Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ یه لحظه اینجوری شدم دیدم هیلدا پستمو تشکر زده 20 بار چک کردم هنوزم اینجوریم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ یه لحظه اینجوری شدم دیدم هیلدا پستمو تشکر زده20 بار چک کردم هنوزم اینجوریم ميخواي بزنمت از شُك در بياي؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :viannen_38: اصنشم نيا باوشه نی یاام...:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدا رو شکر که حالت بهتره هیلدا جان ان شاءا... سلامتیتو کامل به دست میاری عزیزم استراحت کن،اینجا همیشه هست استراحت کن که خوبه خوب بشی،اونوقت سالم و سلامت میای و لذت میبری،ان شاءا... :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ميخواي بزنمت از شُك در بياي؟:4chsmu1: :w58: 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جان از منم تشکر کرده :aghosh::aghosh: ممنون هیلدا جان 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خدارو شکر گذارم که دعا های دوستان را اجابت کرد و ستاره انجمن دوباره به ما برگردوند تا باز شبهایی پر ستاره داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه هاواقعا نمیدونم چی بگم چه کردین به خدا توقع نداشتم گریم درومد خیلی شرمندم بخدا هم نگرانتون کردم هم خیلی شرمنده شدم از لطفتون و پیام هاتون خیلی روحیه بخش بود خیلی از تنهایی ها و دلتنگی هام کم شد ممنون از همگی فقط ببخشید که نمیتونم جبران کنم و آرزو میکنم که همشه خودتون و خانواده هاتون سلامت و شاد باشی نمیدونم دیگه چی بگم شرمندم کردین تک تک جواب میدم و تشکر میکنم فقط یه مقدار فرصت بدید کاملا حالت طبیعی رو پیدا کنم دوستتون دارم از ته ته ته دلم:flowerysmile: هیلداااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام عزیزمممممم:w36::w36: وای چقد خوشحالم حیف من دیروز ندیدمت خیلی خوشحالم برگشتی عزیز دلممممممممممم:aghosh: دلمون برات یه ذره شده بود:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها الان هیلدا تو مسنجر آن بود. از همتون بی نهایت تشکر کرد و گفت ببخشید نمی تونه زیاد تایپ کنه و جواب محبت هاتون رو تک تک بده. دوستون داره :w36: 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بابا هیلدا چرا استراحت نمیکنه؟ هیلی فکر کنم در جریان نیستی بذار برات توضیح بدم شما تازه عمل کردی الان داغی نشستی پای کامپیوتر باید بری بخوابی یوزرتو که میبینم اینجوری که میشم هیچ اینجوریم میشم :banel_smiley_52: حتی اینجوری :obm: و البته کلی اینجوری :aghosh: 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام اس ام اس جدید؟ خبر جدید!؟ چطوره؟ بهتر شده!؟ 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاماس ام اس جدید؟ خبر جدید!؟ چطوره؟ بهتر شده!؟ سلام خدا رو شکر شرایط جسمیش بهرته. فقط باید استراحت کنه تا بخیه هاش زودتر خوب بشه. دوستان نباید ستاشو زیاد تکون بده و از هم باز کنه تا زودتر بخیه هاش خوب بشه و قفسه سینش جوش بخوره برا همین بهتره نیاد نت چون تایپ کردن و تکون دادن موس خب خوب نیست براش. برا همین ازتون خواهش میکنم اگه اومد نت زیاد مشغولش نکنین که زودتر بره استراحت کنه. به هر حال دلش برا همتون تنگ شده و میخواد ازتون تشکر کنه که ایشالا خوب خوب شد از خجالتتون درمیاد. البته اگه خواب نباشه میتونه جواب اسمس بده و خیلیم خوشحاله که به یادش هستین. امروز باز از همتون تشکر کرد و گفت وقتی بخیه هاش خوب بشه بیشتر میاد انجمن. 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب پس می بینیمت به زودی هیلدا جووووونیییی.... مواظبت خودت باش حسابیییییییی... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلامخدا رو شکر شرایط جسمیش بهرته. فقط باید استراحت کنه تا بخیه هاش زودتر خوب بشه. دوستان نباید ستاشو زیاد تکون بده و از هم باز کنه تا زودتر بخیه هاش خوب بشه و قفسه سینش جوش بخوره برا همین بهتره نیاد نت چون تایپ کردن و تکون دادن موس خب خوب نیست براش. برا همین ازتون خواهش میکنم اگه اومد نت زیاد مشغولش نکنین که زودتر بره استراحت کنه. به هر حال دلش برا همتون تنگ شده و میخواد ازتون تشکر کنه که ایشالا خوب خوب شد از خجالتتون درمیاد. البته اگه خواب نباشه میتونه جواب اسمس بده و خیلیم خوشحاله که به یادش هستین. امروز باز از همتون تشکر کرد و گفت وقتی بخیه هاش خوب بشه بیشتر میاد انجمن. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دوستای گلم بازم ممنون از لطف بینهایتتون اصلا توقع همچین محبتی رو نداشتم تا جایی که در توانم بود تشکر کردم تک تک دوستانی که فراموش کردم یا پروفایل هاشون بسته بود همین جا ازشون تشکر میکنم 3 تا تاپیک بود که من فقط تونستم تو یکیش برم و تشکر کنم ایشالله از اون دوتای دیگه هم تو اولین فرصت تشکر خواهم کرد اگه جواب پیام ها رو نمیدم ببخشید منو اشالله کمی بهتر که شدم تک تک جواب خواهم داد و تشکر خواهم کرد بازم شرمنده و متشکرم دوستتون دارم 32 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده