**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ زنگ آخر وایسا:gnugghender: باشه راستي چندتا دوست با خودت بيار كمكت كنن 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ باشهراستي چندتا دوست با خودت بيار كمكت كنن 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ درود... عذرخواهی می کنم بابت مزاحمت.... دوستان خوبم...می دونم صرف تحصیل در یک رشته دلیل خوبی برای نوشتن بهتر از اون نیست...ولی... می دونم که شما دوستان دید قوی به مسائل شهری دارین... و می شه این مسائل شهر ی رو..در قالب دست نوشته هایی ارائه داد.... تاپیکی هست در بخش ادبیات....که می تونه محل خوبی باشه برای این مشاهده های شما.... نیازی نیست قواعد ادبی آنچنانی داشته باشه.... از جنس شهر باشه....می تونه صرف مشاهدات باشه.... [h=1]دست نوشته های شهری[/h] حضورتون باعث دلگرمی هست. باز عذرخواهی می کنم..اگر پست در جای مناسبی زده نشد... ممنونم... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ میگم قیافتو این شکلی نکن:vahidrk: زیاد حرص نخور . این حمید کلا قیافش این شکلیه بیا اینور سیگارتو بده با هم فیفتی فیفتی بزنیم 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ميشه به من يك مدال و 500 امتياز به عنوان عيدي و كادوي تولد بدين 1 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ زیاد حرص نخور . این حمید کلا قیافش این شکلیه بیا اینور سیگارتو بده با هم فیفتی فیفتی بزنیم بيا رفيق قابل شمارو نداره 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ بيا رفيق قابل شمارو نداره دمت جیلیز و ویلیز :smiley (18): مطمئنی فقط سیگار بود ، چیز میزی توش قاطی نکرده بودی ، یه جورایی دارم میشما یکی بگیره منو :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ دمت جیلیز و ویلیز :smiley (18):مطمئنی فقط سیگار بود ، چیز میزی توش قاطی نکرده بودی ، یه جورایی دارم میشما یکی بگیره منو :imoksmiley: سلام ببم جا چی جوری میشی من گردت بگردم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ببم جا چی جوری میشی من گردت بگردم یه جورایی در یه جاهایی .... بیا یکم نزدیکتر پسرم ... یه وقت افتادم منو بگیر 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ یه جورایی در یه جاهایی ....بیا یکم نزدیکتر پسرم ... یه وقت افتادم منو بگیر به دلیل شهر ساز بودنت از گرفتن هر گونه شهر ساز معذوریم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به دلیل شهر ساز بودنت از گرفتن هر گونه شهر ساز معذوریم تو منو بگیر ، فضانورد میشم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو منو بگیر ، فضانورد میشم مهم اینه که موشکه هم سوارت نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مهم اینه که موشکه هم سوارت نمیکنه مقصود تویی موشک و فضا بهونست 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مقصود توییموشک و فضا بهونست :whistle: 1 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااام کسی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه ظاهرا کسی نیست عه!! چه عجب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده