AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ نتونستم پیداش کنم. می تونی لینکشو بذاری؟ من پیداش کردم اما اصلن لینک دانلود نداشت یا برای من فعال نبود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ من پیداش کردم اما اصلن لینک دانلود نداشت یا برای من فعال نبود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم من که فقط می تونم مقاله دانلود کنم. این فصلنامه ها هزینه جداگانه داره که باید پرداخت شه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ یه سری مجلات کلاً قابل دانلود نیستن. این مجله حتی با پرداخت هزینه هم قابل دانلود نیست. فقط باید خود مجله خریداری بشه یا مثلاً اشتراکش گرفته بشه. 2 لینک به دیدگاه
ghazal25 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ سلام ببخشید کسی می تونه به من کمک کنه؟ من نقشه اصفهان و میخوام کاربری ارضی و... در واقع برای پایان نامم یه زمین با کاربری فرهنگی می خوام در اصفهان که واقعا موجود باشه نمیتونم پیدا کنم کسی میتونه بگه از کجا میشه پیدا کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن باید یک متن 1000 کلمه ای واسه استاد بنویسم که چه جور شهرسازی میخوام بشم در آینده؟ و اینکه آموزش در زمینه تاریخ، جامعه شناسی و سایر علوم اجتماعی چه قدر نقش داره در پیشرفت من به عنوان یک شهرساز؟ میشه لطفا راهنماییم کنید؟ کلا اگه کتابی، مقاله ای چیزی می شناسید که با خوندنش بتونم سریع یک متن عالی بنویسم رو بهم معرفی کنید ممنون میشم. این متن خیلی برام اهمیت داره ...خیلی وقت کم دارم. :icon_pf (34): مرسی ازتون اینکه شما چه جور شهرسازی میخواین بشین و فقط خودتون میدونین دیگه اما هر کتابی راجه به شهرسازی دم دستون هست تو قسمت مقدمه پیشگفتار و ... یه توضیحای خوبی مینوسن معمولا از اونا استفاده کنین مثلا کتاب جامعه شناسی شهری و از هر نویسنده که میخواد باشه لزوم یادگیری جامعه شناسی و واسه شهرساز گفته یا بقیه کتابا 2 لینک به دیدگاه
mahsima mohebi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ با سلام.اگر امکانش هست چندتا کتاب درمورد دیاگرام فضاهای شهری به من معرفی کنین.با تشکر 1 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن باید یک متن 1000 کلمه ای واسه استاد بنویسم که چه جور شهرسازی میخوام بشم در آینده؟ و اینکه آموزش در زمینه تاریخ، جامعه شناسی و سایر علوم اجتماعی چه قدر نقش داره در پیشرفت من به عنوان یک شهرساز؟ میشه لطفا راهنماییم کنید؟ کلا اگه کتابی، مقاله ای چیزی می شناسید که با خوندنش بتونم سریع یک متن عالی بنویسم رو بهم معرفی کنید ممنون میشم. این متن خیلی برام اهمیت داره ...خیلی وقت کم دارم. :icon_pf (34): مرسی ازتون برای نوشتار یا Essay که عرض کردید شمولیت مبحث خیلی گسترده میشه که میتونه خیلی از چیزا رو شامل بشه. برای همین راهنمایی در این طیف وسیع بالطبع کار خیلی سختیست. اما نوشتن این نوشتار نیازمند یه ریزمبحثهای کلیست که با توجه به سلیقه خودتون میخواهید بهش اشاره کنید. مثلن میتونید اینطور پیش برید: 1- تعریف شهرسازی و سپس تعریف شهرساز 2- شهرساز و شهرسازی از دید شما (که گرایش و سلیقه شما رو مطرح کنه) 3- پردازش بیشتر شهرسازی (که میتونه شامل مباحث مختلف در شهرسازی (آموزش در زمینه تاریخ، جامعه شناسی و سایر علوم اجتماعی) و بیان شهرسازی به عنوان یک میانرشتهای یا interdisciplinarity باشه که شهرسازی حوزهای نوین در دانش است که بیش از یک زمینه محض را مورد مطالعه قرار میدهد) 4- روند کلی شهرسازی به چه سمتی داره پیش میره (توضیحات مکفی) 5- نتیجه گیری کلی از روند مقاله و نتیجه گیری نگارنده. شاید نتونم به شما یک مرجع کفایت کننده برای تمام مباحث بالا معرفی کنم اما با یک جستجوی «ویکیپدیایی» هم میتونید کُلاژ اطلاعاتی انجام بدید و پیکره اصلی «نوشتار»تون رو بسازید. 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ بچه ها اگه می تونین به این دوستمون کمک کنین : http://www.noandishaan.com/forums/thread58745-105.html#post1489904 :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ فوریییی با سلام من تفاوت های این سه کلمه رو میخواستم بدونم چی هستش؟؟؟؟ inhabitant,resident,dwellers 2 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ فوریییی با سلام من تفاوت های این سه کلمه رو میخواستم بدونم چی هستش؟؟؟؟inhabitant,resident,dwellers با سلام به طور کلی به نظر من تفاوتهای ساختاری زیادی با هم ندارند و تقریبا هم معنی شمرده می شوند، اما بر حسب اینکه متن تخصصی شما در چه ارتباطی باشد ممکنه ترجیح داده بشه از یک کمه خاص استفاده کنید. مثلا اگر بحثهای بوم شناختی و زیستی باشه بیشتر از واژه Inhabitant استفاده میشه...اما اگر درباره سکونت در نواحی شهری و روستایی باشه احتمالا بهتره از Resident استفاده بشه...اما در بسیاری از متون در کنار هم به کار برده شده اند. اگر بسیار به کشف تفاوت آنها هستید ضرورت دارد با دیدگاه پدیدارشناسانه به آ«ها نگاه کنید. 3 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ فوریییی با سلام من تفاوت های این سه کلمه رو میخواستم بدونم چی هستش؟؟؟؟inhabitant,resident,dwellers در جواب گرفتن انقدر عجول نباشید جوابها زود میرسند. inhabitant: به انسان و حیوان خطاب میشود که در جایی سکونت داشته باشند. dwellers: به انسان و حیوان خطاب میشود که در جایی سکونت داشته باشند. (در جایگاه ادبی پایین تری نسبت به inhabitant قرار دارند و از لحاظ بار معنایی تفاوتی ندارد) resident: تنها به انسان خطاب میشود که در جایی سکونت داشته و در کنار سکونت فعالیت های اجتماعی نیز داشته باشد. دو کلمه ی inhabitant و dwellers بهم نزدیک هستند اما کلمهی resident تنها به انسان خطاب میشود و حامل بار معنایی فرهنگی و اجتماعیِ انسانی نیز هست. منبع: (Oxford Advanced Dictionary) 3 لینک به دیدگاه
ghazal25 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟ من یه نقشه کاربری ارضی و...میخوام در واقع برای پایان نامم یه زمین با کاربری فرهنگی می خوام در اصفهان یا یزد یا کاشان یا شیراز فرقی نداره چون باید شهری باشه با قدمت تاریخی... و زمینی که می خوام باید واقعا موجود باشه و حتما کاربریش فرهنگی باشه.... راستش نمیتونم پیدا کنم و اصلا نمیدونم چجوری باید پیدا کنم من تهران زندگی می کنم و دسترسی برام سخته و راه پیدا کردنشم نمیدونم شما میتونید کمکم کنید و راهنمایی کنید که از کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟ من یه نقشه کاربری ارضی و...میخوام در واقع برای پایان نامم یه زمین با کاربری فرهنگی می خوام در اصفهان یا یزد یا کاشان یا شیراز فرقی نداره چون باید شهری باشه با قدمت تاریخی... و زمینی که می خوام باید واقعا موجود باشه و حتما کاربریش فرهنگی باشه.... راستش نمیتونم پیدا کنم و اصلا نمیدونم چجوری باید پیدا کنم من تهران زندگی می کنم و دسترسی برام سخته و راه پیدا کردنشم نمیدونم شما میتونید کمکم کنید و راهنمایی کنید که از کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید سلام از شهرداری ها سوال کنین یادمه ما طرح 1داشتیم با نامه از دانشگاه به هر ارگانی میرفتیم بهومن اطلاعات میدادن تازه شما که دارین پایان نامه تحویل میدین 100درصد باید بهتون اطلاعات بدن من راجه به کاشان یه پی دی اف دارم شاید بدردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ghazal25 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم از لطفتون اقا محمد.. چون تهران هستم دسترسی به شهرداری اصفهان برام سخته گفتم شاید کسی فایلی داشته باشه.... از بابت pdf هم ممنونم لطف کردین 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ با سلام.اگر امکانش هست چندتا کتاب درمورد دیاگرام فضاهای شهری به من معرفی کنین.با تشکر سلام تو کتاب آموزش اسکیس طراحی شهری دکتر صدیق دیدم که داره 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم از لطفتون اقا محمد.. چون تهران هستم دسترسی به شهرداری اصفهان برام سخته گفتم شاید کسی فایلی داشته باشه.... از بابت pdf هم ممنونم لطف کردین سلام. فقط نقشه کاربری میخواین؟ یعنی فقط میخواین کاربری فرهنگیش مشخص باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
ghazal25 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ سلام. فقط نقشه کاربری میخواین؟ یعنی فقط میخواین کاربری فرهنگیش مشخص باشه؟ بله دوست من ... راستش اصلا نقشه ای ندارم اگه کامل باشه خب چه بهتر و اگه نقشه ای باشه که فقط کاربری هارم مشخص کرده باشه کارم راه می افته :) 4 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ بله دوست من ... راستش اصلا نقشه ای ندارم اگه کامل باشه خب چه بهتر و اگه نقشه ای باشه که فقط کاربری هارم مشخص کرده باشه کارم راه می افته :) باشه، ببینم از دوستام اگه کسی هست که نقشه رو داشته باشه میگیرم براتون.. 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سلام بچه هاااا یه سری اطلاعات راجع به اجتماعات پایدار میخوام...کسی میتونه کمک کنه؟یه سری اطلاعات کلی... 3 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سلام بچه هاااایه سری اطلاعات راجع به اجتماعات پایدار میخوام...کسی میتونه کمک کنه؟یه سری اطلاعات کلی... ریز موضوعات اطلاعاتی که میخواهید رو به من بگید شاید بتونم بهتر کمکتون کنم. مثلن تعریف یا توضیحش و... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده