reg 56 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 سلام می خواستم بدونم انجمن حامی رسانه ای همایش ملی در جستجوی شهر فرداست ؟ 3
pari.v 10304 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 سلام به دوستان گلم کسی نمونه موردی طراحی فضای شهری (ترجیحا خیابان) مثلا خیابان بهسازی شده (به جز پروژه احمد آباد) داره آیا؟ پروژشو می خوام 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 سلام دوستان کسی نمونه پارک محلی یا یه فضا سبز ی داره نمونشو برام بزاره سایت زیر سایت مناسبی میتونه باشه واسه دیدن نمونه پروژه های طراحی شهری خارجی: pps.org برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلاممی خواستم بدونم انجمن حامی رسانه ای همایش ملی در جستجوی شهر فرداست ؟ بله. یکی از حامیان رسانه ایش سلام به دوستان گلم کسی نمونه موردی طراحی فضای شهری (ترجیحا خیابان) مثلا خیابان بهسازی شده (به جز پروژه احمد آباد) داره آیا؟ پروژشو می خوام منظورت از این نمونه پروژه های داخلیه؟ 5
pari.v 10304 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 منظورت از این نمونه پروژه های داخلیه؟ هم داخلی هم خارجی.. فرقی نداره 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 هم داخلی هم خارجی.. فرقی نداره داخلی که والا گیر نیاوردم. :icon_pf (34): یکی قبلاً گرفته بودم و داشتم. ولی هرچی گشتم تو سیستمم گیر نیاوردم :icon_pf (34): اما نمونه خارجی بسرچی زیاد است. دو نمونه سایت مثلاً اینا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
pari.v 10304 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 داخلی که والا گیر نیاوردم. :icon_pf (34): یکی قبلاً گرفته بودم و داشتم. ولی هرچی گشتم تو سیستمم گیر نیاوردم :icon_pf (34):اما نمونه خارجی بسرچی زیاد است. دو نمونه سایت مثلاً اینا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم آقا محمد 3
negar rahimy 13 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 سلام دوستان من کارشناسی رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم.میخوام برای ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری رو آزمون بدم.دررابطه با مرحله دوم میشه من و راهنمایی کنید ..با تشکر 3
delovan20 1048 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 سایت زیر سایت مناسبی میتونه باشه واسه دیدن نمونه پروژه های طراحی شهری خارجی:pps.org برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون آقا محمد 3
vahidcavalier 15 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 سلام من به پایان نامه مطالعه روابط متقابل شهر و روستا (پایان نامه کارشناسی ارشد) جهت تکمیل یه مقاله نیازمندم . لطفا اگه امکانش هست هزینه صرفا این پایان نامه را به تنهایی به من بگید تا پرداخت کنم و فایل مربوطه را دراختیارم بگذارید . 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام من به پایان نامه مطالعه روابط متقابل شهر و روستا (پایان نامه کارشناسی ارشد) جهت تکمیل یه مقاله نیازمندم . لطفا اگه امکانش هست هزینه صرفا این پایان نامه را به تنهایی به من بگید تا پرداخت کنم و فایل مربوطه را دراختیارم بگذارید . با سلام. برای دانلود پایان نامه های شهرسازی نیاز به عضویت طلایی درجه 2 دارین. که شرایط طلایی شدن اینجا گفته شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام دوستان من کارشناسی رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم.میخوام برای ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری رو آزمون بدم.دررابطه با مرحله دوم میشه من و راهنمایی کنید ..با تشکر شاید لینکای زیر یا نمونه سوالات سالای قبل بتونه کمکت کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread53091.html http://www.noandishaan.com/forums/thread91198.html کلیتش به این صورته که یه سوال تحلیلی درباره یکی از موضوعات شهرسازی میدن. یه سوالم که حالت طرح دادن و ایناس که اون طرح های شهرسازی 1 تا 5 خیلی کمک میکنه و اغلب مرتبط با سوال اول هم هستش. 2
محمد2014 1323 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 سلا م ممنون از این تاپیک خوبتون من اسکیس وراندوم خیلی ضعیفه استادخوبم نداریم به مایادبده اگه میشه کمک کنینخیلی به طراحی شهری علاقه دارم ودیگه سه ترم دیگه هم بیشتر نمونده 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 سلا م ممنون از این تاپیک خوبتون من اسکیس وراندوم خیلی ضعیفه استادخوبم نداریم به مایادبده اگه میشه کمک کنینخیلی به طراحی شهری علاقه دارم ودیگه سه ترم دیگه هم بیشتر نمونده اسکیس وراندو چه در رشته معماری و چه شهرسازی نیاز به تمرین داره ... فقط فقط تمرینه که دستتون رو راه میندازه.. و در کنارش کار ببینین... به این تاپیک ها مراجعه کنید: اسکیس های طراحی شهری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آزمون اسکیس ارشد طراحی شهری - از سال 86 تا امروز در تاپیک*با هم اسکیس طراحی شهری یاد بگیریم* بچه های شهرسازی ، مخصوصا خانم Gizmo میتونن در این زمینه راهنماییتون کنن. 4
هه ناسه 19 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 سلاممهندسای عزیز شهرساز بچه هامیشه کمکم کنین یه پروژه دارم واسه درس مدلهای کمی درشهرسازی ولی من هیچی بلدنیستم که چجوری پروژه انجام بدم حالا پروژه م در مورد اینه:مدلهای نسبت نماینده.نسبت ناحیه.ترکیب جمعیت رودر مورداستان کردستان بررسی کنم حالام کمک میخام که چجوری شروع کنم اطلاعات زیاد دارم ولی نمیدونم چجوری درستتش کنم ممنون میشم کمکم کنین اگه میشه یه کم روال کاروواسم توضیح بدین که چجوری این مدلهاروواسه استانم تعریف کنم وتوضیح بدم. مرسی 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 سلاممهندسای عزیز شهرساز بچه هامیشه کمکم کنین یه پروژه دارم واسه درس مدلهای کمی درشهرسازی ولی من هیچی بلدنیستم که چجوری پروژه انجام بدم حالا پروژه م در مورد اینه:مدلهای نسبت نماینده.نسبت ناحیه.ترکیب جمعیت رودر مورداستان کردستان بررسی کنم حالام کمک میخام که چجوری شروع کنم اطلاعات زیاد دارم ولی نمیدونم چجوری درستتش کنم ممنون میشم کمکم کنین اگه میشه یه کم روال کاروواسم توضیح بدین که چجوری این مدلهاروواسه استانم تعریف کنم وتوضیح بدم. مرسی مدلهای نسبت نماینده، نسبت ناحیه؟ یعنی چی؟ نشنیدم اصلاً 3
محمد2014 1323 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 من توکارشیت بندی (دستی وفتوشاپ)خیلی ضعیفم اگه میشه کمک کنین 2
هه ناسه 19 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 چه مشکلی اصلامن این همه کمک خاستم توضیح خاستم کسی که جوابمونمیده 2
fateme mojtahedi 148 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 سلام.من طرح 4 دارم این ترم. برای بافت فرسوده هست. کسی از رویکرد ها اطلاعی داره؟ مثل اصالت بخشی.سناریو نویسی.سی بی دی. تی ان دی..... توضیحم بدین ک چطوری ازشون استفاده کنم. کدوم راحت تر و بهتره؟ 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 سلام.من طرح 4 دارم این ترم. برای بافت فرسوده هست. کسی از رویکرد ها اطلاعی داره؟ مثل اصالت بخشی.سناریو نویسی.سی بی دی. تی ان دی.....توضیحم بدین ک چطوری ازشون استفاده کنم. کدوم راحت تر و بهتره؟ سلام ببینید وقتی صحبت از بافت فرسوده میشه، باید نوع نگاه به بافت و اینکه ازچه معادله ای از فرسودگی میخوایید استفاده کنید مشخص کنید اینکه نوسازی، بهسازی یا بازسازی باشه و بعدش با توجه به اینها بیایید ترکیبی کارکنید یعنی یه رویکردی مثل هویت بخشی یا شخصیت بخشی مد نظرتون باشه. برای رویکرد انتخابی شما ابتدا باید مبانی نظری رویکردی مورد نظر رو استخراج میکنید و معیارهای اون رو توی کارتون اعمال میکنید. مثلا برای هویت بخشی شما باید بناهای تاریخی رو حفظ کنید این یک نمونه هست و بقیه هم بههمین شکل ... Sent from my iPhone using Tapatalk 4
ارسال های توصیه شده