرگی به حساب میاد. این حرفا هم همش دروغه که من وابسته نمیشم و من فرق میکنم و ... دوم اینکه تو زندگی آینده برای اکثرشون مشکل پیش میاد یکیش اینکه نمیتونن همسرشون رو انتخاب کنن چون مدام طرف مورد نظرشون رو با دوستشون مقایسه میکنن و... 8 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ این نیازی که ازش حرف زدین مطمئنا تو وجود هر انسانی بدن انکار هست و این طور نیست که باید سرکوبش کرد بلکه باید به طرق درست به اون رسیدگی کرد مطمئنا راههای درستشو همه میدونن:w139: 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بله عزیزم ،به نظر من ازدواج های قدیم درصد زیادیشون ناموفق بوده منتها چون اون زمان طلاق و اعتراض مرسوم نبوده سروصداش در نمیومد و توی امار محاسبه نمیشد و البته مردم با گذشت تر و فداکار تر بودند اما کسانی که از زندگیشون واقعا لذت ببرن خیلی کم بودن،ازداج ها اجباری بوده و خیلیا بعد عقد تازه همدیگه رو میدیدن ،خیلیا کس دیگه ای رو میخواستن اما به خاطر عرف و ... به خواسته ی دلشون نمیرسیدن....این نظر شخصیه من عاشق شدن مد نظرم نیست...دوستی معمولی مد نظرمه ببین من با حرفت از اساس مشکل دارم.شما داری تاکید میکنی به دوستی همجنس و غیر همجنس رو غیر عادی نشونمیدی اما به نظر من هردوش لازمه این نیاز هم که بهش تاکید میکنی نیازی مث نیاز جنسی نیست ، نیاز به اینه که با یه ادم با دیدگاه متفاوت باشی(با اعتقاد به تفاوت دیدگاههای دو جنس )ادمی که مثل خودت و دخترای دیگه نباشه نه مینا جان من به هیچ عنوان نمی خوام دوستی دختر و پسر رو خوب یا بد جلوه بدم اتفاقا ادد لیست من توی همین انجمن بیش از دو سومش پسرا هستن چون فکر می کنم تا زمانی که بحث جنسیت و مسائل عاطفی پیش بیاد می تونیم مثل دوتا انسان با هم دوست و صمیمی باشیم اما خب با رابطه عاطفی بین دختر و پسر کاملا مخالفم و می گم البته باز هم می گم منظور من از ایجاد این تاپیک اصلا ربطی به نظر شخصیم نداره به هر حال هر آدمی یه راه و روشی برای زندگیش انتخاب کنه اما دخترای زیادی دور و اطراف من هستن که حداقل با یه پسر دوست هستن و رابطه عاطفی هم بینشون هست وقتی ازشون می پرسم چرا این روابط رو برقرار می کنین در حالی که می دونین بی نهایت واهی و بی سرانجامه به من جواب می دن که من مشکل دارم وگرنه هر آدمی دوست داره با جنس مخالفش رابطه ای داشته باشه نظرشون اینه که هر دختری حامی و تکیه گاه می خواد دوست داره با یه جنس مخالف برن بیرون صحبت هایی غیر از صحبت های معمولی که با هم جنساشون دارن بزنن قربون صدقه هم برن و حتی یکی به من می گه من عاشق صدای خنده های پسرا هستم و بدتر از همه این که اکثرا نمی دونن برای چی دوست دارن با جنس مخالفشون رابطه برقرار کنن :icon_pf (34): می گن ازدواج محدودیت و نمی خوان خودشون رو درگیر کنن اما آیا واقعا این روابط به جایی هم می رسه ؟! باز هم از نظرت ممنون عزیزم چون توی دو سطر آخر جواب سوالم رو گرفتم 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دختر و پسر .. زن و مرد تفاوت های زیادی باهم دارندولی در هر صورت کامل کننده هم هستند زن و مرد در کنار هم به آرامش میرسن و نمیتونن جدا از هم باشن مثل آهن ربا جذب هم میشن .. این مسئله ذاتی هست چون آرامش خودشون رو در جنس مخاف میبینن .. در وجود هر دختر و پسری هست... کسی که این کشش و جاذبه رو در خودش نداره یه مشکلی داره . این نزدیک شدن میتونه موقت باشه مثل دوستی های کوتاه مدت و یا دائمی مثل ازدواج با این حساب شما دوستی های کوتاه مدت رو تایید می کنین ؟ در حالی که می دونین شاید اگر رابطه به ثمر نرسه می تونه آسیب روحی بعدش بیش از سرکوب نیاز اولیه باشه ؟ 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حالا پاسخم اینه که به نظر من(درباره خودم): _چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟ فرار از تنهایی و اینکه هر موقع دلتنگ شدی یکی باشه که حرفاتو بشنوه رودر رو،همدل و مونس باشه باهات _اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟ از همون بالایی که گفتم! _حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟! نه نمیشه!چون مادرت از نسل قدیم هست و نمیتونه درکت کنه و حرفات به نظرش شاید بچه گانه بیاد... خواهر هم که نداری به همون دلیل تنهایی که باز بالا گفتم که البته من هیچ وقت نتونستم بهش برسم و داشته باشم ودارم یه جوری باهاش کنار میام خلاصه... البته این رو هم اضافه کنم که دوستی با جنس مخالف به نظر من حد و مرز خودش رو داره و باید حدود رو رعایت کرد... کاملا هم با دوستی های موقت مخالفم...آدم به نظرم باید از همون اول طرفش ر بشناسه و انتخاب کنه و درواقع دوست دائمیش رو انتخاب کنه اگه و اقعا هدفش اونی باشه که من گفتم...که یه جورایی باعث تکاملش هم بشه،نه اینکه با جدایی پس از یه مدت باعث تخریبش بشه! همین،دیگه بلد نیستم 11 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دوستي يعني يه رابطه صميمي و همدل بودن !!!! دوستي دختر و پسر اگه صميميت نباشه كه دوستي ني ، پس اين صميمت مشكل ساز خواهد شد و ضربات روحي اون بيشتر از تسكين خواهد بود ............ از طرفي رابطه همكار و همكلاسي رو هم نميشه گفت رابطه دوستي .......... پس به طور قطع ( البته نظر شخصي منه ) هيچ نيازي به دوستي با جنس مخالف نيس از نظر من ایشون تقریبا بهترین و خلاصه ترین جواب رو دادن و من با ایشون موافقم...و البته خیلی چیزا در این باب هست که نیازی به گفتنش نیست..اما ما باید فرق نیازهای کاذب و بی هدف رو با نیازهای واقعی و هدفدار تشخیص بدیم و بدونیم که نیاز ما به جنس مخالف که هدف ازدواج نباشه از جنس چه نیازیه...لازم به ذکره که ما باید بدونیم که تجربه کردن ملاک موفقیت نیست بلکه استفاده کردن از تجربه مهمه چه این تجربه مال خودت باشه چه مال دیگران...برای غیر انسان میشه یه معادله ی حالت درست کرد اما برای انسان هرگز نمیشه یه معادله حالت درست کرد چون یه متغییر انسان به صدها متغییر دیگه وابسته هست ولی فقط میشه یه برایند کلی از این رفتارها انسان گرفت...با این همه تفاسیر می خواستم بگم که برآیند رفتاری همه انسانها نزدیک به همه , پس نباید خودمون رو نسبت به دیگران مستثنا بدونیم و بگیم که اگه دیگران این مسیر رو رفتن و دیدن اشتباهه من هم این مسیر رو تجربه کنم چون من مثل بقیه نیستم یا من جنبه ی فلان کار رو دارم و از این جور حرفا... این ره که میروید به ترکستانست:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چه لذتی میبرید چند خط میتونید بنویسید...... دق کردم 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دوستی تا یه حدی نیاز مثل همین دوستی های تو انجمن که هیچ صدمه ای به دو طرف وارد نمی کنه (البته اگه در حد درستش باشه) و تا حدی هم باعث شناخت جنس مخالفت میشه اما این دوستی های 1 یا حداکثر 2 ماهی که بین دختر و پسرها باب شده و هدفش هم فقط گرفتن شارژ و ... هست هیچ فایده ای نداره و مسخره بازیه 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اگه گفتم مسير غلط ، دليل بر روابط ممنوعه و يا غيره ني ......... منظورم خرج احساساته ........ يه زندگي سالم ( زندگي مشترك ) انرژي مثبت يا عشق افزون لازم داره !!!! تجربيات زيادي در اطرافيان ديدم كه اينگونه دوستي ها در زندگي ايندشون مشكلاتي رو ايجاد كرده احساساته آدم كه تموم نميشه بعدشم اگه طرفت لياقتشو داشته باشه هيچ اشكالي نداره!:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هیچ اشکالی نداره،به شرطی که دو طرف جنبشو داشته باشن. 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ حالا پاسخم اینه که به نظر من(درباره خودم):_چرا هر کس باید یه دوست از جنس مخالف داشته باشه !؟ فرار از تنهایی و اینکه هر موقع دلتنگ شدی یکی باشه که حرفاتو بشنوه رودر رو،همدل و مونس باشه باهات _اصلا این نیاز به جنس مخالف چی هست و از کجا نشات می گیره ؟ از همون بالایی که گفتم! _حالا نمی شه نیاز و خلا وجودی با برادر یا پدر یا .... (مادر خواهر و ..... ) پر بشه ؟! نه نمیشه!چون مادرت از نسل قدیم هست و نمیتونه درکت کنه و حرفات به نظرش شاید بچه گانه بیاد... خواهر هم که نداری به همون دلیل تنهایی که باز بالا گفتم که البته من هیچ وقت نتونستم بهش برسم و داشته باشم ودارم یه جوری باهاش کنار میام خلاصه... البته این رو هم اضافه کنم که دوستی با جنس مخالف به نظر من حد و مرز خودش رو داره و باید حدود رو رعایت کرد... کاملا هم با دوستی های موقت مخالفم...آدم به نظرم باید از همون اول طرفش ر بشناسه و انتخاب کنه و درواقع دوست دائمیش رو انتخاب کنه اگه و اقعا هدفش اونی باشه که من گفتم...که یه جورایی باعث تکاملش هم بشه،نه اینکه با جدایی پس از یه مدت باعث تخریبش بشه! همین،دیگه بلد نیستم فرار از تنهایی و اینکه هر موقع دلتنگ شدی یکی باشه که حرفاتو بشنوه رودر رو،همدل و مونس باشه باهات دقیقا منظورم این جمله ایه که ازش نقل قول گرفتم به نظرت یه آدم راحت تر نیست که دلتنگی هاش رو با یه هم جنس در میون بذاره ؟ _______________________________ به نظرتون می تونه دلیل دیگه (دلیل اصلی ) نیاز به عشق و دوست داشتن یه جنس مخالف باشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چه لذتی میبرید چند خط میتونید بنویسید......دق کردم شهدخت جون چرا تو نمی تونی توی این بحث شرکت کنی ؟! 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ احساساته آدم كه تموم نميشه بعدشم اگه طرفت لياقتشو داشته باشه هيچ اشكالي نداره!:wubpink: و اگه لیاقتش رو نداشته باشه ؟! به نظرت این اسراف محبت نیست ارزش عشق و محبت ورزیدن اون قدر ها هم کم نیست که بخواد به پای هر کسی ریخته بشه 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ و اگه لیاقتش رو نداشته باشه ؟! به نظرت این اسراف محبت نیست ارزش عشق و محبت ورزیدن اون قدر ها هم کم نیست که بخواد به پای هر کسی ریخته بشه درسته ارزشش زياده قبول دارم... خب اگه دوسته آدم چه دختر چه پسر ارزشه محبت كردنو نداشته باشه مگه ديوانه ايم باهاش همچنان دوست باشيم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا منظورم این جمله ایه که ازش نقل قول گرفتم به نظرت یه آدم راحت تر نیست که دلتنگی هاش رو با یه هم جنس در میون بذاره ؟ _______________________________ به نظرتون می تونه دلیل دیگه (دلیل اصلی ) نیاز به عشق و دوست داشتن یه جنس مخالف باشه ؟ نه راحت تر نیست! من در میون گذاشتم و هرهر خندید بهم،گفت مرد باش! 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نه راحت تر نیست!من در میون گذاشتم و هرهر خندید بهم،گفت مرد باش! متاسفانه تو انتخاب دوستت اشتباه كردي:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نه راحت تر نیست!من در میون گذاشتم و هرهر خندید بهم،گفت مرد باش! همیشه جنس مخالف هم اون طوری نیست که فکرشو میکنی من گاهی وقتا که دلم میگیره هیچ کس رو ندارم باهاش حرف بزنم چه دختر چه پسر حتی گاهی وقتا هم بوده که دو تاش بودن هم دختر و هم پسر ولی بازم نمیشه ولی تعریف نباشه من همیشه شنونده خوبیم همیشه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده