hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ حمید ...داشتیم...:w821:بگو چماقشون غلاف کنن من می ترسم... تا گشت ارشاد چماق به دستان را خبر نکردم... باشه گریه نکن حالا 1 لینک به دیدگاه
توحید فروغی 751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!! ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! 3 لینک به دیدگاه
توحید فروغی 751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بیشتر مردان موفقیتشان را مدیون زن اولشان هستند و زن دومشان را مدیون موفقیتشان !!! 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ [/url] افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!!ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! مهندس... این نوشته ها از خودتون می باشه؟ پیشنهاد می کنم یه تاپیک در تالار ادبیات بزنید و این جملات زیبا را در اونجا قرار بدید... حیفه ...توی این اسپم ها گم میشه 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چی [/url]تمام شده؟؟ اول کو سلامت... دوم الکی به بچه مردم نخند.. سوم خیلی چیزا...رفاقت ها...معرفت ها...مرام ها...همینطوردرس. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام خب درس که به سلامتی تو شهری که تو یه خیابونش اشتباه بپیچی گم میشی و دیگه آدمایی که میشناختی ر و پیدا نمیکنی ...توقع داری ها... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ [/url] سلامخب درس که به سلامتی تو شهری که تو یه خیابونش اشتباه بپیچی گم میشی و دیگه آدمایی که میشناختی ر و پیدا نمیکنی ...توقع داری ها... آره ...درسته بی خیال... موتورم داشته باشید...فردا میخام باش برم تنگه واشی... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مامور مخصوص حلکم بزرگ رو هم ببر با خودت 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ما را به رندی افسانه کردند پیران جاهل شیخان گمراه 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مامور مخصوص حلکم بزرگ رو هم ببر با خودت نه... فقط داداش میتونم با خودم ببرم.... اگه آبجی با خودم ببریم گشت بهم گیر میده ..موتورم را توقیف می کنه... داداش کایکو را خبر کن تا ببرمش... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!!ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! جالب بود 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ آشنا به نظر میرسی...واستا خب فک کنم 1 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ آشنا به نظر میرسی...واستا خب فک کنم وای سینا دلم می خواد کلتو از جا بکنم م م :3384s: این جه طرز پروفایله....؟؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ وای [/url]سینا دلم می خواد کلتو از جا بکنم م م :3384s: این جه طرز پروفایله....؟؟؟؟:w00: وای ی ی ی خشن...من هم موهات را می کنم دیجه دیجه...تقصیره روزگاره... 1 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ وای ی ی ی خشن...من هم موهات را می کنمدیجه دیجه...تقصیره روزگاره... ای بچه بد....:167: روزگار چه ربطی به پروفایل داره؟؟؟؟ چند روز پیش باهات کار واجب داشتم کلی حرسم دادی !!!! به هر حال غصه نخور همه چیز درست می شه ...:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست وندر طلب طعمه پر و بال بیاراست بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت امروز همه ملک جهان زیر پر ماست بر اوج چو پرواز کنم از نظر تیز میبینم اگر ذرهای اندر ته دریاست گر بر سر خاشاک یکی پشه بجنبد جنبیدن آن پشه عیان در نظر ماست بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست ناگه ز کمینگاه یکی سخت کمانی تیری ز قضا و قدر انداخت بر او راست بر بال عقاب آمد آن تیر جگر سوز وز عرش مر او را به سوی خاک فرو کاست بر خاک بیفتاد و بغلتید چو ماهی بگشود پر خویش سپس از چپ و از راست گفتا: عجب است این که ز چوبی و ز آهن این تیزی و تندی و پریدن ز کجا خاست؟ بر تیر نظر کرد و پر خویش بر او دید گفتا: ز که نالیم که از ماست که بر ماست! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام شهرسازای گل بچه ها شما پاتوق خونه تون کجاست پس؟ می خواستم اینو بزنم!! مسابقه عکس معماری سری سه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده