shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مهر، 2011 من ساعت 6 جلو در هستم. mohammad-rs شماره من رو داره. هر جا گفتید وامیستم. منم مشکلی ندارم جلوی در ولی امیدوارم همه سر وقت بیایند اگر تا حداکثر نیم ساعت بعدش هرکسی نیومد میریم تو خودشون بیایند پیدامون کنند 4
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 مهر، 2011 شرمنده تمامی دوستان گل متاسفانه برنامه من ردیف نشد انشاالله قرارهای بعدی 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مهر، 2011 شرمنده تمامی دوستان گل متاسفانه برنامه من ردیف نشد انشاالله قرارهای بعدی آخی چرا... صدف هم نمی تونه بیاد 4
JU JU 7193 ارسال شده در 10 مهر، 2011 چیزه ما رفتیم کسی نیومد دیگه نه عکسی در کار هست نه چیز دیگه اگه کسی هم اومد گفت نه، همه اومدن، الکی میگه، اگه میتونه عکس بزاره :4chsmu1: 6
viviyan 12431 ارسال شده در 10 مهر، 2011 درود دوستان. من عاطفه ام. منم شیرازی ام. کاردرمانی میخوونم. 6
JU JU 7193 ارسال شده در 10 مهر، 2011 درود دوستان. من عاطفه ام. منم شیرازی ام. کاردرمانی میخوونم. سلام عاطفه جان به جمع شیرازیا خوش اومدی :wubpink::wubpink: 5
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 10 مهر، 2011 تأخیرمن که حداکثر10 دقیقه هست :icon_pf (34): ولی افسانه رو نیم ساعته حساب کنید:icon_pf (34): دیگه بی انصافی نکن من همش 25 دقیقه تاخیر داشتم که اونم گفتم تقصیر راننده تاکسیه بود چیزهما رفتیم کسی نیومد دیگه نه عکسی در کار هست نه چیز دیگه اگه کسی هم اومد گفت نه، همه اومدن، الکی میگه، اگه میتونه عکس بزاره :4chsmu1: ای وایییی چرا یادمون رفت عکس بگیریم از بس گرم تعریف شدیم فراموش شد دست همه دوستانی که اومدن درد نکنه اونایی هم که نیومدن دلشون بسوزه خیلیییی خوش گذشت :shad: یه تشکر ویژه هم از کاپیتان بابت صحبت های خوبش و سوغاتی های خوشمزه اش لواشکش انصافا خیلی خوشمزه بود من که تا حالا تو عمرم همچین لواشک خوشمزه ای نخورده بودم درود دوستان. من عاطفه ام. منم شیرازی ام. کاردرمانی میخوونم. سلام عاطفه جان خوش اومدی گلم. بیا اینجا عضو شو شیرازی های نواندیش 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مهر، 2011 من هم از کاپیتان نهایت تشکرو دارم بخاطر سوغاتی های خوشمزهشون و اطلاعات مفیدشون خلاصه خیلی خوش گذشت هرکسی هم نیومد دلش بسوزه 6
JU JU 7193 ارسال شده در 11 مهر، 2011 بچهها مگه شماها همه رفته بودین حافظیه؟ بابا عکسی نبود، نپیچونین کاپیتان چیه؟ سوعاتی؟ لواشک؟ ام، چی میگین؟ پس کو عکسا ؟ :4chsmu1: 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 11 مهر، 2011 چرا من عکس دارم...:4chsmu1: از گلهایی که تو حافظیه نچیدم...کو کجا من گل چیدم!!! کی میگه...نهههههههه 5
sadafv 6584 ارسال شده در 11 مهر، 2011 خوشحالم که خوش گذشت بهتون.... خیلی دوست داشتم بیام اما برنامم جور نشد انشاله دفعه ی بعد :ws2: 6
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 11 مهر، 2011 من چی پس شما هم ایشالا دفعات بعدی پاشو بیا اگر میخوای از برنامه های میتینگ شیرازی های نواندیش مطلع بشی اینجا عضو شو شیرازی های نواندیش خوشحالم که خوش گذشت بهتون....خیلی دوست داشتم بیام اما برنامم جور نشد انشاله دفعه ی بعد :ws2: ایشالا 5
captain 9274 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2011 شایعه شده و میگن کلی سوغاتی گرفتین !!! خوش به حالتون. به ما که هیشکی سوغاتی نداد. من هم امروز از شهرتون میرم !!!:icon_pf (44): 8
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مهر، 2011 شایعه شده و میگن کلی سوغاتی گرفتین !!!خوش به حالتون. به ما که هیشکی سوغاتی نداد. من هم امروز از شهرتون میرم !!!:icon_pf (44): خوب دیگه... همه که مثل هم نیستند!!! خوش گذشت؟؟؟ 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 13 مهر، 2011 شایعه شده و میگن کلی سوغاتی گرفتین !!!خوش به حالتون. به ما که هیشکی سوغاتی نداد. سوغاتی میبرن .. هر وقت اومدیم شمال براتون سوغاتی میاریم من هم امروز از شهرتون میرم !!! شهرتون ؟ یا شهرمون ؟ :JC_thinking: 1 سال رفتی شمال اصالت خودت رو گم کردی شما تا آخر شیرازی خواهی ماند 5
ارسال های توصیه شده