hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ واسه کارشناسی میخوام من دو سه نفر رو میشناسم فکر کنم قیمتش نصف ارشد باشه قیمت فصل ها بستگی به موضوع و سختی کارت فصل به فصل بهت میگن 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ من دو سه نفر رو میشناسم فکر کنم قیمتش نصف ارشد باشه قیمت فصل ها بستگی به موضوع و سختی کارت فصل به فصل بهت میگن راستش من تا 400 تومن قیمت دارم ، پاینتر میخواستم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ درود یه سوال داشتم من کارشناسی ناپیوسته معماری دارم میتونم برای ارشد طراحی شهری بخونم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ درود یه سوال داشتم من کارشناسی ناپیوسته معماری دارم میتونم برای ارشد طراحی شهری بخونم؟ فکر نکنم پیوسته ناپیوسته بودن تأثیری داشته باشه ها 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم پیوسته ناپیوسته بودن تأثیری داشته باشه ها آخه تو دفترچه جلوی توضیحات طراحی شهری نوشته معماری با مدرک کارشناسی پیوسته میتونند شرکت کنند 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ آخه تو دفترچه جلوی توضیحات طراحی شهری نوشته معماری با مدرک کارشناسی پیوسته میتونند شرکت کنند جواب سوالمو گرفتم : 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ راستش من تا 400 تومن قیمت دارم ، پاینتر میخواستم البته بستگی به موضوع کار داره ولی قیمتش همین حدوده 400 تا 350 4 لینک به دیدگاه
fatima00 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سلام میخوام واسه ارشد بخونم فقط یکم سوال دارم تا بتونم بین برنامه ریزی و طراحی شهری یکی رو انتخاب کنم از کی میتونم کمک بگیرم بهم پیام بدید خواهشا ممنون 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سلاممیخوام واسه ارشد بخونم فقط یکم سوال دارم تا بتونم بین برنامه ریزی و طراحی شهری یکی رو انتخاب کنم از کی میتونم کمک بگیرم بهم پیام بدید خواهشا ممنون سلام به نظرم از دید و علایق خودت یکی از این دوتارو انتخاب کنی بهتر باشه البته یه نگاه به لیست کتاباشون بندازی بهتر میتونی تصمیم بگیری اگه برای حرفه و یا آینده کاری هم میگی که به نظرم اگه ادم در هر شاخه ای که هس بتونه تواناهیاشو نشون بده قطعا اینده ی خوبی هم خواهد داشت. سوالاتم همینجا بگی فک کنم جوابای خوبی بگیری؟ اینم یه تاپیک که شاید کمکت کنه [h=1]تفاوت برنامه ریزی شهری و طراحی شهری[/h] 5 لینک به دیدگاه
fatima00 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ سلام مممنون نسیم جان لطف کردی تاپیک پیشنهادیتم نگاه کردم اما مشکل من اینکه دوتا رشته نمیشناسم نیس من در واقع سر این کنکورش موندم کلا روحیاتم با طراحی سازگار تر هر چند تا امروز تو هر دو تا زمینه احساس میکنم یک اندازه اطلاعات دارم فقط چون علاقم به طراحی بیشتره مسلما بیشتر با کتاب های طراحی و.. میونم بهتره.. من رشتمو دوس دارم حالا برنامه ریزی باشه یا طراحی شهری نگاه خودم اعتقادش اینه ک یه شهرساز باید رو دو گرایش مسلط باشه پس به این ک کدومو انتخاب کنم واسه ارشد فرقی نداره استرس من رو امتحان عملی هست به نظر شما کدوم یکی عملیش راحت تر ؟ میخوام منو بیشتر رو قسمت دوم راهنمایی کنید بطور کلی امتحان عملی برنامه ریزی و طراحی چه تفاوتی باهم دارن؟ و تو هر کدوم چه قسمتی باید قوی باشی؟ایا عملی برنامه ریزی با قوی بودن ریاضیاتو حساب کتاب حله؟ و ایا طراحی دست خیلی قوی میخواد؟ بازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
fatima00 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ممنون با این حساب میشه گف عملی برنامه ریزی با تمرین کردن میشه اوکی کرد درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
saharnaderi 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سلام کتاب های رشته ی شهرسازی رومیخام البته پی دی افش کسی داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام کتاب های رشته ی شهرسازی رومیخام البته پی دی افش کسی داره ؟ کتاب ها تو لینک های زیر هستن: http://www.noandishaan.com/forums/forum1526.html http://www.noandishaan.com/forums/forum1527.html 1 لینک به دیدگاه
BEHNAZ GHOLAMI 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام ،من مقاله ابهام های طراحی شهری از دکتر مدنی پور و میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام ،من مقاله ابهام های طراحی شهری از دکتر مدنی پور و میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟ منظورتون همین مقاله هستش؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی...بچه ها کسی میتونه یه عنوان مقاله برای حمل و نقل شهری پیشنهاد بده که مطالعه موردی نداشته باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی...بچه ها کسی میتونه یه عنوان مقاله برای حمل و نقل شهری پیشنهاد بده که مطالعه موردی نداشته باشه؟ منظورت چجور نمونه موردیه؟ مثلا اتوبوس یا تاکسی یا...؟ اگه نه م یتونی عملکرد سیستم حمل و نقل brt رو مورد بررسی قرار بدی. یا مثلا وضعیت دسترسی ها 3 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام به دوستای گل شهرساز. من ترم 7شهرسازیم خواهشا اگه کسی فایل کتاب اصول و روشهای برنامه ریزی منطقه ای دکتر زیاری رو داره برام بفرسته شهرمون پیدانمیکنم. خریدپستیم کردم ولی یه ماهه هنوز نیاوردن برام:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام به دوستای گل شهرساز.من ترم 7شهرسازیم خواهشا اگه کسی فایل کتاب اصول و روشهای برنامه ریزی منطقه ای دکتر زیاری رو داره برام بفرسته شهرمون پیدانمیکنم. خریدپستیم کردم ولی یه ماهه هنوز نیاوردن برام:icon_pf (34): یه ماهه نیاوردن واستون؟ اگه قسمت خاصیشو نیاز داری، می تونم اسکن کنم. ولی خب فایلشو همینجوری ندارم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی...بچه ها کسی میتونه یه عنوان مقاله برای حمل و نقل شهری پیشنهاد بده که مطالعه موردی نداشته باشه؟ بدون مطالعه موردی سخت میشه. موضوعات مقالاتی که تو کنفرانس های مختلف حمل و نقل و ترافیک بوده رو نگاه کن شاید ذهنتو بازتر کنه: http://www.noandishaan.com/forums/forum970.html در کنار موضوعاتی که پری گفت منم موضوعاتی تو زمینه حمل و نقل هوشمندو پیشنهاد میکنم. مثلاً پارکینگای هوشمند شاید بتونه خوب باشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده