pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ممنونتم عزیزم خواهش می کنم وظیفه ست 3 لینک به دیدگاه
anna bagheri 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ مرحله آخر یعنی تو منوی ادیتور، اسنپ (snapping) میاد و وقتی میزنی پنجرش باز میشه (snapping window)، تیکایی هم که داره رو میزنی، ولی باز کار نمیکنه؟ نه بازم کار نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خسته نباشین من هرچی سعی کردم نتونستم شیت های آلترناتیوطرح 3روازتواین وبلاگ دانلود کنم خطا می دادhttp://tarh3-tabari.blogfa.com/ 4 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیزم.من نیاز فوری به عکس از نماهای کلاسیک دارم..........:ws52::ws52: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خسته نباشین من هرچی سعی کردم نتونستم شیت های آلترناتیوطرح 3روازتواین وبلاگ دانلود کنم خطا می دادhttp://tarh3-tabari.blogfa.com/ فک کنم داخل نظرات سایت مشکلتو بگی بهتر باشه 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیزم.من نیاز فوری به عکس از نماهای کلاسیک دارم..........:ws52::ws52: سلام ازینا منظورته! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ فک کنم داخل نظرات سایت مشکلتو بگی بهتر باشه لینکی که گذاشتن مال انجمن نیست!! می خوان ببینن کسی می تونه براشون دانلود کنه بذاره اینجا؟ 3 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ ساحتمان هایی که تو ایران اجرا شدن رو میخوام 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ لینکی که گذاشتن مال انجمن نیست!!می خوان ببینن کسی می تونه براشون دانلود کنه بذاره اینجا؟ متوجه شدم عزیز...سایت منظورم وبلاگه بود میگم یعنی مشکل از خوده لینکای وبلاگه...باید به نویسندش بگه تا اصلاحش کنه..از کسی کاری بر نمیاد 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ ساحتمان هایی که تو ایران اجرا شدن رو میخوام یعنی میخوای جای معروفی باشه!! تالار معماریم خوبه یه سر بزن http://www.noandishaan.com/forums/thread67237.html اگه نه که اینا به کارت میان...دقیقترم سرچ کنی فک کنم به عکسای بهتری برسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها کسی راجع به شانزه لیزه پاریس اطلاعاتی داره یا داخل مجله ای چیزی راجع بهش خونده باشه.بیشتر ساختارش میخوام که به چه شکله... اگه زبان اصلیم مورد خوبی بود ممنون میشم کمک کنید! 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها کسی راجع به شانزه لیزه پاریس اطلاعاتی داره یا داخل مجله ای چیزی راجع بهش خونده باشه.بیشتر ساختارش میخوام که به چه شکله... اگه زبان اصلیم مورد خوبی بود ممنون میشم کمک کنید! اون فایلی که اون دفعه دادم بهتو دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اون فایلی که اون دفعه دادم بهتو دیدی؟ منظورت سن مارکو ؟!!! 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منظورت سن مارکو ؟!!! نه یه فایلم واسه شانزه لیزه داده بودم بهت!! ندادم آیا؟؟؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه یه فایلم واسه شانزه لیزه داده بودم بهت!! ندادم آیا؟؟؟ :icon_pf (34): نه ندادی یعنی دادی من یادم نیستتورو خدا بگو!!! اگه یادم نباشه دیگه فردا باید برم دکتر 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه ندادییعنی دادی من یادم نیستتورو خدا بگو!!! اگه یادم نباشه دیگه فردا باید برم دکتر نمی دونم عزیزم آخه خودمم آلزایمریم!! می فرستم برات دوباره.. باید پیداش کنم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمی دونم عزیزم آخه خودمم آلزایمریم!!می فرستم برات دوباره.. باید پیداش کنم چه شود:icon_pf (34): مرسی عزیز 2 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها من مقاله درمورد مدیریت شهری در چین و توکیو اینا میخوام و چیزای مربوط بهش اگه دارید لطفا کمک کنیییید :ws52: 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها من مقاله درمورد مدیریت شهری در چین و توکیو اینا میخوام و چیزای مربوط بهش اگه دارید لطفا کمک کنیییید :ws52: همه مقاله هامو گشتم چیزی پیدا نکردم.. فقط این بود شاید به دردت بخوره: بررسی تجربه سازماندهی مجدد زمین در ژاپن، برای استفاده از آن در ایران کلیدوازه: روش سازماندهی مجدد زمین، مشارکت، بهسازی، معاصرسازی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام. من دانشجویی ترم 6 شهرسازی ام. برای طرح 4مون باید یک مرکز محله داخل یه محله قدیمی طراحی کنیم.از اول ترم هر کاری رو میبریم استاد قبول نمیکنه.الان اخرای ترمه و مرکز محله ی ما هنوز طراحی نشده. میشه اگه کسی قبلا رو این موضوع کارکرده نمونه هاشو واسم بفرسته تا بتونم الگو برداری کنم!؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرررررسی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده