Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ جوزف هیچ وقت کم نمیاره بیاره که اسمش جوزف سمج نیست 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ جوزفه کجایی ننه جان اسم شب بگو من ظاهر میشم اسم شب چیه؟ اینه... ننه ننه من گشنمه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ جوزف هیچ وقت کم نمیاره بیاره که اسمش جوزف سمج نیست باز تو اومدی:vahidrk: اولا جوزف نه و جوزف خان ثانیا کو اون فعالیت مفیدت اسپمر 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اسم شب بگو من ظاهر میشماسم شب چیه؟ اینه... ننه ننه من گشنمه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چقد شما کلکل میکنید. جای این کارا اگه به من کمک کنید هم واسه خودتون ثواب خریدین هم کار مفید انجام دادین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چقد شما کلکل میکنید. جای این کارا اگه به من کمک کنید هم واسه خودتون ثواب خریدین هم کار مفید انجام دادین ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنم من پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این همه کل کل می کنیدا...............ولی یکیتونم سوال منو جواب نمی ده 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این همه کل کل می کنیدا...............ولی یکیتونم سوال منو جواب نمی ده شما سوالت رو بپرس بچه ها این قابلیت رو دارن که هم کل کل کنن هم به سوالا جواب بدن 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! سوال من این بود...ماشالا تا الان که این قابلیتو تو بچه ها ندیدم .........بلد نیستنا ،میگن می دونیم و نمی گیم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چرا شما پسرا اینقد به مادیات فک میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چرا شما پسرا اینقد به مادیات فک میکنید؟ وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ والا راس میگی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنممن پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده شما پسرا چرا اینقد بفکر مادیاتین؟ (ببخشید منظورم اول با شماست) 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ کنکور کارشناسی ارشد بلای خانمان سووووووووووووووز 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............:ws3:.............کی می تونه برام توضیح بده در موردش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ پسرا اصولا به هر چیزی فکر نمیکنن.. فقط به مسائل مهم فکر میکنن مثل سفر به مریخ و مدال المپیک و جایزه نوبل بقیه مسائل فکر کردن نداره به صورت غریزی درست تصمیم میگیرن ولی دخترا اینگونه نیستن فکر میکنن هاا ولی چه فایده وقتی نتیجه نداره البته فکر می کنن که دارن فکر میکنن ولی در واقعیت اصلا فکر نمیکنن چون نمیتونن فکر کنن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شما پسرا چرا اینقد بفکر مادیاتین؟ (ببخشید منظورم اول با شماست) به فکرش نیستم که همشو بخشیدم مادیات چیه دیگه همش چرک کف دسته البته اینی که گفتی پسرا به فکر مادیاتن اتفاقا برعکسه که لازم به توضیح نیست چون همه میدونن چون تجربه ثابت کرده که دخترا حاضرن با یه اژدهای پولدار ازدواج کنن تا با تام کروز بی خانمان 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ به فکرش نیستم که همشو بخشیدممادیات چیه دیگه همش چرک کف دسته البته اینی که گفتی پسرا به فکر مادیاتن اتفاقا برعکسه که لازم به توضیح نیست چون همه میدونن چون تجربه ثابت کرده که دخترا حاضرن با یه اژدهای پولدار ازدواج کنن تا با تام کروز بی خانمان الهی بمیرم، کی فکرتو اینجور خراب کرده پدرشو درارم؟:elivg5ddfqdy8k5mocf 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آقای جوزف ناسلامتی فردا روز استاد میشیا. به داد من که نرسیدی،به داد مهسا برس، طفلی هنجرش پاره شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده