pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من در مورد تعاریف سازمان فضایی شهر و ساختار اصلی شهر و نمونه هایی از اینها در شهرهای مختلف میخوام کمک کنین لطفا کتاب استخوان بندی شهر تهران فک می کنم بتونه کمکت کنه 3 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه من نیاز فوری به کمک توننننن دارم در مورد بازار های شهری و ادواری و هفتگی و همچنین تاثیر عوامل فرهنگی اجتماعی در معماری دارم 2 لینک به دیدگاه
Signus 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ برای بررسی "سیستم های حمل و نقل عمومی در طول تاریخ در ایران" میتونید چند تا منبع معرفی کنید؟ تو چه کتابی میتونم مطلب مرتبط پیدا کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه من نیاز فوری به کمک توننننن دارم در مورد بازار های شهری و ادواری و هفتگی و همچنین تاثیر عوامل فرهنگی اجتماعی در معماری دارم اینا دوتا موضوع جدا از همه دیگه؟ برای بررسی "سیستم های حمل و نقل عمومی در طول تاریخ در ایران" میتونید چند تا منبع معرفی کنید؟ تو چه کتابی میتونم مطلب مرتبط پیدا کنم؟ راستش منبع خاص نمیشناسم. یه پاورپوینتی بود که استادمون سر کلاس درس داد. جالب بود. ولی خب هرچی اصرار کردیم نداد بهمون تاریخچه یه سری از سیستم های حمل و نقل عمومی اینجا اومده (البته به صورت کلی نه تو ایران): http://www.noandishaan.com/forums/thread388.html تو کتاب حمل و نقل سلطانی هم درباره سیر تکوینی برنامه ریزی حمل و نقل صحبت کرده. شاید این لینکای عمومی هم بتونه مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من در مورد تعاریف سازمان فضایی شهر و ساختار اصلی شهر و نمونه هایی از اینها در شهرهای مختلف میخوام کمک کنین لطفا اینو برات پیدا کردم عزیزم امیدوارم به دردت بخوره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ درمورد تجارب جهان در امر مشارکت مردمی، مطلب می خواستم ؟ تشکر 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه من نیاز فوری به کمک توننننن دارم در مورد بازار های شهری و ادواری و هفتگی و همچنین تاثیر عوامل فرهنگی اجتماعی در معماری دارم دومی رو که بهتره تو تالار معماری درخواست کنی. واسه بازارها شاید این لینکا کمک کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread93210.html http://www.noandishaan.com/forums/thread93205.html http://www.noandishaan.com/forums/thread1192.html http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=412 5 لینک به دیدگاه
a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ مطلب، مقاله انگلیسی فارسی، کتاب، دیدگاههای خودتون ، دوستتون ، و...خلاصه هرچی که باشه میخاستم برا" ln یا همون محلات سرزنده" میتونید یاریم دهید آیا؟ چون گشتم ولی چیزای زیادی گیر نیاوردم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من به چند نوع شیت بندی احتیاج دارم ....بیشتر منظورم زمینه کاره!در حد ایده هم باشه خوبه ممنون میشم چیزی دارید برام بزارید مرسی 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ مطلب، مقاله انگلیسی فارسی، کتاب، دیدگاههای خودتون ، دوستتون ، و...خلاصه هرچی که باشه میخاستم برا" ln یا همون محلات سرزنده" میتونید یاریم دهید آیا؟ چون گشتم ولی چیزای زیادی گیر نیاوردم آفرینش مرکز شهری سرزنده ترجمه بهزادفر کمکت نمیکنهکتاب خوبیه! 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلاممن به چند نوع شیت بندی احتیاج دارم ....بیشتر منظورم زمینه کاره!در حد ایده هم باشه خوبه ممنون میشم چیزی دارید برام بزارید مرسی فعلا اینو دارم ببین به دردت می خوره؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی پری جان چندتاش خوب بود...اخه من منظورم بیشتر کادر بندی بود.... یه سوال دیگه! کسی هست که فایل کامل کتاب اسناد هدایت دکتر گلکار داشته باشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی پری جان چندتاش خوب بود...اخه من منظورم بیشتر کادر بندی بود.... یه سوال دیگه! کسی هست که فایل کامل کتاب اسناد هدایت دکتر گلکار داشته باشه؟؟؟ legend؟ کادر واسه نقشه می خوای؟ کارتو مشخص کن تا بسته به اون برات کادر بذارم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ legend؟ کادر واسه نقشه یم خوای؟ کارتو مشخص کن تا بسته به اون برات کادر بذارم نه برای نقشه.... کتاب صدیق طراحی شهریشو دیدی ...یه همچین کادرایی که برای تحلیل فضا فرایند نشون بدم...گفتم بیشتر میخوام ایده بگیرم. برای کار داخل فتوشاپ..همونا هم که فرستادی خوب بود... زحمتت میشه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ نه برای نقشه....کتاب صدیق طراحی شهریشو دیدی ...یه همچین کادرایی که برای تحلیل فضا فرایند نشون بدم...گفتم بیشتر میخوام ایده بگیرم. برای کار داخل فتوشاپ..همونا هم که فرستادی خوب بود... زحمتت میشه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زحمت واسه چی؟ چیکار کنم عزیزم؟؟ مدلای بیشتری بذارم برات؟ باشه باید بگردم.. پیدا کردم می ذارم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ زحمت واسه چی؟چیکار کنم عزیزم؟؟ مدلای بیشتری بذارم برات؟ باشه باید بگردم.. پیدا کردم می ذارم خیلی مرسی....نیکی و پرسش 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ نه برای نقشه....کتاب صدیق طراحی شهریشو دیدی ...یه همچین کادرایی که برای تحلیل فضا فرایند نشون بدم...گفتم بیشتر میخوام ایده بگیرم. برای کار داخل فتوشاپ..همونا هم که فرستادی خوب بود... زحمتت میشه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سرچ کردم اینا اومد.. خیلی زیاده نمی دونم دقیقا چی می خوای ببین می تونی چیزی پیدا کنی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سرچ کردم اینا اومد.. خیلی زیاده نمی دونم دقیقا چی می خوای ببین می تونی چیزی پیدا کنی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیت بندی بچه های شهرسازی با معماری فرق نداره پریسا؟ آخه اینا بیشتر شیت بندی معماریه 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ شیت بندی بچه های شهرسازی با معماری فرق نداره پریسا؟آخه اینا بیشتر شیت بندی معماریه آره عزیزم فرق داره ولی میشه ایده گرفت ما شیت بندی خاصی نداریم. گفت واسه نقشه نمی خواد منم همینارو داشتم بیشتر می گردم چیزی پیدا کردم میذارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده