AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ saskatoon برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام lasvegas برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینا همش طرح جامع نیست طرح راهبردی و چشم اندازم هستش برای شهرهای مختلفه گفتم شاید به دردت بخوره طرح لاسوگاس خیلی جالب و به طرحهای ما خیلی نزدیک بود. این هم طرح نسبتن جالبه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ ye mahale darim, ina 3moredo ostad azamon khaste, man tasavor zehni nadaram azash ke chetori bezanam? chiyo bezanam. tozihati age bedin kheyli khobe من نمیدونم دقیقن استاد از شما چی میخاد اما یکم توضیح میدم در مورد این مسائل: مورفولوژی در خیلی از زمینههای علمی مطرح میشه و به فارسی «ریختشناسی» تعبیر میشه. به عنوان مثال در ژئومورفولوژی که به «زمینریختشناسی» میپردازیم ناهمواریهای زمین در سطح رو بررسی میکنیم و بیشتر، بررسی کالبدیست. ریختشناسی محلهی مورد نظر شما میتونه بررسی موضوعات مختلفی مثل ساختار کلی، شکل محله، حالت کلی بناها، شیب زمین، ویژگی خاص بصری و... بوده که باتوجه به چیزی که مدنظر استاد شما هست میتونه به موضوع منحصر به فردی محدود بشه. فشردگی و عدم فشردگی بافت هم میتونه از جنبههای مختلفی مثل نسبت توده و فضا، نسبت فضاهای باز به فضاهای بسته، کاربریهای صلب و هندسه قطعات هم فکر میکنم اشاره به گونه مسکن یا زمین داشته باشه. بطور کلی سه موضوعی که مطرح شده از لحاظ معنایی باهم در ارتباط هستند و بررسی نظام کالبدی-بصری محلهتون مدنظر استادتون بوده. 4 لینک به دیدگاه
p.a.h 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم، خیلی عالی بود نمونه ای در دسترس ندارین بذارین ببینم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم، خیلی عالی بود نمونه ای در دسترس ندارین بذارین ببینم؟؟ خب صرفاً با یه نقشه نمیشه نشون داد. بستگی داره چیو بخواین تمرکز کنین. مثلاً تو عکس زیر چند نمونه از نقشه های مورفولوژی شهری هستش: وضعیت پر و خالی قطعات، شکل و ساختار معابر، فضاهای عمومی خصوصی و ... رو مشخص کرده. حتی میشه یه شماتیک سه بعدی هم باشه که شکل و فرم ساختمونا و طبقاتشونو نشون بده که اونم یه نوع نقشه مورفولوژیه. 3 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هیچی در مورد تاریخ شهر دهلی ندارین؟؟؟؟؟ :(((( 4 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هیچی در مورد تاریخ شهر دهلی ندارین؟؟؟؟؟ :(((( مقاله اول مقاله نسبتن کامل و مختصریه و نگارش سادهای داره به زبان انگلیسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقاله دوم مقاله کاملتریه اما نثرش یکم آکادمیکتره شاید یکم پیچیدگی زبانی داشته باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من هردوشو توی سایت خودم آپلود کردم راحت تر دانلود بشن. 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلااام میدونم سوالش غیر منطقیه ها ولی کسی نقشه های سیر تحولات همدان نداره... 3 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سلاااممیدونم سوالش غیر منطقیه ها ولی کسی نقشه های سیر تحولات همدان نداره... برای اینکار در مقیاس بزرگ (تهیه نقشههای پنجاه یا کمی بیشتر) باید به ارگانهای دولتی یا شهرداری مراجعه کنید. اما در حد مقیاس کوچیک و عکس هوایی میتونید از دیتابیس گوگل ارث استفاده کنید. طوری که من نگاه کردم از سال 2005 تا الآن که 2014 هستیم حدود 6 تا عکس هوایی بین این سالها گرفته شده که اگه تو این بازه اطلاعاتی بخاهید میتونید از اونجا تهیه کنید. +خودتون هم میتونید نقشه سیر تحولات شهری عمومیتری درست کنید. اما یکم زحمت داره و باید عمر ساختمانهای بافت مرکزی (بافت قدیمیتر) در یک شکل (عمدتن) متحدالمرکز رو نسبت به بافتهای خارجیش اندازهگیری کنید. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ یکی از دوستان در رابطه با موضوع پایان نامه زندگی شبانه در شهرها منبع خواستن. اگه کسی میتونست راهنمایی کنه من خودم این لینکا رو بهشون معرفی میکنم: http://www.noandishaan.com/forums/thread48096.html http://www.noandishaan.com/forums/thread355-2.html#post403588 http://www.noandishaan.com/forums/thread125519.html 4 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ شیوهی پیدا کردن عکسهای ماهوارهای در گوگل ارث. 7 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ saskatoon برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام lasvegas برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینا همش طرح جامع نیست طرح راهبردی و چشم اندازم هستش برای شهرهای مختلفه گفتم شاید به دردت بخوره مرسی خیلی لطف کردین:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ طرح لاسوگاس خیلی جالب و به طرحهای ما خیلی نزدیک بود. این هم طرح نسبتن جالبه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنون دقیقا چیزی بود که دنبالش میگشتم مررررررررسی:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ شمارشو بهم بدین ممنون میشمخیلی ممنون از لطفتون:icon_gol: فراموش کرده بودم، شرمنده :icon_pf (34): 02166468235 2 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ فراموش کرده بودم، شرمنده :icon_pf (34):02166468235 مرسی خیلی ممنون:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ آیا سرانه ای برای گردشگران در نظر گرفته شده است؟ چگونه می توان سرانه ای جدا برای گردشگران محاسبه کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها! کسی مطلب و یا عکسی در مورد نمونه های موفق شهرک سازی های جهان داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آیا سرانه ای برای گردشگران در نظر گرفته شده است؟چگونه می توان سرانه ای جدا برای گردشگران محاسبه کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستش من ندیدم، شاید تو طرح های گردشگری چیزی آورده باشن. سلام بچه ها! کسی مطلب و یا عکسی در مورد نمونه های موفق شهرک سازی های جهان داره؟ از نمونه های موفق میشه سی ساید فلوریدا رو گفت که تو این مقاله هم ذکر شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread136678.html 2 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آیا سرانه ای برای گردشگران در نظر گرفته شده است؟چگونه می توان سرانه ای جدا برای گردشگران محاسبه کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستش تو منابع آکادمیک خیلی دنبال سوال شما گشتم اما به جوابی نرسیدم و فکر میکنم علت این موضوع هم مشخص نبودن دقیق میزان گردشگریست. با در نظر گرفتن این موضوع که مقصد گردشگری شدن موضوعیست که وابسته به مسائل مختلفیست به عنوان سرانه نمیشه نگاه خاصی به این مسئله کرد. برای مخاسبه میزان پتانسیل گردشگری شما میتونید میزان پذیرش سفر و تولید سفر به محدوده رو اندازه گیری کنید و اون رو بر طبق متغیرهای مختلفی تعریف کنید که ثبات بیشتری پیدا کنه. 4 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ راستش من ندیدم، شاید تو طرح های گردشگری چیزی آورده باشن. از نمونه های موفق میشه سی ساید فلوریدا رو گفت که تو این مقاله هم ذکر شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread136678.html ممنوونم.:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
2darel3az 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان در مورد آرام سازی ترافیک در محدوده های مسکونی چند تا مقاله نیاز دارم ممنون می شم کمکم کنید... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده