blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ .....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ داش امیر به این زودی جا زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد داداش حمید من در خدمت ارواح سرگردان هستم میتونی تشریف بیاری منو بشناسی. ( خب تو مسابقات و قسمتای مختلف شرکت کن، اینجا پر از تفریحات و سرگرمیای سالمه ، گفتگوی آزاد ، کتابخونه ، مسابقه خط ، مسابقه عکاسی و ...) 1 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ داش امیر به این زودی جا زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد داداش حمید من در خدمت ارواح سرگردان هستم میتونی تشریف بیاری منو بشناسی. ( خب تو مسابقات و قسمتای مختلف شرکت کن، اینجا پر از تفریحات و سرگرمیای سالمه ، گفتگوی آزاد ، کتابخونه ، مسابقه خط ، مسابقه عکاسی و ...) ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنه دیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه 3 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنهدیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye 2 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye سلامتی پنگوین که یه ذره قد داره ولی بازم لاتی راه میره 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ امیر خان شما خونسردی تو حفظ کن ...گویا ناجور سیمات قاطی کرده 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه دارم به این نتیجه میرسم این سایت اصلا به درد نمیخوره دیگه من رفتم خداحافظ امیرجان پست های تاریخی رو میکنی این پست واسه چند سال پیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟ یادش بخیر بچه ها سرباز بودن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ناظر ارشد تالار که میخواد منو بزنهدیگه بمونم چکار کنم؟:cryingf: میخوام برم:Ghelyon: تا شاید ابجی مون راحت بشه ببین داش من راشو که بلد نیستی دست خالی برگشتی نباس بگی پروژه میخوام باس بگی تمایل دارم پروژه هامون رو با هم به اشتراک بذاریم تا از نقطه نظرات هم نه ببخشید تا با نقطه نظرات هم آشنا بشیم و نقاط قوت پروژه شما بتونه نقاط ضعف پروژه من رو برطرف کنه و البته برعکس بعدش دیگه همینجوری سونامی پروژه پیش میاد حالا پروژه چی میخوای؟ ببین هنوز هیچی نگفتی داری مخ منو میزنی! ولی دکی من بیدی نیستم که.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ببین داش من راشو که بلد نیستی دست خالی برگشتینباس بگی پروژه میخوام باس بگی تمایل دارم پروژه هامون رو با هم به اشتراک بذاریم تا از نقطه نظرات هم نه ببخشید تا با نقطه نظرات هم آشنا بشیم و نقاط قوت پروژه شما بتونه نقاط ضعف پروژه من رو برطرف کنه و البته برعکس بعدش دیگه همینجوری سونامی پروژه پیش میاد حالا پروژه چی میخوای؟ ببین هنوز هیچی نگفتی داری مخ منو میزنی! ولی دکی من بیدی نیستم که.... به به داداش جوزف چه خوب راه و چاه بلدی و به بچه مردم یاد میدی نمیگی منحرف میشه دخترا هواسا جم:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ دمت گرم بابا خیلی با حالیمن دو ساله عضو انجمن شدم فقط و فقط به این دلیل که یه کتاب پی دی اف که ادمین داره رو از چنگش در بیارم ولی هنوز بعد 2 سال روم نشده بگم ولی الان دیگه اوضا فرق کرده:hapydancsmil: تو جرقه ای شدی واسه من...ادمین رد کن کتابو بیاد هر چی خواستی به خودم بگو واست بگیرم تا الان کلی پروژه واسه خودم گرفتم 1 لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنممن پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده روز هایم را برای رسیدن به خوشبختی گذراندم قافل از آن که خوشبختی همان دیروز بود لینک به دیدگاه
amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خاله ی بداخلاق رفتی مشهد؟ خوش گذشت؟ حاجی بهتون سخت نگرفت؟ تو زندگیم همه چی رو فهمیدم فقط نفهمیدم این بچه های مردم کین که همیشه از من موفق ترن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ روز هایم را برای رسیدن به خوشبختی گذراندم قافل از آن که خوشبختی همان دیروز بود منظورت غافل بود دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یه کمی از این پاتوق دل بکنین پاشین بیاین تو این مسابقه هم شرکت کنین: http://www.noandishaan.com/forums/thread92481-2.html :vahidrk: نیان بگن شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من اومدم بگم که شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من اومدم بگم که شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من اومدم بگم که شهرسازا فعال نیستن و شرکت نمیکنن :vahidrk: :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: حرف حقیقت سخته باورش نه؟ :hapydancsmil: چه خوشش اومده لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ حرف حقیقت سخته باورش نه؟چه خوشش اومده ونوس اینجا تالار ممد ادمین دست از پا خطا کنی ................>>>:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ونوس اینجا تالار ممد ادمین دست از پا خطا کنی ................>>>:gnugghender: نه باااابااااا حالا اگه دست از پا خطا کنم چی میشه ؟ :gnugghender: بذار خود ادمین محمد بگه؛ ادمین جان؛ چی میشه اونوقت ؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده