Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا بازم اینجا سلام و احوالپرسی شد من هم به نوبه خودم به همه سلام عرض می کنم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نظرسنجی مسابقه عکس معماری سری سه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آخی از دو هفته تا حالا چرا آپ نکردین:دی مسابقه عکس معماری سری چهار 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ فاطمه تو هم هروفت تبلیغ داشتی بیا اینجا ها 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ فاطمه تو هم هروفت تبلیغ داشتی بیا اینجا ها باشه :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلاممعذرت از همه بچه های شهرساز که خونتون رو گرفتم همش تقصیر این کودک درون بود:icon_pf (34): حالا می تونین به جمع و غیبت هاتون برسین دیگه بحث کل کل رو نمیارم اینور روحت شاد. 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سکوت همه جا را فرا گرفته چرا؟؟؟ چون لوتیان در گودال رفاقت اسیر گشته اند!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بازگشت شهرسازان به پاتوق ... اسم این تاپیک به پاتوق تغییر پیدا می کند... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ به مناسب مرگ قذافی ملعون ابتر 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چطوری مینا خیلی راکد شدیم... چه خبرا؟ از درس و مشق چه خبرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ منو ببر به دنیاتو به اون دستا که میخوامو ... یه چندتا آهنگ تپل دانلود کن حالشو ببر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آره ، راکت شدیم:texc5lhcbtrocnmvtp8 خبر سلامتی!! ترم خوبیه! شما سمینار مسائل شهری داشتین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آره ، راکت شدیم:texc5lhcbtrocnmvtp8خبر سلامتی!! ترم خوبیه! شما سمینار مسائل شهری داشتین؟؟ نه بابا این قرتی بازی ها بعد ما اومد تو شهرسازی... چرا ما "سمینار شهرسازی" داشتیم این مسائلش چیه نمیدونم!!! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ باید یه موضوع انتخاب کنیم، تا اخر عمر روش کار کنیم:texc5lhcbtrocnmvtp8 منم از اونجا که همه موضوعات خوبو تو 5دیقه اول همه برداشتن ، موندم تو نظریه شهر آشوب خوبه به نظرت؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ باید یه موضوع انتخاب کنیم، تا اخر عمر روش کار کنیم:texc5lhcbtrocnmvtp8منم از اونجا که همه موضوعات خوبو تو 5دیقه اول همه برداشتن ، موندم تو نظریه شهر آشوب خوبه به نظرت؟ باز رفتی ته کلاس نشستی؟ موضوع بدی نیست اما من توش هیچ سررشته ای ندارم. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب تو یه موضوع پیشنهاد بده روش فک کنم مرتضی چرا ساکتی!فقط تنکس میزنی و غیب میشی 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ غیب نمیشم ... هستم در خدمتتون ... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب تو یه موضوع پیشنهاد بده روش فک کنم مرتضی چرا ساکتی!فقط تنکس میزنی و غیب میشی بزن تو خط مکان سازی نون تو مکان سازیه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده