blue dream 724 ارسال شده در 30 مهر، 2012 دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ .....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 مهر، 2012 دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ داش امیر به این زودی جا زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد داداش حمید من در خدمت ارواح سرگردان هستم میتونی تشریف بیاری منو بشناسی. ( خب تو مسابقات و قسمتای مختلف شرکت کن، اینجا پر از تفریحات و سرگرمیای سالمه ، گفتگوی آزاد ، کتابخونه ، مسابقه خط ، مسابقه عکاسی و ...) 1
amir dashi 85 ارسال شده در 30 مهر، 2012 داش امیر به این زودی جا زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد داداش حمید من در خدمت ارواح سرگردان هستم میتونی تشریف بیاری منو بشناسی. ( خب تو مسابقات و قسمتای مختلف شرکت کن، اینجا پر از تفریحات و سرگرمیای سالمه ، گفتگوی آزاد ، کتابخونه ، مسابقه خط ، مسابقه عکاسی و ...) ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنه دیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه 3
amir dashi 85 ارسال شده در 30 مهر، 2012 ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنهدیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye 2
amir dashi 85 ارسال شده در 30 مهر، 2012 byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye سلامتی پنگوین که یه ذره قد داره ولی بازم لاتی راه میره 2
blue dream 724 ارسال شده در 30 مهر، 2012 امیر خان شما خونسردی تو حفظ کن ...گویا ناجور سیمات قاطی کرده 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 30 مهر، 2012 دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ امیرجان پست های تاریخی رو میکنی این پست واسه چند سال پیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟ یادش بخیر بچه ها سرباز بودن 2
Moment 15228 ارسال شده در 30 مهر، 2012 ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنهدیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه ببین داش من راشو که بلد نیستی دست خالی برگشتی نباس بگی پروژه میخوام باس بگی تمایل دارم پروژه هامون رو با هم به اشتراک بذاریم تا از نقطه نظرات هم نه ببخشید تا با نقطه نظرات هم آشنا بشیم و نقاط قوت پروژه شما بتونه نقاط ضعف پروژه من رو برطرف کنه و البته برعکس بعدش دیگه همینجوری سونامی پروژه پیش میاد حالا پروژه چی میخوای؟ ببین هنوز هیچی نگفتی داری مخ منو میزنی! ولی دکی من بیدی نیستم که.... 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 مهر، 2012 ببین داش من راشو که بلد نیستی دست خالی برگشتینباس بگی پروژه میخوام باس بگی تمایل دارم پروژه هامون رو با هم به اشتراک بذاریم تا از نقطه نظرات هم نه ببخشید تا با نقطه نظرات هم آشنا بشیم و نقاط قوت پروژه شما بتونه نقاط ضعف پروژه من رو برطرف کنه و البته برعکس بعدش دیگه همینجوری سونامی پروژه پیش میاد حالا پروژه چی میخوای؟ ببین هنوز هیچی نگفتی داری مخ منو میزنی! ولی دکی من بیدی نیستم که.... به به داداش جوزف چه خوب راه و چاه بلدی و به بچه مردم یاد میدی نمیگی منحرف میشه دخترا هواسا جم:spiteful: 3
amir dashi 85 ارسال شده در 31 مهر، 2012 دمت گرم بابا خیلی با حالیمن دو ساله عضو انجمن شدم فقط و فقط به این دلیل که یه کتاب پی دی اف که ادمین داره رو از چنگش در بیارم ولی هنوز بعد 2 سال روم نشده بگم ولی الان دیگه اوضا فرق کرده:hapydancsmil: تو جرقه ای شدی واسه من...ادمین رد کن کتابو بیاد هر چی خواستی به خودم بگو واست بگیرم تا الان کلی پروژه واسه خودم گرفتم 1
amir dashi 85 ارسال شده در 1 آبان، 2012 ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنممن پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده روز هایم را برای رسیدن به خوشبختی گذراندم قافل از آن که خوشبختی همان دیروز بود
amir dashi 85 ارسال شده در 1 آبان، 2012 سلام خاله ی بداخلاق رفتی مشهد؟ خوش گذشت؟ حاجی بهتون سخت نگرفت؟ تو زندگیم همه چی رو فهمیدم فقط نفهمیدم این بچه های مردم کین که همیشه از من موفق ترن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 1 آبان، 2012 روز هایم را برای رسیدن به خوشبختی گذراندم قافل از آن که خوشبختی همان دیروز بود منظورت غافل بود دیگه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 آبان، 2012 یه کمی از این پاتوق دل بکنین پاشین بیاین تو این مسابقه هم شرکت کنین: http://www.noandishaan.com/forums/thread92481-2.html :vahidrk: نیان بگن شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :icon_pf (34): 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 آبان، 2012 من اومدم بگم که شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :vahidrk: 4
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 آبان، 2012 من اومدم بگم که شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :vahidrk: :hapydancsmil: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 :vahidrk: حرف حقیقت سخته باورش نه؟ :hapydancsmil: چه خوشش اومده
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 آبان، 2012 حرف حقیقت سخته باورش نه؟چه خوشش اومده ونوس اینجا تالار ممد ادمین دست از پا خطا کنی ................>>>:gnugghender: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 ونوس اینجا تالار ممد ادمین دست از پا خطا کنی ................>>>:gnugghender: نه باااابااااا حالا اگه دست از پا خطا کنم چی میشه ؟ :gnugghender: بذار خود ادمین محمد بگه؛ ادمین جان؛ چی میشه اونوقت ؟؟؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده