مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پ جرا مارو مهمون نکرده؟؟؟؟؟؟؟ تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیری برا این که پسر من شده 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوبم عمو جانچه میکنی با دوره زمونه؟:dancegirl2: ... تو چه میکنی با دوره زمونه عموو؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیریبرا این که پسر من شده چن وخته پسلت شده عموو میلی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تو اونو بردار بیار تا ن.م. رو تحویل بگیریبرا این که پسر من شده هی وای من:banel_smiley_52: اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ...تو چه میکنی با دوره زمونه عموو؟؟؟ میزنم تو سرش تا بامن راه بیاد چن وخته پسلت شده عموو میلی؟؟؟ الان فکر کنم سه روز بیش تره هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ ای بابا پس ن.م. بی ن.م. اینجوریه من فردا نیایم بهتره که میرم کوه اونجا باز شاید یه فرجی بشه دیگه کاریه که شده باید تحملش کنیم:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میزنم تو سرش تا بامن راه بیاد الان فکر کنم سه روز بیش تره ای بابا پس ن.م. بی ن.م. اینجوریه من فردا نیایم بهتره که میرم کوه اونجا باز شاید یه فرجی بشه دیگه کاریه که شده باید تحملش کنیم:Ghelyon: اره بی اون تو هم نیا 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ اون دیونه شده پسلش:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اون دیونه شده پسلش:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon: درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon:درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: من گفتم خانمه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اسپم نکنید:w00: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام بروبچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم:icon_pf (34):) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. جون من اسپم میکنین خبر رسانیم بکنین 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ جون من اسپم میکنین خبر رسانیم بکنین فقط به خاطر سیبیل هات میگم چشم اهای ملت بیدار جماعت هوشیار بدونیدو اگاه باشید فردا ساعت 7 صبج حرکته میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس نهار با خودتون بیارید 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوش بگذره . عکس بگیرید به ما هم نشون بدید ... مشکل نشون دادن صورت هم دارید یه چیزی جلوی صورت بگیرید نیافته 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ حیف که دختر عمو هستی باد بزن من یادت نره بیخود رو پسر من عیب نذارید:Ghelyon:درسته یکم خله ولی یه پارچه اقاست:dancegirl2: عجب ننگی رو پذیرفتیم که بابامووووووووون کوچیک تر از خودمون شد موندم با اون دندون کرم خورده ی چلاغت چجوری میخوای بیای وسط فردا خوبم عمو جانچه میکنی با دوره زمونه؟:dancegirl2: ن.م.:4chsmu1: ممنون شیرین کام باشید من ناهار مهمونه حمید تپلم بیخود خودتو آویزون من نکن بابایی:w00: نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پ جرا مارو مهمون نکرده؟؟؟؟؟؟؟ نهار شما محفوظه:zadan: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها واسه ناهار چی بیاریم؟ الویه خراب نمیشه تو گرما به نظرتون؟چون سس داره! معلومه که خراب میشه!!!! پره سس و تخم مرغه ها! سلام بروبچ آقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم:icon_pf (34):) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اخ جووووووون اگه 6 بود خیلی بد میشد به اون وسایل مورد نیاز زیر انداز هم اضافه کنین توپم بیاریم ؟ کاش منم تهران بودم ، می اومدم قیافه این ستی رو می دیدم ، کلی می خندیدم بهش :banel_smiley_4: ابجیه من وببینی بخندی؟ تو کی اومدی اینور راستی؟ هی وای من:banel_smiley_52:اون کنسل شد اومدنش:icon_pf (34): ایییییییییییش همین مونده بود که حمید سی دی اف هم جزو فامیل ما بشه فامیله داریم ما؟؟؟؟!؟؟؟!!؟؟؟ پسر عمومون شده اسپم نکنید توئم اسپم کن انقذه کیف داره 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نقل قول: نوشته اصلی توسط SH E I KH سلام بروبچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آقایون و خانوما به گوووووووووووووش ساعت حرکت 7 صب فردا جمعه 24م تیر شد. دیگه به دلیل مشکلایی که بچه ها داشتن تصمیم بر این شد که ساعت حرکت 7 صب باشه. با راننده و تور هماهنگ شد. یادتون نره هااااااااا فردا جمعه 24م میدون صادقیه جلوی پاساژ گلدیس باشین راس 7 حرکت میکنیماااا. خواهش میکنم دوستانی که میتونن زودترم بیان من خودم با دخملم زودتر میام(فک کنم من شب باید وسط میدون بخوابم) بازم خواهش دیگه دیر دیر راس ساعت 7 سر قرار باشین که حرکت کنیم و به امید خدا به ترافیک نخوریم. پسر عمو حمید برا ناهار من چی میاری؟؟؟؟ مرررسی آجی اوری حمایت کردی:4chsmu1: اوهوم توپ هم بیار 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ پسر عمو حمید برا ناهار من چی میاری؟؟؟؟ مرررسی آجی اوری حمایت کردی:4chsmu1: اوهوم توپ هم بیار اگه جا بشه میارم افجی .... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم روحم از ساعت 5 صبح اونجاست دعای ندبه فراموش نشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده