reg 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ سلام می خواستم بدونم انجمن حامی رسانه ای همایش ملی در جستجوی شهر فرداست ؟ 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به دوستان گلم کسی نمونه موردی طراحی فضای شهری (ترجیحا خیابان) مثلا خیابان بهسازی شده (به جز پروژه احمد آباد) داره آیا؟ پروژشو می خوام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی نمونه پارک محلی یا یه فضا سبز ی داره نمونشو برام بزاره سایت زیر سایت مناسبی میتونه باشه واسه دیدن نمونه پروژه های طراحی شهری خارجی: pps.org برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلاممی خواستم بدونم انجمن حامی رسانه ای همایش ملی در جستجوی شهر فرداست ؟ بله. یکی از حامیان رسانه ایش سلام به دوستان گلم کسی نمونه موردی طراحی فضای شهری (ترجیحا خیابان) مثلا خیابان بهسازی شده (به جز پروژه احمد آباد) داره آیا؟ پروژشو می خوام منظورت از این نمونه پروژه های داخلیه؟ 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ منظورت از این نمونه پروژه های داخلیه؟ هم داخلی هم خارجی.. فرقی نداره 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ هم داخلی هم خارجی.. فرقی نداره داخلی که والا گیر نیاوردم. :icon_pf (34): یکی قبلاً گرفته بودم و داشتم. ولی هرچی گشتم تو سیستمم گیر نیاوردم :icon_pf (34): اما نمونه خارجی بسرچی زیاد است. دو نمونه سایت مثلاً اینا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ داخلی که والا گیر نیاوردم. :icon_pf (34): یکی قبلاً گرفته بودم و داشتم. ولی هرچی گشتم تو سیستمم گیر نیاوردم :icon_pf (34):اما نمونه خارجی بسرچی زیاد است. دو نمونه سایت مثلاً اینا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم آقا محمد 3 لینک به دیدگاه
negar rahimy 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من کارشناسی رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم.میخوام برای ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری رو آزمون بدم.دررابطه با مرحله دوم میشه من و راهنمایی کنید ..با تشکر 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ سایت زیر سایت مناسبی میتونه باشه واسه دیدن نمونه پروژه های طراحی شهری خارجی:pps.org برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون آقا محمد 3 لینک به دیدگاه
vahidcavalier 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من به پایان نامه مطالعه روابط متقابل شهر و روستا (پایان نامه کارشناسی ارشد) جهت تکمیل یه مقاله نیازمندم . لطفا اگه امکانش هست هزینه صرفا این پایان نامه را به تنهایی به من بگید تا پرداخت کنم و فایل مربوطه را دراختیارم بگذارید . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من به پایان نامه مطالعه روابط متقابل شهر و روستا (پایان نامه کارشناسی ارشد) جهت تکمیل یه مقاله نیازمندم . لطفا اگه امکانش هست هزینه صرفا این پایان نامه را به تنهایی به من بگید تا پرداخت کنم و فایل مربوطه را دراختیارم بگذارید . با سلام. برای دانلود پایان نامه های شهرسازی نیاز به عضویت طلایی درجه 2 دارین. که شرایط طلایی شدن اینجا گفته شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من کارشناسی رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم.میخوام برای ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری رو آزمون بدم.دررابطه با مرحله دوم میشه من و راهنمایی کنید ..با تشکر شاید لینکای زیر یا نمونه سوالات سالای قبل بتونه کمکت کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread53091.html http://www.noandishaan.com/forums/thread91198.html کلیتش به این صورته که یه سوال تحلیلی درباره یکی از موضوعات شهرسازی میدن. یه سوالم که حالت طرح دادن و ایناس که اون طرح های شهرسازی 1 تا 5 خیلی کمک میکنه و اغلب مرتبط با سوال اول هم هستش. 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلا م ممنون از این تاپیک خوبتون من اسکیس وراندوم خیلی ضعیفه استادخوبم نداریم به مایادبده اگه میشه کمک کنینخیلی به طراحی شهری علاقه دارم ودیگه سه ترم دیگه هم بیشتر نمونده 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلا م ممنون از این تاپیک خوبتون من اسکیس وراندوم خیلی ضعیفه استادخوبم نداریم به مایادبده اگه میشه کمک کنینخیلی به طراحی شهری علاقه دارم ودیگه سه ترم دیگه هم بیشتر نمونده اسکیس وراندو چه در رشته معماری و چه شهرسازی نیاز به تمرین داره ... فقط فقط تمرینه که دستتون رو راه میندازه.. و در کنارش کار ببینین... به این تاپیک ها مراجعه کنید: اسکیس های طراحی شهری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آزمون اسکیس ارشد طراحی شهری - از سال 86 تا امروز در تاپیک*با هم اسکیس طراحی شهری یاد بگیریم* بچه های شهرسازی ، مخصوصا خانم Gizmo میتونن در این زمینه راهنماییتون کنن. 4 لینک به دیدگاه
هه ناسه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلاممهندسای عزیز شهرساز بچه هامیشه کمکم کنین یه پروژه دارم واسه درس مدلهای کمی درشهرسازی ولی من هیچی بلدنیستم که چجوری پروژه انجام بدم حالا پروژه م در مورد اینه:مدلهای نسبت نماینده.نسبت ناحیه.ترکیب جمعیت رودر مورداستان کردستان بررسی کنم حالام کمک میخام که چجوری شروع کنم اطلاعات زیاد دارم ولی نمیدونم چجوری درستتش کنم ممنون میشم کمکم کنین اگه میشه یه کم روال کاروواسم توضیح بدین که چجوری این مدلهاروواسه استانم تعریف کنم وتوضیح بدم. مرسی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلاممهندسای عزیز شهرساز بچه هامیشه کمکم کنین یه پروژه دارم واسه درس مدلهای کمی درشهرسازی ولی من هیچی بلدنیستم که چجوری پروژه انجام بدم حالا پروژه م در مورد اینه:مدلهای نسبت نماینده.نسبت ناحیه.ترکیب جمعیت رودر مورداستان کردستان بررسی کنم حالام کمک میخام که چجوری شروع کنم اطلاعات زیاد دارم ولی نمیدونم چجوری درستتش کنم ممنون میشم کمکم کنین اگه میشه یه کم روال کاروواسم توضیح بدین که چجوری این مدلهاروواسه استانم تعریف کنم وتوضیح بدم. مرسی مدلهای نسبت نماینده، نسبت ناحیه؟ یعنی چی؟ نشنیدم اصلاً 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ من توکارشیت بندی (دستی وفتوشاپ)خیلی ضعیفم اگه میشه کمک کنین 2 لینک به دیدگاه
هه ناسه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چه مشکلی اصلامن این همه کمک خاستم توضیح خاستم کسی که جوابمونمیده 2 لینک به دیدگاه
هه ناسه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ این مدلا جزومدلای تجمعی هستن ترکیب جمعیتم جزومدلای ترکیبه 2 لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام.من طرح 4 دارم این ترم. برای بافت فرسوده هست. کسی از رویکرد ها اطلاعی داره؟ مثل اصالت بخشی.سناریو نویسی.سی بی دی. تی ان دی..... توضیحم بدین ک چطوری ازشون استفاده کنم. کدوم راحت تر و بهتره؟ 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام.من طرح 4 دارم این ترم. برای بافت فرسوده هست. کسی از رویکرد ها اطلاعی داره؟ مثل اصالت بخشی.سناریو نویسی.سی بی دی. تی ان دی.....توضیحم بدین ک چطوری ازشون استفاده کنم. کدوم راحت تر و بهتره؟ سلام ببینید وقتی صحبت از بافت فرسوده میشه، باید نوع نگاه به بافت و اینکه ازچه معادله ای از فرسودگی میخوایید استفاده کنید مشخص کنید اینکه نوسازی، بهسازی یا بازسازی باشه و بعدش با توجه به اینها بیایید ترکیبی کارکنید یعنی یه رویکردی مثل هویت بخشی یا شخصیت بخشی مد نظرتون باشه. برای رویکرد انتخابی شما ابتدا باید مبانی نظری رویکردی مورد نظر رو استخراج میکنید و معیارهای اون رو توی کارتون اعمال میکنید. مثلا برای هویت بخشی شما باید بناهای تاریخی رو حفظ کنید این یک نمونه هست و بقیه هم بههمین شکل ... Sent from my iPhone using Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده