blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ هوا گرمه گرمه .... چقد پاتوقتون سوتو کووره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ هوا گرمه گرمه .... چقد پاتوقتون سوتو کووره خو یه لیوان شربت بیار خنک بشیم از سوت و کوری در بیارم 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ خو یه لیوان شربت بیار خنک بشیم از سوت و کوری در بیارم متاسفم ..من با غریبه هایی که اینقد شکلشون وحشتناکه صحبت نمی کنم چه برسه شربت براشون بیارم :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ متاسفم ..من با غریبه هایی که اینقد شکلشون وحشتناکه صحبت نمی کنم چه برسه شربت براشون بیارم :vahidrk: چه بد خو یه ماسک بردپیت میکشیم رو صورتمون 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ متاسفم ..من با غریبه هایی که اینقد شکلشون وحشتناکه صحبت نمی کنم چه برسه شربت براشون بیارم :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چه بدخو یه ماسک بردپیت میکشیم رو صورتمون به جای اینکه اینجا اسپم کنی بیا پاتوق برقی هارو اپ کن...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چه بدخو یه ماسک بردپیت میکشیم رو صورتمون اتفاقا من اصلا از برد پیت خوشم نمیاد...یعنی کلا از بازیگرا خوشم نمی یاد ..........غریبه غریبه غریبه آفرین شمام مشخصه مسواکتو زدی 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ !!!!!بیا باهم تغییر رشته بدیم... حتما اینکار رو بکنین شهرسازی هم شد رشته که شماها رفتین 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ حتما اینکار رو بکنین شهرسازی هم شد رشته که شماها رفتین ....................خیلیم رشته خوبیه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ....................خیلیم رشته خوبیه چیش خوبه انوقت ؟ حداقل میرفتین یه معماری ، عمرانی چیزی ... 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ :ws28:ایولنگ والا...با این رشتشون.... از رشته شما که بهتره 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چیش خوبه انوقت ؟ حداقل میرفتین یه معماری ، عمرانی چیزی ... همونش خوبه اونوقت شما بهتره این حرفا رو به خودت بگی ..........آخه طراحی شهری هم شد رشته 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ همونش خوبه اونوقت شما بهتره این حرفا رو به خودت بگی ..........آخه طراحی شهری هم شد رشته چی بگم ؟ خوب دارم میگم دیگه تازه دارم شما رو هم نصیحت میکنم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چی بگم ؟ خوب دارم میگم دیگه تازه دارم شما رو هم نصیحت میکنم :vahidrk: از بدیای رشته طراحی شهری بگید... شاید هنوز که دیر نشده ما هم رفتیم مدیریت MBA:whistle: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ از بدیای رشته طراحی شهری بگید... شاید هنوز که دیر نشده ما هم رفتیم مدیریت MBA:whistle: بدیاشو استادتون سر کلاس بهتون میگه این ماه رمضونی دعا کن خدا به راه راست هدایتت کنه ... نری الکی فوق شهرسازی بخونی ... 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بدیاشو استادتون سر کلاس بهتون میگه این ماه رمضونی دعا کن خدا به راه راست هدایتت کنه ... نری الکی فوق شهرسازی بخونی ... خیلی خبیثید......... می خواید منو از راه راست شهرسازی خارج کنید .... ببینم یعنی شما الکی رفتید طراحی شهری خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ خیلی خبیثید......... می خواید منو از راه راست شهرسازی خارج کنید .... ببینم یعنی شما الکی رفتید طراحی شهری خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟ کی طراحی شهری خونده ؟ من شهرسازی بخونم عمرا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ عمه جان و خانواده دائما احوالات شما رو جویا هستن خوب بیاین چه اشکال داره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بین خودمون بمونه ولی گلابی تر از رشته صنایع شهرسازیه که مقام دوم رو داره و رشته گل و بلبل مقام سوم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده