SOMAYE.SH 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سلام . در مورد "شهرهای خودسازمانده " کسی میتونه کمک کنه یا راهنمایی . مممنون میشم self organisation city 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سلام . در مورد "شهرهای خودسازمانده " کسی میتونه کمک کنه یا راهنمایی . مممنون میشم self organisation city سلام یه دونه مقاله تو فصلنامه آبادی سال 89 هست . 1 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ کی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد ساماندهی محله با رویکرد پایداری اجتماعی کسی چیزی میدونه؟؟؟ اگه منبعی میشناسید معرفی کنید...... ممنون 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ کی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد ساماندهی محله با رویکرد پایداری اجتماعی کسی چیزی میدونه؟؟؟ اگه منبعی میشناسید معرفی کنید...... ممنون یه پایان نامه دکترا توی دانشگاه علم و صنعت در مورد هست. با نام پايداري اجتماعی در نواحی مسکونی که میتونه به درد بخور باشه. فکر کنم برای دکتر محمد باقری هست. یه بار به چشمم خورد. شاید نویسنده اش کس دیگه ای باشه. منتها برای رفتن به دانشگاه علم و صنعت حتما باید معرفی نامه از دانشگاه و کارت دانشجویی همراهت باشه. 3 لینک به دیدگاه
SOMAYE.SH 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ سلام . اون مقاله دارم. غیر از اون چیزی هست ؟ مصداق اجرایی این گونه از شهرها را میخوام . به طراحی رسیده باشه. 2 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دسترسی به دانشگاه علم و صنعت خیلی واسم سخته،،،، غیر این پایان نامه منبع دیگه ایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دسترسی به دانشگاه علم و صنعت خیلی واسم سخته،،،، غیر این پایان نامه منبع دیگه ایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا یه لینک پاورپوینت برات میذارم تو پیام خصوصیت. 1 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه کتاب هست به اسم self organisation and the city این کتاب رو میتونی تو سایت .finderbookee. دانلود کنی 1 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان کسی در مورد ساماندهی محله اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ چراااا هیشششششششکی جوابمو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان کسی در مورد ساماندهی محله اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟ چه نوع اطلاعاتی منظورته؟ لینک به دیدگاه
sepehr 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آقا کسی در مورد ماتریس های سازگاری، ظرفیت... میتونه کمک کنه؟ مثلا تو یه خیابون ممکنه چند بار یه کاربری تکرار شده باشه که با کاربریهای مجاورش سازگاری های یکسانی نداشته باشه. یه جا سازگار باشه یه جا ناسازگار.سازگاری رو نسبت به کل مجموعه میسنجیم یا کاربری های همسایش؟ تو اون ماتریس باید کاربریها رو یکی یکی بغل هم بنویسیم یا فقط یک بار مینویسیم مثلا قصابی؟ کسی فایل نداره در این مورد. از ماتریس بحرینی چیزی دستگیرم نشد 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ sلام من یه سری فایل در مورد ماتریسا دارم ایمیلتو بده واست بفرستم 2 لینک به دیدگاه
shiva* 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ درود من ی مقاله در مورد تاثیر مدرنیته و سنتی بر روی انسان در محیط شهری لازم دارم.هرچه سریعتر بهتر لطفا کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه نوع اطلاعاتی منظورته؟ شرح خدماتش ،،،،اینکه چه مولفه ایی باید درش رعایت بشه،،،،،،و از همه مهمتر روند کار این نوع پروژه ها چه جوریه؟؟؟؟؟ ا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شرح خدماتش ،،،،اینکه چه مولفه ایی باید درش رعایت بشه،،،،،،و از همه مهمتر روند کار این نوع پروژه ها چه جوریه؟؟؟؟؟ا چه نوع محلاتی؟ منظورت ساماندهی محلات بافت های فرسودس؟ 2 لینک به دیدگاه
مهنا برآور 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چه نوع محلاتی؟ منظورت ساماندهی محلات بافت های فرسودس؟ آره ، بافت های فرسوده مرکز شهر...!! 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آره ، بافت های فرسوده مرکز شهر...!! چیزی به اسم "طرح ساماندهی بافتهای فرسوده شهری" نداریم یا اگر داریم من تا حالا نشنیدم. مجری طرحهای بافتهای فرسوده شهری در تهران سازمان نوسازی شهر تهران هست و چیزی به این نام من ندیدم بین کارهاشون. الان یا دفاتر تسهیلگری هست که طرح نداره و بیشتر جنبه اجرایی داره و اون یکی هم طرح منظر شهری. حالا شما منظورت رو دقیقتر بگو. 3 لینک به دیدگاه
hadi1258 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز خوبید ؟ دوست عزیز من یه مقاله میخواستم در خصوص برنامه ریزی منطقه ای منتهی نمیخواستم مقاله در اینترنت موجود باشه واسه همین میخواستم که مقاله شاخص نباشه اگر دوستان در ارشیوشون مقاله ای دارند یا مطلبی دارند که جایی پخش نشده ممنون میشم در اختیارم قرار دهند . جسارت نباشه حق الزحمه دوستان محفوظ است :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده