blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ :cryingf:...........چرا کتاب زیبایی شناسی گروتر اینقد سخته صفحات اولش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام برو بچ چ چ چ چ چ چ شهر سازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام برو بچ چ چ چ چ چ چ شهر سازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام ......باز که شما اینجا پیدات شد با اون آواتار زشتت که ادم می بینه سکته ناقص می زنه 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ گفتی کنکور و کردی کبابم .......ایشالا قسمت شمام بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش به حال شما که کنکور ندارین نه فکر کردی الکیه :vahidrk: ولی بنظر من جوونیتو حیف نکن بزن تو یه کاره دیگه 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ نه فکر کردی الکیه :vahidrk: ولی بنظر من جوونیتو حیف نکن بزن تو یه کاره دیگه نخیر فکر نکردم الکیه.... ببینم شما که ارشد طراحی شهری هستی چند بار این کتابو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا چه کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاچاق خووبه؟؟؟؟؟؟؟؟شایدم گدایی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ نخیر فکر نکردم الکیه.... ببینم شما که ارشد طراحی شهری هستی چند بار این کتابو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا چه کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاچاق خووبه؟؟؟؟؟؟؟؟شایدم گدایی؟؟؟؟ حالا شهرسازی چیه که ارشد طراحی شهریش باشه :vahidrk: من چون نیرو نداشتن گفتن همینطوری بیام برم سر کلاس 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ حالا شهرسازی چیه که ارشد طراحی شهریش باشه :vahidrk: من چون نیرو نداشتن گفتن همینطوری بیام برم سر کلاس آخی ..نیروی چی کم داشتن ؟؟؟؟؟نکنه یکی رو می خواستن کف کلاسای بچه های طراحی شهری رو تمیز کنه ..........و چون بچه های طراحی شهری کثیف کاری زیاد می کنن شما اینقد با این رشته چپی!!1:ws28: عزیزم گرایشتونو عوض کنین آبروی ما طراحی شهریا رو می برین................اینو می تونین بنویسین スイーパー 1 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دوستای گلم ...من برم دیگه ،فردا امتحان دارم ......از مصاحبت باهاتون لذت بردم .....شب همگی خوشششششششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ طراحی و برنامه ریزی و کنکور چیه! ....برید نصف دینتونو کامل کنید 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ ای وایه من هی وایه من:icon_pf (34): ای خدااااااااااااا واییییییییییییی خدایاااااااا 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ ای وایه منهی وایه من:icon_pf (34): ای خدااااااااااااا واییییییییییییی خدایاااااااا :there: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: برو بچ چ چ چ شهر ساز کجان شنیدید اعلام کردن از 85 تا حالا به طور متوسط سالانه 800 هزار خونه ساخته شده 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! من میدونم چیه ها ولی میخوام عابدی یعنی جیمی توضیح بده آخه دیگه جوونه و جویای نام 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من میدونم چیه ها ولی میخوام عابدی یعنی جیمی توضیح بده آخه دیگه جوونه و جویای نام می دونم بلد نیستید ولی به روتون نمی یارم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ می دونم بلد نیستید ولی به روتون نمی یارم تا وقتی یه راز داری همه اصرار میکنن که اونو بگی ولی وقتی میگی دیگه ارزشی نداره حالا فهمیدی چرا جواب این سوالت رو ندادم...چون یه رازه بین من و گروتر 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ تا وقتی یه راز داری همه اصرار میکنن که اونو بگی ولی وقتی میگی دیگه ارزشی ندارهحالا فهمیدی چرا جواب این سوالت رو ندادم...چون یه رازه بین من و گروتر ....اره ارواح عمه گروتر....اصلا شما می دونی راز چیه که می گی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ....اره ارواح عمه گروتر....اصلا شما می دونی راز چیه که می گی چون میدونم چیه نمیگم اگه بگم دیگه راز نیست راستی از جون زنده یاد عمه گروتر هم مایه نذار مگه خودت عمه نداری؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده