مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 14 مهر، 2011 نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پ جرا مارو مهمون نکرده؟؟؟؟؟؟؟ تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیری برا این که پسر من شده 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 14 مهر، 2011 خوبم عمو جانچه میکنی با دوره زمونه؟:dancegirl2: ... تو چه میکنی با دوره زمونه عموو؟؟؟ 1
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 14 مهر، 2011 تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیریبرا این که پسر من شده چن وخته پسلت شده عموو میلی؟؟؟ 1
setiya 12665 ارسال شده در 14 مهر، 2011 تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیریبرا این که پسر من شده هی وای من:banel_smiley_52: اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 14 مهر، 2011 ...تو چه میکنی با دوره زمونه عموو؟؟؟ میزنم تو سرش تا بامن راه بیاد چن وخته پسلت شده عموو میلی؟؟؟ الان فکر کنم سه روز بیش تره هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ ای بابا پس ن.م. بی ن.م. اینجوریه من فردا نیایم بهتره که میرم کوه اونجا باز شاید یه فرجی بشه دیگه کاریه که شده باید تحملش کنیم:Ghelyon: 3
setiya 12665 ارسال شده در 14 مهر، 2011 میزنم تو سرش تا بامن راه بیاد الان فکر کنم سه روز بیش تره ای بابا پس ن.م. بی ن.م. اینجوریه من فردا نیایم بهتره که میرم کوه اونجا باز شاید یه فرجی بشه دیگه کاریه که شده باید تحملش کنیم:Ghelyon: اره بی اون تو هم نیا 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 14 مهر، 2011 هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ اون دیونه شده پسلش:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 14 مهر، 2011 اون دیونه شده پسلش:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon: درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 14 مهر، 2011 بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon:درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: من گفتم خانمه؟؟؟؟ 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام بروبچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم:icon_pf (34):) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. جون من اسپم میکنین خبر رسانیم بکنین 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 14 مهر، 2011 جون من اسپم میکنین خبر رسانیم بکنین فقط به خاطر سیبیل هات میگم چشم اهای ملت بیدار جماعت هوشیار بدونیدو اگاه باشید فردا ساعت 7 صبج حرکته میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس نهار با خودتون بیارید 5
p mehdi q 6226 ارسال شده در 14 مهر، 2011 خوش بگذره . عکس بگیرید به ما هم نشون بدید ... مشکل نشون دادن صورت هم دارید یه چیزی جلوی صورت بگیرید نیافته 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 مهر، 2011 هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ حیف که دختر عمو هستی باد بزن من یادت نره بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon:درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: عجب ننگی رو پذیرفتیم که بابامووووووووون کوچیک تر از خودمون شد موندم با اون دندون کرم خورده ی چلاغت چجوری میخوای بیای وسط فردا خوبم عمو جانچه میکنی با دوره زمونه؟:dancegirl2: ن.م.:4chsmu1: ممنون شیرین کام باشید من ناهار مهمونه حمید تپلم بیخود خودتو آویزون من نکن بابایی:w00: نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پ جرا مارو مهمون نکرده؟؟؟؟؟؟؟ نهار شما محفوظه:zadan: 3
ooraman 22216 ارسال شده در 14 مهر، 2011 بچه ها واسه ناهار چی بیاریم؟ الویه خراب نمیشه تو گرما به نظرتون؟چون سس داره! معلومه که خراب میشه!!!! پره سس و تخم مرغه ها! سلام بروبچ آقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم:icon_pf (34):) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اخ جووووووون اگه 6 بود خیلی بد میشد به اون وسایل مورد نیاز زیر انداز هم اضافه کنین توپم بیاریم ؟ کاش منم تهران بودم ، می اومدم قیافه این ستی رو می دیدم ، کلی می خندیدم بهش :banel_smiley_4: ابجیه من وببینی بخندی؟ تو کی اومدی اینور راستی؟ هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ پسر عمومون شده اسپم نکنید توئم اسپم کن انقذه کیف داره 4
setiya 12665 ارسال شده در 14 مهر، 2011 نقل قول: نوشته اصلی توسط SH E I KH سلام بروبچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. پسر عمو حمید برا ناهار من چی میاری؟؟؟؟ مرررسی آجی اوری حمایت کردی:4chsmu1: اوهوم توپ هم بیار 5
ooraman 22216 ارسال شده در 14 مهر، 2011 پسر عمو حمید برا ناهار من چی میاری؟؟؟؟ مرررسی آجی اوری حمایت کردی:4chsmu1: اوهوم توپ هم بیار اگه جا بشه میارم افجی .... 3
ارسال های توصیه شده